Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun gerçekten muhteşem. seslendirme on numara olmuş..
    oyunu bitirdikten sonra platin kasmayı düşünüyorum acaba platin olan arkdaşlar dikkat etmem gerek bişe vs varsa pm atarak yardımcı olabilirlermi acaba ?
  • Ben alalı 2 gün oluyor oyunu iyi ve kötü olarak bitirirsen çoğu açılıyor. Ondan sonrası ufak tefek 3 adamı havadan düşerek öldür gitarcıları kovala gibi çok zor olmayan şeyler en zoru şehri temizlemek (zordan kastımda vakit alan) ve belirli bir süreden sonra aynı şeyler bayıyor. Sadece ikinci bitireceğin zaman zorluğun uzman seviyede olmasına dikkat et oyun otomatik ayarlıyor onu ama sen yinede kontrol et çok zorlanmadan alabilirsin
    Not : Şehri temizleme görevlerinde Dup ihbar servisindeki kızla delsinin muhabbeti çok iyi her bölgede muhabbet koyulaşıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

oyun gerçekten muhteşem. seslendirme on numara olmuş..
    oyunu bitirdikten sonra platin kasmayı düşünüyorum acaba platin olan arkdaşlar dikkat etmem gerek bişe vs varsa pm atarak yardımcı olabilirlermi acaba ?

Ikinci kez oynarken uzman yapmayi unutma gerisi kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu meleklerin dev patronunu nasıl öldürcez? canı gitmek bilmiyor meretin. spoiler ile cevap verin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Teşekkür ederim cevap içn.
    ben şimdi normal iyi karmada oynuyorum.
    2. oynayışta uzman ve kötü karmda oynasam sıkıntı olmaz sanırım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Teşekkür ederim cevap içn.
    ben şimdi normal iyi karmada oynuyorum.
    2. oynayışta uzman ve kötü karmda oynasam sıkıntı olmaz sanırım..

Evet, hatta ilk oynayisizda kolay yapip butun bolgeleri DUP'tan temizlemek daha mantikli.

• 2 defa oynamak sanırım içimden gelmez , vazgeçtim platin almaktan.
    biraz oynadımda oyun dublaj ve grafik olarak süper ama , ben oynarken baya sıkıldım bazı şeyler hep aynı oluyor gibi geldi ilk 2 saat için ilerleyen zamanlar ne gösterir bilinmez tabii..
  • Hocam sende spoiler içine alırsan daha iyi olucak

Sonuçta yeni başlayan biri meleklerin oyun içinde olduğunu bilmiyor,baş meleği koruyan melekleri öldürüceksin sonra hp'si gider her seferinde sayıları dahada artıcak onları hemen öldürmelisin yoksa biraz zor yakalarsın fırsatı.
  • Oyunu bitirdim dileyen olursa 110tl ye verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murlek -- 25 Nisan 2014; 16:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murlek kullanıcısına yanıt
    takas yapmak istersen pm.
  • bugün itibarıyla bende aldım second son'ı bakalım neliymiş
  • Nerde kaldı bu paper trail'in yeni bölümü.
  • Kağıt gücü gelmicekmiş zaten :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DupAgents D kullanıcısına yanıt
    Neeee hocam gelir ya öyle şeymi olur.
    Kaynak varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 25 Nisan 2014; 23:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Neeee hocam gelir ya öyle şeymi olur.
    Kaynak varmı

4 özel ceket bide celia'nın maskesimi ne gelicekmiş ^^ yeni bir güç yaratmak zormuş hediyelerin tadını çıkarın :D ( Kaynakhttp://www.vg247.com/2014/04/23/infamous-second-sons-paper-trail-missions-wont-result-in-paper-power/ )

• Beyler oyunu yeni aldım açıyorum sprey yapacağız ya ds4 ü dik konuma getir diyor getiriyorum ama ok sarı olmuyor bide ds4 beyaz yanıyor acil yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Beyler oyunu yeni aldım açıyorum sprey yapacağız ya ds4 ü dik konuma getir diyor getiriyorum ama ok sarı olmuyor bide ds4 beyaz yanıyor acil yardım.

Yok mu kimse ??
  • Yok böyle birşey kahramanda %100 save kötülük abidesi %100 save vardı hemde bir sürü aldığım için üzülüyordum hepsi gitmiş üstüne ikisinde de 5.partı bitirdiğim paper trail görevleride gitmiş kahramanda%100 ama paper trail 2.kısımdan aldı vallaha bir daha uğraşamıcam kötülük abideside %85'teki kayıt kalmış ha hepsi gidebilirmiydi evet ama ben zaten oyunun suyunu çıkarmıştım şu paper trailin son bölümünü heyecanla bekliyordum ama şimdi tüm hevesim gitti videoları izleyip öyle bitiricem. Yani save olan arkadaşlar çok dikkat etsin aniden kaybolursa benim gibi hevesiniz kaçmasın.

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Onu sprey boya gibi sallıcaksın. İyi eğlenceler save almayı unutma.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.