Bildirim
inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (80. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
İlk bölümlerde beklentimi çok yüksek tuttuğumu sandım. Oynamaya devam edince anladım ki gerçekten güzel oyunmuş. Çok ahım şahım değil ama oyunsuzluk içindeyken bire bir ilaç gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34
Sonun da platin trophy kaptim
Hocam televizyonunuzun marka ve modeli nedir acaba. Arkaya aydınlatma olayı sadece bu üründe mi var ve memnunmusunuz?
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 13 Nisan 2014; 18:24:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
İlk bölümlerde beklentimi çok yüksek tuttuğumu sandım. Oynamaya devam edince anladım ki gerçekten güzel oyunmuş. Çok ahım şahım değil ama oyunsuzluk içindeyken bire bir ilaç gibi.
Aynen dediğiniz gibi hocam, ilk başlarda hiç sarmadı bile beni ama oynadıkça alışıyosun ve tat vermeye başlıyor heleki dediğiniz gibi bu oyunsuzluk içinde. -
Görüntü güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mtrlw220
quote:
Sonun da platin trophy kaptim
Hocam televizyonunuzun marka ve modeli nedir acaba. Arkaya aydınlatma olayı sadece bu üründe mi var ve memnunmusunuz?
Teşekkürler
Philips 42pfl6907k/12 evet birtek bu markada var Ambilight teknolojisi
Tv den memnunum oyun modunda gayet akici hicbir gecikme yok bikac yazilim eksikligi var fakat guncellemeler geliyor tv ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Nisan 2014; 20:00:37 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen, ilk bende hayirli isler diye okudum dedim nooluyoz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Nisan 2014; 20:02:59 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler psoyun.com dan alınan Second Son Türkçe Dublajlımı geliyor. Ordan alan varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: Crantola
Beyler psoyun.com dan alınan Second Son Türkçe Dublajlımı geliyor. Ordan alan varmı
Tr dublaj
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Beyler psoyun.com dan alınan Second Son Türkçe Dublajlımı geliyor. Ordan alan varmı
Tr dublaj
Teşekkürler Hocam. -
Beyler yeri değil biliyorum ama yukardaki Görüntüyü görünce sormadan edemiycem. sony w655 kullanan varmı ? Almayı planlıyorumda yukardaki görüntüyü verirmi ? -
quote:
Beyler yeri değil biliyorum ama yukardaki Görüntüyü görünce sormadan edemiycem. sony w655 kullanan varmı ? Almayı planlıyorumda yukardaki görüntüyü verirmi ?
düşünmeniz bile hata. w655 almamanız için 2 sebep vardır
w805 veya w905 -
3. power aşırı güç farkı oluşturuyor gibi geliyor bana nedense, ama çok beğendim. -
Kağıttan yolun ilk bölümünü yaptım, 2. Bölüm için gittiğimde cüzdan, resim siteye eklendi siteye git diyor, gidiyorum bişey değişmiyor. Biri yardım edebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X