Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Rica ederim

Hocam ben dediğiniz yere grldim ancak ordan birşey değiştiremiyorum bende kıyafet mi açık değil acaba delsinin yeleği yazıyor

Tamam o işte oraya bas sağ tuş ile değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim

Hocam ben dediğiniz yere grldim ancak ordan birşey değiştiremiyorum bende kıyafet mi açık değil acaba delsinin yeleği yazıyor

Tüm tuşlara bastım ama nafile

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim

Demin bi adam iyileştirdim beyaz oldu ceketi neyse yeterli sanırım kötü oluncada kırmızı oluyor tekrar teşekkürler yardım ettiğiniz için :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim

Demin bi adam iyileştirdim beyaz oldu ceketi neyse yeterli sanırım kötü oluncada kırmızı oluyor tekrar teşekkürler yardım ettiğiniz için :)

Hocam ceketler görevlerden sonra açılıyordu galiba hatta yazıyor orda neyin falan açıldığıda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim

Hocam ceketler görevlerden sonra açılıyordu galiba hatta yazıyor orda neyin falan açıldığıda

Aynen yan görevlerle açılıyormuş çözdüm olayı tamam :D

• Sherlock69 kullanıcısına yanıt

•  inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)
     inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eugene ile de DLC gelir herhalde

• şampiyon modundaydım hanki öldür öldürme seçeneği çıktı yaptıkları kafamı bozdu öldürdüm şampiyon modundayken muhafız moduna düşürdü çok canıım sıkıldı
  • Hocam onu 2.kez kötü olarak oynarken yapıcaktınız artık çok geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Hocam onu 2.kez kötü olarak oynarken yapıcaktınız artık çok geç.

sormaya okadar vakit harcadık olana bak
  • Cihazı bugün aldım, oyunuda akşam saatlerinde sipariş ettim bir iki güne elimde olur sabırsızlıkla bekliyorum
  • Oyunu bitirenlere soru:

Şimdi augine'le ikinci karşılaşmam için binaya geldim ifşa etmeye giricem ama merak ettiğim oyunun daha %73'ündeyim bu son görev mi?

• Oyun bugün elime geçti işe gideceğim az biraz oynadım.

Oyun kesinlikle çok iyi olmuş. Önceki iki oyunuda güzeldi ama bunun ayrı bir tadı var özellikle ana karakterin böyle serseri ama idealleri olan bir tip olması falan çok ayrı bir hava katmış. Grafikler için ise diyecek birşey yok daha nesilin başında grafiklerin bu düzeyde olduğunu düşünürsek ilerki zamanlarda neler olacak neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Oyun bugün elime geçti işe gideceğim az biraz oynadım.

Oyun kesinlikle çok iyi olmuş. Önceki iki oyunuda güzeldi ama bunun ayrı bir tadı var özellikle ana karakterin böyle serseri ama idealleri olan bir tip olması falan çok ayrı bir hava katmış. Grafikler için ise diyecek birşey yok daha nesilin başında grafiklerin bu düzeyde olduğunu düşünürsek ilerki zamanlarda neler olacak neler

Zamanında diyordukta inanmıyordun, keşke daha önce alsaydın PS4'ü, beklemekle fazla zaman kaybettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Oyun bugün elime geçti işe gideceğim az biraz oynadım.

Zamanında diyordukta inanmıyordun, keşke daha önce alsaydın PS4'ü, beklemekle fazla zaman kaybettin.

Başkan, Infamous zaten sevdiğim bir seri önceki iki oyunuda keyifle oynamıştım ama bu oyunun tadı çok farklı olmuş ayrı bir havası var.

• PS markası altındaki oyunlara nedense bir ön yargı var bizim forumun belli bir kısımında. Adamlar mis gibi oyun yapmış, 2-3 defa bitirilecek kadar kaliteli bir oyun, rahat 40-50 saat oynanır. Ama belli bir kesim var diyorum ya illaki her oyun 200-300 saat oynanacak, multi'si olacak diye. Her zaman diyorum, kalite onunla geçirdiğiniz zamanla ölçülmüyor, size de bıraktığı izle ölçülüyor. Nice kitap okudum, 50-100 sayfalık ama hiç bir zaman niye 1000 sayfa diye şikayet etmedim veya şiirler neden romanlar gibi uzun diye kimse şikayet etmiyordur herhalde, bu da onun gibi bir şey işte...

Ağustos'ta mis gibi ek pakette geliyor, bol bol gideri var bu oyunun, artık platin yaparsın bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 17 Haziran 2014; 16:21:17 >
  • Platin yapmam o beni cildirtir ama uzun sure oyalar beni zaten onceki oyunlarda uzun sure oynanisa sahipti.

Bir iyi bir kotu bitirsen birkac trophy ile ugrassan birde yan gorev falan desen zaten alir basini gider ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Gagalayan

Oyunu bitirenlere soru:

Şimdi augine'le ikinci karşılaşmam için binaya geldim ifşa etmeye giricem ama merak ettiğim oyunun daha %73'ündeyim bu son görev mi?

augustine den bahsediyorsan evet
  • Uzman'da oynuyorum zor geldi ama şimdilik devam ediyor. Bir de oyunun Türkçe dublajı harika yapılmış, keşke her oyunu böyle dublajla oynayabilsek büyük keyif veriyor. Esas elemanla abisinin arasındaki diyolaglar baya komik.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.