Şimdi Ara

İnfiniti fx 35 nasıl bir araçtır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar. Başlıkta yazdığım gibi bu araç nasıldır.
    Sürüşü zevkli midir?
    Yakıt sarfiyatı nedir?
    Yedek parça çok sıkıntı diyorlar doğru mu?
    Aracı kullanan forumdaşım varsa - ve + larını söyleyebilir mi?
    LPG takılıyo zaten.
    Bana göre en büyük artısı tasarım ve müthiş egzoz sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 fx 30ds ye binmistim tabi ki arka koltuğuna bir arkadaşın aracıydı aracın arka kapıları benim aracın ön konsolu kadar yumuşaktı zaten yarısı deri kaplıydi koltuklar deri ve güzel insanı sarıyor dizel olmasına rağmen içine ses almıyor jantlar galiba 20 inç falandı baya büyük o yüzden çukurları hissettiriyordu içi başka araçlara pek benzemiyor dışında öyle çok havalı bir araç çok spor duruyo sanki bu suv değilde kocaman bu hatcback gibi kısacası parası olana güzel araç araçta tek beğenmediğim kısım kadranlari oldu çok basit çok sade olmuş 2012 olmasına rağmen sanki 30 yada 40 bin liralık c segment aracın gösterge tablosu gibi ekran renksiz çözünürlüğü düşük onun dışında güzel araç.

• İzmit galericiler sitesinde birtane satılık vardı . Sırf 15 km kadar gidip inceledim . İlgimi çeken bir araçtı . Kullanmadığımıda belirteyim . Aklımda kalan ne malzeme kalitesi ne gösterişi oldu . O aracın müthiş bir motor sesi var . Hayatınızda bir defa dinleyin dinlemeden ölmeyin Konuyu görünce yazmak istedim . Hayırlısı artık diğer arkadasların tavsiyelerini bende bekliyorum .

• .

• Benzinlilerinin sesini çok seviyorum harbiden çok kışkırtıcı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.