Şimdi Ara

İnfinite Aion Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde AION Online ın tanıtımını gördüm, bir hayli zamandır oyun oynamaya vaktim yoktu ve online oyunlara ara vermiştim. Ancak bu oyuna bakınca bi heves geldi oynamak için. Tabii oyunu bilmediğim ve içeriği hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığım için ücretli almamaya önce bir private serverda denemeye karar verdim.

Bu karar beni infinite Aion a götürdü. Ne varki, oyunu kurmak için gerekli olan clientı indirme çabalarım bir eziyete dönüşmüş durumda. 2-3 gün bekleyerek indirdiğim 9.9 gb boyutundaki client EU çıktı. InfiniteAion için Aion USclientı gerektiği için tabii ki boşa gitti. Bir yerde EU clientın US yapılabileceğini okudum ve işlemleri yaptım. Bu seferde clientımı 6.66 GB boyutunda olan NA client olarak gördü ve 2.2 GB değerinde US eklentisini NC launcher indirmeye başladı. Hadi bunuda kabul edecektim ama bir baktım ki hız 8 kb/sn yaklaşık 3 günde de bu iner ve bu aşamada bilgisayar kapanmayacak yoksa başa sarıyor (patch upgrade i gibi değil)

Kısacası sinirden çıldırmak üzereyim. Yeniden bir US client iinidirmeyi istemiyorum. Bu oyuna başlayamazsam sırf bu yüzden başlayamam.

Ancak, G.antep veya Kilisde oturan infiniteaion u şu anda oynayan (veya paralı AION(north america) serverında oynayan) bir arkadaş varsa ve program files da kurulu olan klasörünü kopyalayıp (DVD) olarak bana ulaştırabilirse bende bu servera katılacağım. Yapılan masrafı ne olursa ödemeye razıyım.

İşallah biri vardır diye ümit ediyorum.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acuadec -- 21 Nisan 2010; 20:27:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.