Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhat7

ya arkadaşlar ben bu lavlı bölümü geçemedim ya nasıl geçicem

Neyine takıldığını söylersen yardımcı olurum. En büyük meleği öldürmek için önce onu koruyan küçük melekleri yok edeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler gectim orayi:) @Ersin ÇAKI
  • arkadaşlar belki bahseden olmuştur. dün vizyonda ki spider man 2 yi izledim sony yapımı bir film ve şu dikkatimi çekti second son da ki grafikler ışık hüzmeleri falan aynıydı filmde. ya ben oyunun etkisindeydim ondan bana öyle geldi. bu arada film müthiş . it's on again soundtrack çok güzel olmuş
  • Oyundan acayip zevk alıyorum şuan iyi karma ile gidiyorum bakalım kötü karma nasıl ?
  • oyunu iyide bitirdim geçen uzman'da açtım platin için 2 günde bitirdim kolay'da zor bitirdiğim yerleri. ama sen bana uzman zorluk kupasını verme kodumn oyunu :D
  • Ben de oyunu dun aldim bir oturusta ilk bolumdeki alani bitirip telefon görevini yapip waypoint noktasi actim. Simdi ikinci alana gecicem sizce boyle böyle mi ilerleyim alan temizleyerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe oyununu satan varsa pm atabilir
  • türkçe oyununu takas etmek isteyen varsa fifa14 verebilirim
  • Oyunu şimdi bitirdim yan görev yapmadan

Birde kötü karma ile oynayalım bakalım hep oynarken içimden kötü karma geçmişti
  • Kare hızını 30 fps mi yoksa sınırsızmı yapmak daha faydalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 17 Mayıs 2014; 16:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Kare hızını 30 fps mi yoksa sınırsızmı yapmak daha faydalı ?

Sınırsız en iyisi hocam
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    Eğer fps düşüp duruyor ve sizi rahatsız ediyorsa sabitlemek daha faydalı olacaktır.
  • Son bölümdeyim bende bitince kötü karma uzman ile başlayacağım

Edit : Bitti ve Jenerik muziginde Nirvana - Heart shaped box coveri cok guzel surpriz oldu benim icin .. Hangi hatun soylemis acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 17 Mayıs 2014; 23:47:07 >
  • Son gücü aldikdan sonra ortaligi duman ediyorsunuz,oyun bittikden sonra %100 yapmak icin guzel sebep oluyor.
  •  inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Partikül efektleri , yağmur yağarken dolaşan şemsiyeli insanlar , iyiyken veya kötüyken halkın farklı şeyler söylemesi ve oyunun başından sonuna kadar insanlardaki size olan bakışın değişimi , güneşin farklı zaman dilimlerindeki durumu , atmosfer beni en çok hayran bırakanlardı.

Zorluğu az buldum ve şu ana kadar oynadığım ve platinium trophy alabildiğim en kolay sony oyunuydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

Son bölümdeyim bende bitince kötü karma uzman ile başlayacağım

Edit : Bitti ve Jenerik muziginde Nirvana - Heart shaped box coveri cok guzel surpriz oldu benim icin .. Hangi hatun soylemis acaba

dead sara
  • Arkadaslar birşey soracağım bu oyunu alacağım bir arkadasla anlaştım 80 tl ye fakat ucuz geldi acaba diyorum eksik paket vs bir şey durumları olabilir mi acil yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx

Arkadaslar birşey soracağım bu oyunu alacağım bir arkadasla anlaştım 80 tl ye fakat ucuz geldi acaba diyorum eksik paket vs bir şey durumları olabilir mi acil yardımcı olursanız sevinirim

sıkıntı olacağını sanmıyorumi şuan 2. el piyasasında ederi 90-100 tl zaten
  • Ana görevler yüzde kaçta bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.