Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Arkadaşlar kısa bir şey soracağım: Oyundaki şehire "yaşayan bir şehir" diyebilir miyiz? Yoksa birbirinin kopyası ve hep aynı hareketi yapan npcler mi fazlasıyla var oyunda?

Çok yaşayan bir şehir diyemeyiz ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Arkadaşlar kısa bir şey soracağım: Oyundaki şehire "yaşayan bir şehir" diyebilir miyiz? Yoksa birbirinin kopyası ve hep aynı hareketi yapan npcler mi fazlasıyla var oyunda?

Peki rahatsız edecek derecede mi, çok göze batıyor mu? Bir sorum daha vardı: İlk İnfamous'ı oynuyorum ve yan görevler sürekli kendini tekrar ediyor, bunda da aynı sorun var mı? Yan görevler bayıyor mu bir süre sonra?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Peki rahatsız edecek derecede mi, çok göze batıyor mu? Bir sorum daha vardı: İlk İnfamous'ı oynuyorum ve yan görevler sürekli kendini tekrar ediyor, bunda da aynı sorun var mı? Yan görevler bayıyor mu bir süre sonra?

Oyunda öyle bir bayma falan yok hocam. En azından ben sıkılmadım. Rahatsız edici düzeyde kendini tekrarlama yok bence. Fakat daha iyi olabilirdi.

• Ben de Geekstra'dan okudum şimdi. Gelecek güncellemedeki fotoğraf modu bayağı iyi duruyor be. GTAV'deki gibi basit değil, bildiğin instagram gibi lens efekti falan var.

İyi iyi Sony ve Sucker Punch çalışıyor.

Hadin
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Yan gorevler hep ayni. Sehirde 14-15 bolge var. Her bolgede ses kaydi topla, gizli kamera bul, ajan yakala cok bayiyor gercekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna eklenmeden son anda iptal edilen güçler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmedi :(( sanırım türkçeleşmesi gerek :S 8 oyun aldım sarmıyor artık gta v. Watch dogs ve last of us çıkaydı iidi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçenlerde düşündüm aslında bu oyuna belirli dönemlerde yeni güçler ekleseler 2-3 tane oyun devamlılığı için paper trail de ilk 6 hafta denmiş zannedersem tek bir güç vericekler sonra unutulup gidicek yada ben yanlış anladım paper trail daha başlangıç ki inşallahta başlangıç olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Yan gorevler hep ayni. Sehirde 14-15 bolge var. Her bolgede ses kaydi topla, gizli kamera bul, ajan yakala cok bayiyor gercekten

Aynen öyle bi kereden sonra bıraktım ben zaten yan görevleri yapmayı.
  • Oyunu bugün aldım güncelleme dosyaları indi oyun tüzde kaç inince oynayabiliyoruz???

• littlem0 kullanıcısına yanıt
    Cd'li aldıysan hemen 1 dakika içinde oyun açılır sen o güncellemelere bakma eğer psn üzerinden aldıysan tamamının inmesini bekliceksin.Şimdiden iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 18 Nisan 2014; 0:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Cd'li aldıysan hemen 1 dakika içinde oyun açılır sen o güncellemelere bakma eğer psn üzerinden aldıysan tamamının inmesini bekliceksin.Şimdiden iyi eğlenceler.

forumdan bi arkadaştan aldım daha doğrusu primary hesaba aktardım yapma ya eğer hepsinin inmesini bekleyeceksek sabaha kadar açık bırakmak gerekecek makinayı bu gece oynama hayallerim vardı .
  • littlem0 kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm hocam ben de ilk f2p oyunları indirirken o belirli bir limit indikten sonra oyuna katılabiliyoruz diye biliyordum sonra bende sorun vardır diye yazmıştım meğer o sadece cd'li oyunlardaymış keşke psn üzerindeki oyunlarada kısa süreli yükleme getirseler biz inen kısmı oynarken alttan yüklemeye devam etse süper olur.
  • blu ray alıcaz artık bundan sonra mecburen anlamadığım yavaş indiriyor 8mibt internetim var 22 saat kaldı diyor. 1.30 2 saatte güncelemeyle 800 mb ı anca indi :>
  • Arkadaşlar hayırlı olsun güncelleme gelmiş zamanı değiştirmek çok güzel olmuş fotoğraf moduda aynı şekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemenin içeriği nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf çekmek için zamanı anında durdurması,zamanı istediğin gibi değiştirme(gece,gündüz ...),ekranın etrafındaki harita,güç ekranlarının kalkması gibi özellikleri gördüm başkada bilmiyorum. :))
  • http://www.twitch.tv/jefxx22 canlı yayın beklerim
  • Benim 2 bebekte geldi , cod uda dün bitirdim , bakalım bunlar nasıl.
  • Arkadaşlar oyun içinden çektiğim fotoğraflar pc ve tablette çok bulanık oluyo tv'de aşırı canlıyken neden birebir görüntü alamıyorum tv'de ekran daha geniş fotoğraf küçülünce daha net gözükmesi gerekirken kötüleşiyor aynı şekilde video çektim onuda attığımda onunda görüntü kalitesi okadar iyi seviyede değil share tuşuyla çekilmiş video birde çekilen ekran görüntülerine ve videolara share tuşuna basmadan ulaşıp nasıl paylaşabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.