Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna gerçek Next-Gen demedik..

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Onu sprey boya gibi sallıcaksın. İyi eğlenceler save almayı unutma.

Nasıl yapıldığını biliyorumda dsnin sallayışını görmüyordu resledim gördü
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Yok böyle birşey kahramanda %100 save kötülük abidesi %100 save vardı hemde bir sürü aldığım için üzülüyordum hepsi gitmiş üstüne ikisinde de 5.partı bitirdiğim paper trail görevleride gitmiş kahramanda%100 ama paper trail 2.kısımdan aldı vallaha bir daha uğraşamıcam kötülük abideside %85'teki kayıt kalmış ha hepsi gidebilirmiydi evet ama ben zaten oyunun suyunu çıkarmıştım şu paper trailin son bölümünü heyecanla bekliyordum ama şimdi tüm hevesim gitti videoları izleyip öyle bitiricem. Yani save olan arkadaşlar çok dikkat etsin aniden kaybolursa benim gibi hevesiniz kaçmasın.

Çok üzüldüm ama paper trail'i salla ceketler ve maske dışında bişey yok :S ama Celia sonda bişeyler dedi ve delsin'nin laflari.. demektir ki devamı olacak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DupAgents -- 26 Nisan 2014; 22:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu az önce türlü türlü hainlikler,pislikler yaparak Kötülük Abidesi Karma seviyesinde tamamladım
    10 saat nasıl geçti anlayamadım gerçekten çok keyifli bir oyun tüm PS4 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Oyunu az önce türlü türlü hainlikler,pislikler yaparak Kötülük Abidesi Karma seviyesinde tamamladım
    10 saat nasıl geçti anlayamadım gerçekten çok keyifli bir oyun tüm PS4 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ediyorum

aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda Platinum'u aldım. Hemen elimden çıkarsam mı acaba? Önümüz Watch_Dogs ona yatırım mı yapsam diyorum. Ne dersiniz?
  • Oyunu yeni primary hakkını aldım forumdan bir arkadaştan oynamadan önce ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

Oyunu yeni primary hakkını aldım forumdan bir arkadaştan oynamadan önce ne önerirsiniz ?

İlk 2 oyunu oynamanı
    Özellikle 2.oyun Second Son'dan da güzel bence
  • arkadaşlar yurtdışından alınanlarda dil seçeneklerinde türkçe var mı? bilgisi olan yardım edebilir mi?
  • Oyunun basi cok iyiydi,deniz manzarali yerler,kopru filan derken aklim gitti grafiklere,sehre gelince hayal kirkligi oldu cunku heryer birbirine benziyor,buda sıkıyor zamanla,ama yeni ozellikler aldikca oynamasi zevkli hale geliyor, en azindan next-gen bir oyun olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

Oyunu yeni primary hakkını aldım forumdan bir arkadaştan oynamadan önce ne önerirsiniz ?

İlk 2 oyunu oynamanı
    Özellikle 2.oyun Second Son'dan da güzel bence

İlk oyunu oynamadım ama 2.oyunu oynamıştım oyun içinde daha çok zevk almam için ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: areningo

arkadaşlar yurtdışından alınanlarda dil seçeneklerinde türkçe var mı? bilgisi olan yardım edebilir mi?

Sanırsam olmuyor hocam.
  • oyun muazzam gerçekten fifa'daki yenilgilerden sonra çok iyi geldi
  • Oyunu iyi karma ile %100 bitirip kötü karma ile tekrar başladım. Oyun oldukça başarılı olmuş. Inf. 1 ve 2 de beğenmediğim, keşke şöyle olsa dediğim özelliklerin neredeyse tamamı iyileştirilmiş.

Artan detay ile birlikte kamera açılarında zaman zaman sıkıntılar olabiliyor ancak tüm oyun süresi içerisinde 2 veya 3 kez yaşadım bu sorunu. Oyun grafiksel olarak tam bir next gen oyun değil bunu belirtmekte fayda var. Inf. 2 grafik olarak çıtayı oldukça yükseltmişti, Inf. S.S. ise mevcut olan çıtayı bir üst kademeye çıkarmış.

Burada oyunu next gen kılan unsur karakter animasyonları olmuş. Serideki kalıpsal hareketlerin yerine, son derece akıcı ve mevcut koşullara uyum sağlayan karakter animasyonları gelmiş ki buna çevre unsurları da dahil edilmiş. Aynı kalan tek unsur düşman hareketleri olmuş.

Güç çeşitliliği, hikaye, çevre iletişimi gibi unsurlar da eklenince bir solukta bitireceğiniz ve sizi kolay kolay sıkmayan bir yapım sizi bekliyor. Tüm PS4 sahiplerinin mutlaka denemesi gereken bir yapım Inf. S.S.

• Merhaba arkadaşlar oyunu ben de almayı düşünüyorum ama ikilem içerisindeyim, normal türkçe dublajlı mı alsam yoksa limited edition olarak mı alsam diye. Sanırım limited edition'da türkçe yok. Normaliyle limited arasında çok büyük fark var mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Ben de bitirdim iyi karma ile. Paper Trail takılıyorum da kötü karma ile baştan başlamaya üşeniyorum açıkçası. Trophy falan kazansam noluyor onu da bilmiyorum yani. Ne faydası var ki :) Biri bana spoiler olması diye özel mesaj ile kötü karmanın sonunu ve ne gibi değişiklikler olduğunu özet geçerse acayip sevinirim.
    Oyunu bitirene kadar da başka oyun oynamadım acayip sardı ama normalde çok sıkılgan biri olduğum için yemiyor tekrar başlamak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Ben de bitirdim iyi karma ile. Paper Trail takılıyorum da kötü karma ile baştan başlamaya üşeniyorum açıkçası. Trophy falan kazansam noluyor onu da bilmiyorum yani. Ne faydası var ki :) Biri bana spoiler olması diye özel mesaj ile kötü karmanın sonunu ve ne gibi değişiklikler olduğunu özet geçerse acayip sevinirim.
    Oyunu bitirene kadar da başka oyun oynamadım acayip sardı ama normalde çok sıkılgan biri olduğum için yemiyor tekrar başlamak...

Aynen bende senin gibi iyi karmada bitirdim kardeşim üşeniyorum tekrardan oynamaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Ben de bitirdim iyi karma ile. Paper Trail takılıyorum da kötü karma ile baştan başlamaya üşeniyorum açıkçası. Trophy falan kazansam noluyor onu da bilmiyorum yani. Ne faydası var ki :) Biri bana spoiler olması diye özel mesaj ile kötü karmanın sonunu ve ne gibi değişiklikler olduğunu özet geçerse acayip sevinirim.

Aynen bende senin gibi iyi karmada bitirdim kardeşim üşeniyorum tekrardan oynamaya.

Bence kesinlikle üşenmeyin. Çünkü oyannış biçimi tamamen farklı. Güçlerin kullanımı, uygulanışı hepsi tamamen farklılaşıyor. Hatta kötü karmada inanılmaz derecede güçlü bir karakter oluyorsunuz, çoğu düşman teslim olmaya başlıyor. Daha fazla ipucu vermiyim ama kötü karma çok farklı bir oyun deneyimi sunuyor.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.