Infinite Aion Pride Serveri Asmodianlar için TeamSpeak odası açtık. Zevkli bir rift için Herkesi Bekleriz.
Sunucu Adresi 46.4.57.143 2.Infinite Aion Heaven odası Odaya giriş için isimlerinizin InfiniteAion_OyundakiKarakterAdı_KendiAdınız şeklinde olmasına dikkat ediniz. Örnek: InfiniteAion_Chopper_Yunus
oda şifresi için PM atınız.
Teşekkürler.
Selam kardeş bende yeni başladım bu aiona'a ama bazı sorunlarım var.Öncelikle serverlar bende gözüküyor ama isimleri farklı sadece test serverda oynayabiliyorum.
Resimler:
Acaba nerde hata yapıyorum.13,265 gblık aion indirdim.
Amerika clientini komple siliyorum ne yaptıysam olmadı acaba eu clientini nerden bulabilirim
ya gel orjinal aiona perento elyos bekleriz
Ya biraz oyunu anlayım diye başlayım dedim buraya ne illet bişimiş başlayamadım.Oyunu sevdim o ayrı ayın 6sında alacam oyunu peki alırken trial diyip oyunu indirsem oyunun cdlerine para vermem gerekiyormu yoksa sadece aylık ücret ödeyerek devam edebilirmiyim yani en avantajl nasıl olacak.
bence oyunun dvdsini al bende ikiside var hem odanda şık duruyo baya
quote:
Orijinalden alıntı: ReWeLLeR
Selam kardeş bende yeni başladım bu aiona'a ama bazı sorunlarım var.Öncelikle serverlar bende gözüküyor ama isimleri farklı sadece test serverda oynayabiliyorum.
Resimler:
Acaba nerde hata yapıyorum.13,265 gblık aion indirdim.
dostum şu anda orjinal aion 2.5 sürümünde. sen de 2.5 i yüklemilşsin. infinite aion 2.1 versiyonunda fakat test serveri 2.5 i denemek için açıldığından dolayı sen de ordan girebiliyosun. infinite aion da yakında 2.5 e geçtiğinde ozman oynayabilirsin.
Sonradan anladım bende 2.0.0.1 versiyonunu destekledigini yok d3dx_38.dll yok aioncpi.dll hatası yapmadıgım sey kalmadı 2 günde bu oyun için 35gb indirdim aion(na) - aion(eu) sabahda aion 1.9.0.1 versiyonunu indirdim onu bulabildim (na sanırım) bununla girebilcekmi bakalım sitesinde na/eu client 1.9.0.1 / 2.0.0.1 yazıyordu.
6sına kadar sabredebilseydim orjinalde akacaktım ama ne çare oyunu çözmem gerek ozamana kadar
oyun basit aslında hemen anlarsın diye tahmin ediyorum
Yapamadım yine ya oyunun versiyonu 1.9.0.1di 2.1.0.12 güncelledim ama oyun hala 1.9.0.1 gözüküyor ne yapıtysam olmadı valla
bendede 2,5 var :d Test serverede girmior :d
2,5da test serveri denedim ama pek memnun kalmadım nerdeyse %50 herseyde bug yeni skillerinde cogunda bug var
quote:
Orijinalden alıntı: ReWeLLeR
2,5da test serveri denedim ama pek memnun kalmadım nerdeyse %50 herseyde bug yeni skillerinde cogunda bug var
hocam ben Giremedim Test Servere neden acaba Test server seçdim o ekran ole kaldı :s
Valla ben launcherden indiriyorumda 2,5 e gelmeden nasıl durddurcam onu bılmıyorum ya bi yardım edin arkadaslar ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme