Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: bykadiraras

TR düblaj 2. hak 70 tl, Senin için en son 69,5 TL:)

1.hakkını 70'e sattım biraz zor söyleyeyim

daha ucuza satmam bende kalsın zaten çerez parası niyetine oyun satmaya niyetim yok.
    en azından sevdiğim birine hediye ederim istediğim paraya satamazsam
  • Aldım psn storeden 159.00 tl ye , umarım güzeldir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LNCTR

Aldım psn storeden 159.00 tl ye , umarım güzeldir :)

Pisman olacaginizi sanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler us psnden alinan oyun turkce oynanabiliyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhandeep

Beyler us psnden alinan oyun turkce oynanabiliyomu

Maalesef hayır. Türkçe olmaz Usa psn den alacağın oyun.

• Aldırmayın bana ps4 ..zaten aldık lenovo y510p 2.500 e ama exclusive oyunları gördükçe deli oluyorum...
    Ayrıca pc oyuncularınida kotuluyenlere tik oluyorum..sonuçta (bence) konsol ve pc cok farklı konular ve ayrı zevkler..
    Ayrıca ps turkiyeyide tebrik ve teşekkür etmek istedim türkce altyazi yi geçtim türkce dublaj olması gercekten guzel 😊😊😊😊😊

• Düşünen olursa 3 gün önce aldığım oyun satılıktır bilginize Kutulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yan___ -- 8 Nisan 2014; 11:39:01 >
  • Beyler 45 saniye havada kalma ile tüm DUP birliklerini temizleme trophy'lerini nasıl yaptınız? Oyun bittikten sonra DUP birlikleri bir türlü bitmiyor. Sonu var mı bunun? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Beyler 45 saniye havada kalma ile tüm DUP birliklerini temizleme trophy'lerini nasıl yaptınız? Oyun bittikten sonra DUP birlikleri bir türlü bitmiyor. Sonu var mı bunun? :)

Oyunu bitirince D.U.P Ana Bölgesi var(uzun yüksek bir bina) oraya cikip "Video" gücü ile cok rahat 45 saniyeyi gecersiniz

D.U.P birliklerinin sonu var tabi canim neden olmasin :) .. Oyunu Kolay'a ayarlarin ve haritadan tek tek temizleyin,bunun icin herhangi bir ipucu yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 8 Nisan 2014; 12:27:19 >

• tr düblaj satılık secondary hak. pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Beyler 45 saniye havada kalma ile tüm DUP birliklerini temizleme trophy'lerini nasıl yaptınız? Oyun bittikten sonra DUP birlikleri bir türlü bitmiyor. Sonu var mı bunun? :)

Yuksek bir binaya cikip beton gucuyle cok kolay yapabilirsiniz.

Butun bolgeleri % 0 dup kontrolunde olarak yapmaniz lazim o trophy icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün iyi bölümü tamamen iyi olarak bitirdim, kötü bölümü oynayan varmı hangisi daha zevkli ?
  • bykadiraras B kullanıcısına yanıt
    Bence iyi çok daha zevkli hocam özellikle iyi olduğun zaman neon gücü eşsiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

Bence iyi çok daha zevkli hocam özellikle iyi olduğun zaman neon gücü eşsiz oluyor.

kötüde değişik özellikler varmı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykadiraras

quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

kötüde değişik özellikler varmı peki ?

Var hocam renkleride farklılaşıyor hatta güçlerin.Mesala kötü olduğun zaman video gücünde görünmez olduğun zaman 2-3 adet iblis çağırabiliyorsun bunun gibi özellikler var fakat iyi olduğun zaman video gücünde görünmez olup bi kaç tane adamı etkisiz hale getirmek yada büyük bir kükürt bombası atıp etkilenen bütün düşmanları etkisiz hale getirmek yada neon ile zamanı yavaşlatıp düşmanları etkisiz hale getirmek kötünün özelliklerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.Yinede senin bileceğin iş o hocam iyi günler.

• Kötü karma ile uzmanda oynamaya başladım. Başlar kolay tabi ama o melekli boss ile nasıl baş edeceğim bilemiyorum.

Ayrıca kötü olunca Fetch ile yaptığın görevler de değişiyormuş. Yenilik olması güzel oldu.
  • hem iyi hem kötü bitirdim yan görevler kaldı umarım dlc gelir
  • Hic oynamadim Deniyecegim Bugunlerde Oyun topluyorum Bakma Surecindeyim 10 yakin oyunu 6 ay boyunca oynuyacagim Bunlardan biri o olabilir:)

• Uzmanda oynarken bosslar sorun değil de toplu çatışmalarda kaçarken şehirde iki tur atınca anca düzeliyor can
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.