Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXios6

Arkadaşlar oyun içinden çektiğim fotoğraflar pc ve tablette çok bulanık oluyo tv'de aşırı canlıyken neden birebir görüntü alamıyorum tv'de ekran daha geniş fotoğraf küçülünce daha net gözükmesi gerekirken kötüleşiyor aynı şekilde video çektim onuda attığımda onunda görüntü kalitesi okadar iyi seviyede değil share tuşuyla çekilmiş video birde çekilen ekran görüntülerine ve videolara share tuşuna basmadan ulaşıp nasıl paylaşabiliriz?

capture card lazım hocam.
  • littlem0 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle birşey değil ps4 üzerinden direkt olarak ulaşabiliceğimiz bir dosya varmı manasında söyledim.
  • Güncelleme güzel ama tüm heryer %100 bu haftalık paper'de bitti görev falan eklenmiyormu yaw
  • 30FPS caple oynuyorum çok daha smooth bu hali tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlem0 -- 19 Nisan 2014; 2:40:49 >
  • Arkadaşlar 30 fps kilidinde fark görüyormusunuz yani oyun daha bi akıcı halde mi arada fps kasmaları yaşanıyordu
  • Photo Mode koymaları oyunun grafiklerine ve efektlerine ne kadar güvendiklerini ortaya koyuyor bence. Takdir ettim. Ayrıca photo mode da kamerayı Delsin in etrafında çeviriken çok hoş görüntiler ortaya çıkmış, harika gözüküyor.

Ben oyunu bitirdim ve hikaye kısa ve etkisiz geldi. İlk oyunun şok edici sonundan sonra ikinci oyunun. Hikayesi de normal seviyede gelmişti. Bu serinin en tırt hikayesi olmuş. Delsin tam bir çizgi roman karakteri yalnız. Cole daha ağır ve karizmaydı. Delsin daha deli dolu. Ben Peter Parker (örümcek-adam) a benzettim ve çok sevdim. Ama dediğim gibi daha uzun ve derin bir hikaye olabilirdi. Gerçi sonunda yine değişik bir düşünce vara ama öyle ilk oyundaki gibi kral bir sona yaklaşamıyor bile.

Lakin oyun bildiğimiz İnfamous eğlencesini sunduğundan ötürü ben keyifle oynadım açıkçası. İkinci oyundaki abuk subuk yaratıklar yerine buradaki beton gücü enjekte edilmiş düşmanlar bana göre ortama daha uygundu.

Türkçe seslendirme muhteşem. Uncharted ile birlikte şu ana kadarki en iyi seslendirme olmuş. Espriler ve tonlamalar harika, ben çok beğendim. Orjinal diline çevirmek aklıma bile gelmedi. Konuda seslendirme tırt diyenler vardı işk çıktığı zamanlar. Harbi yuh yani. Bunu beğenmeyene neyi beğendirebilecekler bilmem artık.

Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sevdiğiniz bir tür olmasa bile bence en azından hikaye kısmını bir oynayıp bitirip satarsınız. Yeni nesle hoşgeldin deme oyunu bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Arkadaşlar oyun içinden çektiğim fotoğraflar pc ve tablette çok bulanık oluyo tv'de aşırı canlıyken neden birebir görüntü alamıyorum tv'de ekran daha geniş fotoğraf küçülünce daha net gözükmesi gerekirken kötüleşiyor aynı şekilde video çektim onuda attığımda onunda görüntü kalitesi okadar iyi seviyede değil share tuşuyla çekilmiş video birde çekilen ekran görüntülerine ve videolara share tuşuna basmadan ulaşıp nasıl paylaşabiliriz?

Bunun tek çözümü Capture cihazı satın alıp gerçek kalitede video ve ekran görüntüsü çekmek olacaktır. PS4'ün yeni güncellemesinde video ve ekran görüntülerini harici USB sürücülerine aktarıyor olabilecek olsak da, maalesef SONY PS4'te fazla yer kaplamasın diye kaydettiğimiz video ve ekran görüntülerinin çözünürlüğünü kısıyor. En basit örneği, ben evdeki capture cihazım ile 20 dakikalık bir video çektiğim zaman boyutu en az 4 GB oluyor. Yani 1080p video veya ekran görüntüsü kayıt edip gerçek çözünürlükte bir görüntü almak istiyorsan PS4 kendi başına bunu sana sunamaz. Mutlaka harici bir capture cihazı alman şart.

• Ben fps i kısmam neden kısayımki onun zevki orada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin alanlara bir sorum var. Oyunu iyi karmda kolay seviyede bitirdim. Şimdi kötü karmada bitirecem. Zorluk seviyesi önemli mi ? Kolayda bitirip en sonda zoru seçsem olur mu ?

Birde Tv'ye tam sığmıyor. Nasıl sığıdıracam ? Tv ayarlarına falan baktım yine bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 19 Nisan 2014; 13:27:33 >
  • Peki teşekkür ederim hocam keşke sunsalardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Platin alanlara bir sorum var. Oyunu iyi karmda kolay seviyede bitirdim. Şimdi kötü karmada bitirecem. Zorluk seviyesi önemli mi ? Kolayda bitirip en sonda zoru seçsem olur mu ?

Birde Tv'ye tam sığmıyor. Nasıl sığıdıracam ? Tv ayarlarına falan baktım yine bulamadım.

Öyle yaparsan olmayabilir ama şunu söyleyim sana kötü karmada oyunu oynamak bana daha rahat geldi. Zaten iyi karmada tüm yan görevleri yaptıysan kötü karmada direk ana görevleri yapabilirsin.

Bir de oyunu pause edip üçgen tuşu ile seçeneklere girdiğin zaman orada oyunun zorluk derecesinin yanında kupaya uygun diye bir ifade çıkıyor. İstersen uzman zorlukta başlayıp bir süre sonra kolaya çek zorluğu. Sonra orayı bir kontrol et. Eğer kupaya uygun yazmıyorsa olmuyor demektir. Yazıyorsa bile arada sırada kontrol etmekte fayda var. Emeklerin gitmesin boşa.

• Delsin röntgencilik yaparken,

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Platin alanlara bir sorum var. Oyunu iyi karmda kolay seviyede bitirdim. Şimdi kötü karmada bitirecem. Zorluk seviyesi önemli mi ? Kolayda bitirip en sonda zoru seçsem olur mu ?

Öyle yaparsan olmayabilir ama şunu söyleyim sana kötü karmada oyunu oynamak bana daha rahat geldi. Zaten iyi karmada tüm yan görevleri yaptıysan kötü karmada direk ana görevleri yapabilirsin.

Bir de oyunu pause edip üçgen tuşu ile seçeneklere girdiğin zaman orada oyunun zorluk derecesinin yanında kupaya uygun diye bir ifade çıkıyor. İstersen uzman zorlukta başlayıp bir süre sonra kolaya çek zorluğu. Sonra orayı bir kontrol et. Eğer kupaya uygun yazmıyorsa olmuyor demektir. Yazıyorsa bile arada sırada kontrol etmekte fayda var. Emeklerin gitmesin boşa.

Tamamdır,sasğol hocam

• quote:

quote:

quote:

Tamamdır,sasğol hocam

Hocam uzman zorlukta kötü karma ile oyna zaten oynarken gizli kupaları vericek kendisi diğerleride basit trophyler.Oyunu bitirince kolaya al oyunu basit trophyleri yap sonra platin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaslar bitane gorev var her yerin lav dolu oldugu biyerde bi melegi oldurmeye calisiyoruz buranin sakini diye.Ne yapsam olmuyor sinirden ds4u parcalicam nerdeyse.Nasil gecebilirim ölmuyo bi turlu melek

• quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Ya arkadaslar bitane gorev var her yerin lav dolu oldugu biyerde bi melegi oldurmeye calisiyoruz buranin sakini diye.Ne yapsam olmuyor sinirden ds4u parcalicam nerdeyse.Nasil gecebilirim ölmuyo bi turlu melek

Roketleri kullanarak geçebilirsin, zaten uzun sürüyor öldürmek.

Kaç vur kaç vur taktiği ile uğraşacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

quote:

quote:

Tamamdır,sasğol hocam

Hocam uzman zorlukta kötü karma ile oyna zaten oynarken gizli kupaları vericek kendisi diğerleride basit trophyler.Oyunu bitirince kolaya al oyunu basit trophyleri yap sonra platin

İyi karmada bitirmiştim. Basit ama almadığım bazı trophyleri kazandım. Şimdi kötü karma ile bitirmeye çalışıyorum ama hiç oynayasım gelmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

quote:

quote:

Tamamdır,sasğol hocam

İyi karmada bitirmiştim. Basit ama almadığım bazı trophyleri kazandım. Şimdi kötü karma ile bitirmeye çalışıyorum ama hiç oynayasım gelmiyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: TheDC

quote:

Orijinalden alinti: ysn61

quote:

quote:

Orijinalden alinti: emre00

quote:

Platin alanlara bir sorum var. Oyunu iyi karmda kolay seviyede bitirdim. Simdi kötü karmada bitirecem. Zorluk seviyesi önemli mi ? Kolayda bitirip en sonda zoru seçsem olur mu ?

Birde Tv'ye tam sigmiyor. Nasil sigidiracam ? Tv ayarlarina falan baktim yine bulamadim.

Öyle yaparsan olmayabilir ama sunu söyleyim sana kötü karmada oyunu oynamak bana daha rahat geldi. Zaten iyi karmada tüm yan görevleri yaptiysan kötü karmada direk ana görevleri yapabilirsin.

Bir de oyunu pause edip üçgen tusu ile seçeneklere girdigin zaman orada oyunun zorluk derecesinin yaninda kupaya uygun diye bir ifade çikiyor. Istersen uzman zorlukta baslayip bir süre sonra kolaya çek zorlugu. Sonra orayi bir kontrol et. Eger kupaya uygun yazmiyorsa olmuyor demektir. Yaziyorsa bile arada sirada kontrol etmekte fayda var. Emeklerin gitmesin bosa.

Tamamdir,sasgol hocam

Hocam uzman zorlukta kötü karma ile oyna zaten oynarken gizli kupalari vericek kendisi digerleride basit trophyler.Oyunu bitirince kolaya al oyunu basit trophyleri yap sonra platin

Iyi karmada bitirmistim. Basit ama almadigim bazi trophyleri kazandim. Simdi kötü karma ile bitirmeye çalisiyorum ama hiç oynayasim gelmiyor

Iyi karmada insanlari öldürmemeye çalisiyoruz ama kötüde insan falan dinlemeden önüne gelene vurunca zevkli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 20 Nisan 2014; 14:14:19 >

• E93 M3 kullanıcısına yanıt
    Oraya gitmeden kor fuzesi ve neondaki fuzenin gelistirmesini yap iyice. Gidip depoyu fulleyince sana ates edemeyecegi bir yere tutun. Once yanindaki kucuk koruyuci melekleri oldurup sonda fuzelerle oldur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://infamouspapertrail.com

buradaki extra görevleri yapmayanınız yoktur herhalde ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.