Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.801
Cevap
50
Favori
159.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @akemreHayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah..Fotoğrafları bekliyoruz.

@osiisoHoşgeldiniz..sizi aramızda görmek bizim için ayrı bir mutluluk..Umarım içinize sinen güzel bir araç bulursunuzda burada paylaşmak kısmet olur..Aracı çok sevecek ve başka bir araca binemeyeceğinizi garanti ederim..

@tolga70xAçıkcası buna takmanıza gerek yok çünkü nissanlarda normal bir durum..Araç ani devir düşmesi sonucu vuruntu sensöründen gelen bilgi ile kontrol ünitesine bildirip güvene almak için yükseltip alçatır..Bu kullandığımız 2.maxima diğer maximadada aynı şey mevcuttu,bundada..Ha derseniz devir sabit kalıyor,gaz kesiyor vs o zaman problem var..Devir yükselip alçalması çoğu araçta mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaahmett

Mrblar evet o bahsettiğim hortum antenin su tahliye hortumuymuş cevap veren arkadaşlara tesekkurler.... sustalı Anahtar çok güzel ama 150 tl bana cok geldi fotolar için teşekkurler 54Melih

Bu aralar şu açık hava filtresine kafayı taktım bir yerle görüştüm Canky nin dediği gibi abi yapma taktırma 500 krş yakar su gibi içer gibi yorumlar geldi ama ben size güvenerek taktırmak istiyorum e bayda bu kitlerden buldum bizim araba için ama nakliye ücretiyle cok pahalı oluyor ücretsiz nakliye olan bi yer bulsak fiyatta uygun aslında bir bakın isterseniz sizde linki payylasıyorum

http://www.ebay.com/itm/Nissan-95-99-Maxima-Sedan-3-0-V6-COLD-AIR-INTAKE-KIT-DRY-FILTER-/261034715843?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ANissan%7CModel%3AMaxima&hash=item3cc6e1aac3&vxp=mtr

bu linkini verdiğinde 3.0 motor için diyor bide bu komple borularıda aliminyum model. sen sadece kafasını alsan filtrenin yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum. ha birde çoğu açık hava filtresi gürültülü çalışır sessiz bir model bakmaya özen gösterin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mrb lar herkese evet o hortum anten tahliye hortumuymuş cvp veren herkese tesekkur ederim.....sustalı anahtar fotoları için teşekkurler 54melih güzelmiş uygun fiyata yapan bi yer bulursam bende yaptırcam 150 tl fazla geldi .....

Birde bizim arabanın polen filresini hem internetten hemde kocaelide sanayideki butun filtrecilere bakamama ragmen bulamadım internetten adres verebilecek varmı alamak istiyourum

Bu aralar kafayı taktıgım bir konuda açık hava filtresi bir ki yerle görüştüm canky'nin dediği gibi abi yapma km de 500 krş yakar su gibi yakıt içer gibi yorumlarla karşılaştırdım ama yinede size güvenip taktırmak istiyorum.... biraz araştırdım e bayda bizim cold air intake setler var açık hava filtresiyle beraber bizim araba için özel üretilmiş fiyatlarıda makul fakat nakliye ücreti işi bozuyor ücretsiz nakliye olan bi yer bulabliriz belki sizde bakın isterseniz bilen varsa paylaşırsa sevinirim linki veriyorum sizde bir inceleyin isterseniz

http://www.ebay.com/itm/Nissan-95-99-Maxima-Sedan-3-0-V6-COLD-AIR-INTAKE-KIT-DRY-FILTER-/261034715843?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ANissan%7CModel%3AMaxima&hash=item3cc6e1aac3&vxp=mtr

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: aaaahmett

Mrblar evet o bahsettiğim hortum antenin su tahliye hortumuymuş cevap veren arkadaşlara tesekkurler.... sustalı Anahtar çok güzel ama 150 tl bana cok geldi fotolar için teşekkurler 54Melih

Bu aralar şu açık hava filtresine kafayı taktım bir yerle görüştüm Canky nin dediği gibi abi yapma taktırma 500 krş yakar su gibi içer gibi yorumlar geldi ama ben size güvenerek taktırmak istiyorum e bayda bu kitlerden buldum bizim araba için ama nakliye ücretiyle cok pahalı oluyor ücretsiz nakliye olan bi yer bulsak fiyatta uygun aslında bir bakın isterseniz sizde linki payylasıyorum

bu linkini verdiğinde 3.0 motor için diyor bide bu komple borularıda aliminyum model. sen sadece kafasını alsan filtrenin yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum. ha birde çoğu açık hava filtresi gürültülü çalışır sessiz bir model bakmaya özen gösterin bence

3.0 lt fark etmiyor acık hava filtreleri genelde biraz sesli oluyor ama yakıt konusunda olumlu yanları oldugunu söylemişti canky onun için denemek istiyorum bende aliminyum olma sebebi havanın soguk olarak motora taşınmasını sağlamak

• Yeni maximamın resimlerini ekliyorum. Ayrıca sormak istediğim birkaç husus var.
    1. Aracın teybini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim, zor mu? Teybin bağlantı kısımlarını halledebilirim ama mevcut teybi nasıl sökerim bilemedim.
    2. Flaşör ve arka resistans düğmelerinin ledleri yanmıyor, bunları da değiştirmek istiyorum ama nasıl sökeceğim?
    3. Canky hocam, daha önce lpg enjektörlerinin doğru montajının nasıl olması gerektiğini yazmıştınız ama ben anlamadım, benim araçtaki durum nedir, doğru görünüyor mu :)
    4. Motor soğukken aracın geç çalışmasının sebebi ne olabilir?
    Saygılarımnla.
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• @akemre şöyle sırayla gideyim o zaman ;

1) Bildiğim kadarıyla bu araçların teypleri 16 pin yuvarlak soketle bağlanıyor,hiç tesisat falan yok,sadece soket mevcut..tabi yinede bilen birine fazla danışmak lazım..
    2)Flaşör düğmesinden bahsediyorsunuz değilmi ? Normalde bastığınızda o düğmede yanmaz..Arka rezistans devresi çalışıyormu peki ? Belki anahtar bozuktur..Eğer çalışıyorsa o anahtarın içinde ledi mevcut,devreye bağlımı,ayrımı bilmiyorum,araştırıp bilgi veririm..
    3)Şöyle lpg enjeklerinden önce motor olarak yorum yapmak isterim ;

Motor düzgün,etiketleri vs duruyor,fazla kurcalanmamış,genel haliyle iyi..Fakat üzülerek söylemeliyimki lpg montajını özensiz yapmışlar,ayrıca enjektörlere çatal ayırması gerekirken tek kütükten almış,gazda ağırlık yapıyordur mutlaka..Yani kütükler çok uzakta kalmış..Düzgün bir ustaya gösterin bence..böyle olmaması gerekiyor..Çünkü bu araçlar v motor olduğundan kütüklerin bir v bloğuna 3 tane,diğer v bloğuna 3 tane olması gerekiyor..konuda mevcut..internette bazı yerler hep böyle takmışlar tek bir yerde atikerde 3 3 şeklinde takmışlar..bana kalırsa manifoldu sökmeğe üşenmişler..Çok fazla verim alamassınız..Şimdi keyfinizi kaçırmak gibi oldu ama bi aracı kullanın,düşüncelerini yazın..bizde ona göre yorum yapalım :)

Ayrıca önden gelen hava borusunu,hava filtre kabını vs bi ara bir temizleyin..

4)Sabah geç çalışmasının nedeni eğer zayıf marş basıyorsa marş otomatiği bitmek üzeredir..Başımıza geldi,marş zayıf basıyor ve geç alıyordu,marş otomatiği ve kömürlerin bittiğini gördük..sizdede öyle birşey olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 26 Mayıs 2014; 20:46:06 >

• Aracımdan soğumaya başladım motor soğukken ilk çalıştırmada araç çalışıyor 2-3 saniye sonra stop ediyor gaza basıyorum devri yükiseltiyorum çiğ benzin kokusu ortalığı sarıyor..ayağımı gazdan çekince yine stop ediyor taki araç ısınıncaya kadar gaz verme olayına devam ediyorum..birde soğukken ilk çalıştırmada sürücü koltuğuna göre motor sağ tarafında bir taklama sesi 1 dakika süreyle geliyor sanki vuruntu gibi kaputu açıp dinlediğimde vuruntulu bir tak tak sesi nedir bu çektiklerim....
  • @tolga70x Debimetre arızası olabilir çünkü debimetrenin çeşit çeşit hataları olabiliyor..Normalde aracın yüksek devirde çalışmasını potansiyometre ayarlar..umarım potansiyometre değildir..bir cihaza bağlatmanızı öneririm..peki birde ilk çalıştırmayı lpg de yapın..o zamanda stop ediyorsa elektronik bir problem mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 27 Mayıs 2014; 9:38:48 >
  • Merhaba
    bulduğum 2004 maxima için acilen aracımı satmak istiyorum yardımcı olmanız mümkünmüdür?
  • merhaba arkadaşlar elelrinize sağlık böyle forumda bilgilendirdiğiniz için bende 1995 nissan maxsima 2.0 otomotik vites araç. kalkışda ilk vitese geçişde sürekli 3000 devirde vites atıyor bazende kalkışda 2000 deivrd 2. vitese geçiyor anlamadım sorun yok servis cihazla baktı.. ne olabilir,, sürekli 2000 devirde viteş geçişi olamazmı ayarı yokmudur bunun düşük devirde vites geçişi için .. polen filtresi varmı 1995 modelde bulamadık polen filtresini varsada nerde öğrenebilirmiym saygılarmla
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay3406

Merhaba
    bulduğum 2004 maxima için acilen aracımı satmak istiyorum yardımcı olmanız mümkünmüdür?

model? km? değişen? boya? donanım? resim? fiyat?
  • sevgili arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda aracımı çalıştırmadan önce yağ ve su kontrolü yaptım yağı çamur gibi olmuş hemen conta patlağından şüphelendim ve aracımı çalışıp yürür olduğu halde tehlikeye atmamak için çekici ile tamirciye götürdüm ustamında yaptığı kontroller sonrasında büyük ihtimal conta dedik ve motoru sökmeye başladık .....

motorun contalarının hiçte patlak olmadığını görünce motoru indirmeye karar verdik ve hazır bu kadar sökülmüşken motoru sıfırlayalım dedik....

sorun su pompasının bilyesi iyice boşluk yapması sonucu soğutma suyunu yağa karıştırmış olduğu teşisiyle anlaşıldı....

üzerindeki krank ve eksantirik milleri bu sebeple aşınmış.....

bende derin araştırmalar ve rabbimin de yardımıyla standart ölçülerde cam gibi temiz krank mili ve eksantrik millerini buldum tabi full conta, zincir takımı, yağ pompası , su pompası ,termostat hepsini sıfır olarak değiştirdim bu kadar değişime yeni radyatör yakışır onunda yenisi yataklar biyel burçları sekmanlar ana yatak kol yatak kısacası motorun içinde hareketli ne varsa hepsini yeniledim....

şimdi neden bu kadar ileri gittim onuda belirteyim ....bu araba bende HASTALIK ....

çılgınca bir fiyata mal oldu burada belirtmeye utanıyorum akıl sağlığımdan şüphelenmeyin diye...

motorla ilgili birkaç foto paylaşırım.....

bu arada bu araç benim iki numaralı hafta sonu aracım geçen seneden bu seneye 5000km yol yapmışım sıfır motora kıyamadığım için tüpünüde söktürdüm benzinde kullanmaya karar verdim...tüp hala ruhsata işli onuda muayene zamanı gelince hallederiz artık....

daha test etmedim km ye kaç litre yakıyor bende bilmiyorum kullandıkça paylaşırım.....

herkese çok saygılar.....
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• araç fotoğraflarınıda eklemeye çalıştım umarım başarabildim son hali bu 19 mayıs akşamı çektiğim.

215.000 km de aracımı çok çizdikleri için sprey boya ile rötüş yaptım tabi olmadı ama ben böyle idare ediyorum lpg hiç takılmadı

çok memnun kaldığım ve beğendiğim araç olması nedeni ile 2004 modeli almak için satmak istiyorum.
  • resimleri eklemeyi başarırsam y

• resimleri eklemeyi başarırsam y

• resimleri eklemeyi başardım
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• 19 mayıs akşamı çektiklerim
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• bunlarda diğer resimler
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

• 1999 model nissan maxima 2.0 v6 24v otomatik vites full donanım olanıdır
    215.000 orijinal km hasar kaydı var görünüyor ancak kendi kaportacıma kontrol ettirdiğimde herşeyi orijinal darbe değişen yok dedi
    Boya ise aracımı çizdikleri için kendim sprey boya ile rötüş yaptım tabi lekeli oluyor
    sürücü koltuğunun kapı tarafında küçük bir yırtık var çok küçük üzerine bez bant çektim sökünce bant lekeleri kaldı döşemeci ister dikeriz istersen orayı parça ile değiştiririz diyor
    yürüyen olarak şu anda z rotları vs gibi standart masraflar var 3 tırnak buji kullandım memnunum tavsiye ederim.
    genellikle uzun yolda kullanıyorum motorunda şanzımanda sorunum yok tüm fonksiyonlar faal ve normal çalışıyor.
    yine temmuz ayı gibi karadenize gitmeden uzun yola çıkmadan önce bakım olarak z rotlarını değiştirip 2 alt şanzıman takozu ve üst kapak manifolt altındaki contayı değiştireceğiz
    başka hiç bir masrafım yok allaha şükür rahatlığından kullanımından yakıtından memnunum
    şehiriçi 12 civarı yakıyor sıkışık trafikte ama uzun yolda 86 km ortalama ile 6.3 litre okudum 100-120 civarı ise 7.0-7.5 arası değişiyor.
    aracın 4. sahibiyim başka bilgi istiyorsanız sorun söyleyebilirim
    fiyat olarak 15.500 diyorum ve son 15.000 olur

ayrıca kendi orijinal teybinden hariç DVD PLAYER takılı müzik sistemi olarak 4 hoparlör ve 6 tweetter takılmıştır.
    Navigasyon ve araç içi telefon bağlantılarıda hazırdır-geri vites park sensörleride faaldir
    aklıma gelenler bunlar

• Tekrardan Herkese Merhaba Resimleri Anca Toplayabildim.

Bu Arabayı Sakaryanın Arka Sokaklarında Terk Edilmiş Bulduk. Eski Sahibi Hiiç Kullanmamış 105.00'de 2012 Aralık Ayında Aldık.
    1995 Model Oto. Vites Sedefli Yeşil Sıfır Kaza Sıfır Macun.
    Şuan KM 190.000 Olsa'da :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54mlh54 -- 28 Mayıs 2014; 15:18:55 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.