Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Beyler yeri değil biliyorum ama yukardaki Görüntüyü görünce sormadan edemiycem. sony w655 kullanan varmı ? Almayı planlıyorumda yukardaki görüntüyü verirmi ?

düşünmeniz bile hata. w655 almamanız için 2 sebep vardır

w805 veya w905

Ben de w905 almayı düşünüyorum ama gel gör ki fakiriz gardaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Kağıttan yolun ilk bölümünü yaptım, 2. Bölüm için gittiğimde cüzdan, resim siteye eklendi siteye git diyor, gidiyorum bişey değişmiyor. Biri yardım edebilir mi?

cüzdanın içindeki kartlar bak dedektifin bilgileri gerekli ;http://brunbergdetectiveagency.com/ bu siteye dedektifin kullanıcı adıyla girmemn gereki şifremi unuttum kısmını tıkla sana 3 soru soracak balayını yaptığı yer en sevdiği restaurant ve boyu soruların cevapları cüzdanına tıkladığın zaman göreceksin ALOHA yazan resim balayını nerede yaptığını söylüyor zaten en sevdiği restaurant kartı zaten var ismini yaz boyunu da kartlardan birinde vardı ondan sonra diğer bölüm açılacak oyunda

takıldığın yer olursa link : http://www.ign.com/wikis/infamous-second-son/Paper_Trail

• ilk 3 bölümü geçtim sonra videolara baktım ilk 3 bölüm benim oynadıgım bölümler ama 4.bölüme baktım videodan ama benim oynadıgım bölümle alakası yok nasıl oluyor anlamadım bölgeyi yok et vardı birde tlefonla konuşuyor sinyalı buluyor biriyle konuşuyor onları yaptım bu iki şey kaldı ama bulamıyorum gizli kamera gizli ajan öldür diyor bu bölümü nasıl geçecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Sonun da platin trophy kaptim

Nasıl aldın platin ? :)

Platin= platinum basit ikikere bitirdinmi geliyor

Ben 3 kere bitirdim almak için :) uzman zor sanıyordum o yüzden iyi ve kötüyü normal modda bitirdim, sonunda uzmanda açtım bi farkı yokmuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cole legacy dlc si normal sürüm de yok galiba değil mi?

• Şu paper trail görevlerini yapıyorum da sonunda kağıt gücü geliyor sanırım ve o gücü yükseltmemiz için ek görevler parçacıklar eklenir sanırım. oyunu takas edecekler beklesin yani :) (Şu kod kısımları çok saçma ve uzun hikaye you tube'den adamları izlemesem yapamam ^^)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 15 Nisan 2014; 0:20:14 >
  • Arkadaşlar platin almak için normal modda bir kez bitirmek şartmı ve uzmanda bitirmek şartmı ben baktım trophylere öyle birşey yazmıyor ondan sordum ?
  • Uzmanda bitirmek sart. Ama hem iyi hem kotu karmayla oynayacagin icin bir de kolayda bitirmen gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Uzmanda bitirmek sart. Ama hem iyi hem kotu karmayla oynayacagin icin bir de kolayda bitirmen gerek.

Anladım kolayda başlamıştım ozaman iyi olarak bitirip uzaman olarak devam ederim ikinci oynayışımda teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Kağıttan yolun ilk bölümünü yaptım, 2. Bölüm için gittiğimde cüzdan, resim siteye eklendi siteye git diyor, gidiyorum bişey değişmiyor. Biri yardım edebilir mi?

cüzdanın içindeki kartlar bak dedektifin bilgileri gerekli ;http://brunbergdetectiveagency.com/ bu siteye dedektifin kullanıcı adıyla girmemn gereki şifremi unuttum kısmını tıkla sana 3 soru soracak balayını yaptığı yer en sevdiği restaurant ve boyu soruların cevapları cüzdanına tıkladığın zaman göreceksin ALOHA yazan resim balayını nerede yaptığını söylüyor zaten en sevdiği restaurant kartı zaten var ismini yaz boyunu da kartlardan birinde vardı ondan sonra diğer bölüm açılacak oyunda

takıldığın yer olursa link : http://www.ign.com/wikis/infamous-second-son/Paper_Trail

Çok teşekkür ederim.

• Primary hesap satiyorum arkadaslar 70 tl Tr dublajli.

• Oyunu bitirdim ve satıyorum arkadaşlar..Türkçe, kutulu 125TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyunu bitirdim ve satıyorum arkadaşlar..Türkçe, kutulu 125TL

Süper fiyat, almamış olsam kesinlikle kaçırmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyunu bitirdim ve satıyorum arkadaşlar..Türkçe, kutulu 125TL

Süper fiyat, almamış olsam kesinlikle kaçırmazdım

Dostum, keşke almasaydın, bu kez oyunu erken bitirdim..Sana gönderecektim..
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    En basta hic oynamadan yapin diyor bir sitede. Bence riske girmeyin bosuna bastan baslayin.

• Ben de kötü karmada başladıktan sonra uzman a ayarladım ve platin i aldım sorun olmuyor.
  • Oyuna yarin güncelleme geliyor,30 FPS kilidi,oyunda zaman dilimini ayarlayabilme özelliginden baska birde Photo Mode diye yeni bir özellik geliyor;

http://blog.us.playstation.com/2014/04/16/infamous-second-son-patch-out-tomorrow/#sf2609005

quote:

I have some good news for you. We’ve made great progress on the inFAMOUS Second Son patch on PS4 I promised you a couple weeks back. In fact, we expect to publish it on PSN tomorrow, April 17th.
    Now first, let me update you on the specifics I promised, and then toss in a few extra goodies that we managed to squeeze in when nobody was looking. First — addressing one of the top two requests we’ve gotten — you’ll be able to disable the HUD, and once you’ve finished the game you’ll be able to adjust the time of day as you like.
    We also promised, and have included, an option to cap the game frame rate at 30 FPS if you prefer playing this way. To set expectations for you all: this is a frame rate cap — not a lock. It won’t eliminate the rare instance of a dropped frame during gameplay.

But that’s all stuff you expected. Let’s talk about a few surprises, saving the best for last:
    A handful of localization text changes, and a couple of fixes for rare crashes in the game (Thanks to all of you who uploaded reports on those, they were extremely helpful!).
    If your controller runs out of batteries in the middle of gameplay, your game will pause. Our art director pulled a hamstring scrambling to get his second controller mid-boss-battle, so we needed to fix this.
    If you’re choosing expert difficulty, we let you know within the options dialog if you’re qualified for the “Unstoppable” trophy the moment you opt in.
    Photo Mode.
    Wait, what’s that last one? We were totally amazed at the quality of the screenshots you all shared. Amazed. So we thought we’d try to help you all out. With this patch, you can enable photo mode within the options. Once you do that, clicking L3 will pause the game, and allow you to use a suite of our internal tools (like setting depth of field) to take even more amazing shots.
    To hold you over until the patch goes live tomorrow, check out the brief video tutorial above showing how the Photo Mode works!
    Final full disclosures and fine print: these options and settings, including frame rate, will reset to defaults each time you restart the game. We chose to not disturb our game save file format with this patch in order get these features to you as quickly as we could. Additionally, Photo Mode will only work in situations where the camera is freely movable by players. In scripted sequences/cutscenes you can still take screenshots of course, just not with the Photo Mode tools.
    We hope you enjoy the new tools and the Photo Mode, and we can’t wait to see what you come up with! Enjoy, and talk again soon.

• HUD yani ekrandaki göstergeleri kapatabilme ve oyunu bitirdikten sonra zamanı ayarlayabilme, FPS'yi 30 ile sınırlandırma (frame kilidi değil, bazen düşmeler olabilir ) ve L3 tuşuna basarak fotoğraf çekebilme gibi özellikler geliyormuş. Ayrıca bazı ufak tefek hatalar düzeltilmiş.
  • Arkadaşlar kısa bir şey soracağım: Oyundaki şehire "yaşayan bir şehir" diyebilir miyiz? Yoksa birbirinin kopyası ve hep aynı hareketi yapan npcler mi fazlasıyla var oyunda?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.