Şimdi Ara

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
50
Favori
159.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flood yapıyorum kusura bakmayın..Yakıt ile ilgili son ölçüm değerleri yapıldı,konuya yarın akşama doğru filtre ile ilgili fotoğraflar gelecektir..

Şöyle bir ipucu veriyorum ; İlk alındığı zaman 38 kuruş yakıyordu,şuan uzun yolda 24-25 kuruş, şehir içinde ise 27-28 kuruş civarı yakmakta..Yakıt tüketimi ile ilgili yapılması gerekenler eklenecektir..

@54mlh54 @tolga70x@drcalibra@onur cankara@kıllıoğlu
  • aaaahmett A kullanıcısına yanıt
    O hortum antenin altında yeri var oraya bağlanır yagmur suyunu tahliye eder
  • 54mlh54 kullanıcısına yanıt
    Beyler Biraz Geç Oldu Ama Buyurun Anahtar
     İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR) İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

çok güzel olmuş kaça nerede yaptırdınız acaba? bende kısmetse önümüzdeki cuma günü satın alıyorum 96 model manuel vites maxima'yı.. orjinal anahtarı çokmu şekilsiz acaba? birde araç sahibi bana bagajın kumandadan açıldığını söyledi doğrumudur acaba bu şaşırdım açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hellori Hazretleri araya giriyor gibi olacağım ama fotoğraf üzerinde göstereyim..

İNFİNİTİ & NİSSAN MAXİMA KULÜBÜ (NASIL,TEKNİK BİLGİ,SORUNLAR)

1 numaralı düğmeye bastığınız zaman araç kapanır ve kapatırken parklar , eğer sis farının anahtarını açık bırakırsanız kapattığınızda hem sisler hem parklar yanıp söner..
    2 numaralı düğmeye bastığınızda araç açılır..
    3.numaralı düğmeye biraz uzun basarsanız arka baraj açılır
    4.numaralı düğmeye bastığınızda ise araç iç lambası yanar..

• C.Canky kullanıcısına yanıt
    böyle araya girişe ancak teşekkür edilebilir araç kilitlendiğinde camlar kapanmıyor dimi? modül ile halledilebilir birşey ama bu bildiğim kadarıyla.

birde kaç gündür bekliyorum şu yakıt tüketimi paylaşımını hala eklemedin konuya.. bugün tamamen anlaştık sana bahsettiğim aracın sahibiyle önümüzdeki cuma alıp geliyorum aracı kısmetse

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

böyle araya girişe ancak teşekkür edilebilir araç kilitlendiğinde camlar kapanmıyor dimi? modül ile halledilebilir birşey ama bu bildiğim kadarıyla.

birde kaç gündür bekliyorum şu yakıt tüketimi paylaşımını hala eklemedin konuya.. bugün tamamen anlaştık sana bahsettiğim aracın sahibiyle önümüzdeki cuma alıp geliyorum aracı kısmetse

Kusura bakmayın bu hafta normalden fazla yoğunum onun için ekleyemedim mahçup oldum tekrar kusura bakmayın..yakıt tüketimi konusu yarın geliyor ,ayrıca videolu anlatım vs çekmeye başlayıp eklemeyi düşünüyorum..saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 1 Yıl Olacak 100 TL Demişti Pazarlıkla 75 TL Yaptırdık, İzmit'te Fethiye Caddesinde Bir yerde.
    Anahtarın Açılıp Kapanması Hala Laçkalaşmadı ve daha'da uzun Bir Süre Öyle Duracağını Gösteriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga70x

arkadaşlar dediklerinizi uyguladım akışmetre çıkarılıp temizlendi rolanti sensörü(aac valf) çıkarıp temizlendi fakat devir alçalıp yükselmesi sorunu hala devam etmekte başka tavsiyeniz varsa onlarıda denemek isterim ..

Devirin yükselip alçalması bir yana stop da ediyorsa çok büyük bir ihtimalle akışmetredendir. Akışmetreyi ne kadar temizleseniz de çok kısa bir süre dışında bir işe yaramayacaktır. Mutlaka değiştirin derim.
  • Arkadaşlar Aylardır Araştırdığım Bir Konu Var Hala Cevap Alamadım.
    Araçta El Gazı ( cruıse control) Özelliği Yok Sonrada Taktırabilir miyiz.
  • Akışmetrenin soketini çekerek gaz verdik araç gaz yemedi daha sonra takarak denedik araç normal bir şekilde gaz yedi devir yükseldi kıllıoğlu arkadaşımız bu şekilde akışmetrenin test edildiğini söylemişti sanırım akışmetrede bir problem yok..sayın kando R21 .İzmirde nissan gümüş otomotiv var geçen gün aradım sahibi çok iyi bir insan kendisinde de maxima var bu sorunun akışmetreden olmadığını aac valfi denilen parçadan ileri geldiğini söyledi ve temizlemei istedi onuda temizledik ama aracım hala aldığımdan bu yana (2 yıldır) devirin alçalıp yükselmesi sorunu devam etmekte.Aracı sürerken durduğumda debriyaj fren yaptıpımda devir 2 binlere kadar yükseliyor ve yine normal 900 lü rakkamlara geri dönüyor sanırım Bursada bir nissan servisine gösterip bilgisayara bağlatmak en akılcı çözüm olacak gibi geliyor..
  • Yakıt tasarrufu ve gösterge sökümü ile ilgili fotoğraf ve bilgi gelmiştir..iyi günler..

@Hellori Hazretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 24 Mayıs 2014; 8:43:36 >
  • Merhaba, nihayet bir maxima aldım. 1999 model, otomatik. Resimlerini en kısa zamanda ekleyeceğim. Saygılarımla...

• akemre A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun tekerinize taş değmesin. kısmetse bende cuma günü 600 km uzak bir şehire gidiyorum 96' manuel maxima almak için siz kaça aldınız araç kaç km de değişen parça varmı diğer donanımları neler vs. biraz daha bilgi verirmisiniz?

Takılıyor Ebayda aratın infiniti i30 lardanda cıkma bulunursa takılabilinir.Bir ara bende takmak istedim sonra vazgectim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

hayırlı olsun tekerinize taş değmesin. kısmetse bende cuma günü 600 km uzak bir şehire gidiyorum 96' manuel maxima almak için siz kaça aldınız araç kaç km de değişen parça varmı diğer donanımları neler vs. biraz daha bilgi verirmisiniz?

Selamlar, ben Ankara da oturuyorum, aracı Alanya dan aldım. Araç 99 model, otomatik, 4 hava yastığı olan modeli. 190 bin km de. Değişeni yok, Sağ on çamurluk ve kapıda boya var. İç döşemelerde yıpranma vs. yok. Göğüs, konsol gayet güzel görünüyor. 15800 e aldım. Uzun zamandır araştırıyordum. Kısmet bunaymış. Siz nereden almayı düşünüyorsunuz? Belki daha önce baktığım araçlardan biridir. Selamlar...

• Arkadaşlar hep problemlerimden konu açıyorum kusura bakmayın ..bu seferde 2-3 aydır olan bir sorunu anlatacağım.Aracı ilk çalıştırmada (daha çok sıcak havalarda oluyor bu sorun) aracın ön sağ kısmından 1 dakika süren bir tak tak sesi geliyor daha sonra bu ses kesiliyor acaba başına gelen varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga70x

Akışmetrenin soketini çekerek gaz verdik araç gaz yemedi daha sonra takarak denedik araç normal bir şekilde gaz yedi devir yükseldi kıllıoğlu arkadaşımız bu şekilde akışmetrenin test edildiğini söylemişti sanırım akışmetrede bir problem yok..sayın kando R21 .İzmirde nissan gümüş otomotiv var geçen gün aradım sahibi çok iyi bir insan kendisinde de maxima var bu sorunun akışmetreden olmadığını aac valfi denilen parçadan ileri geldiğini söyledi ve temizlemei istedi onuda temizledik ama aracım hala aldığımdan bu yana (2 yıldır) devirin alçalıp yükselmesi sorunu devam etmekte.Aracı sürerken durduğumda debriyaj fren yaptıpımda devir 2 binlere kadar yükseliyor ve yine normal 900 lü rakkamlara geri dönüyor sanırım Bursada bir nissan servisine gösterip bilgisayara bağlatmak en akılcı çözüm olacak gibi geliyor..

Ac valfinin kolay kolay arıza yapmadığını duymuştum. Akışmetrenin arıza kaydında belli oladığını hatırlatmak isterim. Devir değişimlerinden sonra stop ediyorsa akışmetre olması kuvvetle muhtemel

• Devir iniş çıkışlarından sonra stop etme durumu yok.
  • İyi akşamlar

Konuyu en başından bu sayfaya kadar bir çırpıda okudum. Kıymetli yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim. Açıkcası bende bu aracı tanıyalı 10- 15 gün gibi bir süre oldu. Babamın 91 model corollasını satıp yerine ne alabiliriz derken farkettim maxima ve infinity Q30 modellerini. Hayran kaldım. Çok şık araçlar. Hatta kendi aracımda 2008 model corolla en dolu versiyonu ama satıp bir infinity almaya karar verdim. Performans konfor istiyorum. Corolla aracıma 5 yıldır biniyorum. Subaru veya Volvo karasızlığım varken bu modeller bana çok iyi geldi. Yani aileye iki adet v6 motor araç katılacak.

Bu noktada sayfaların tamamında problemler konuşulmuş ve temiz araç bulmanın zorluğundan bahsedilmiş.Kendimce bu durumu şöyle yorumluyorum. İnsanlar problem olunca çözüm için forumlara giriyorlar ve dertlerini yazıyorlar. Yoksa sorunsuzca kullanan yüzlerce kişi vardır herhalde. Umarım bizde güzel temiz araçlar bulabiliriz. En çok ta babam için istiyorum. Adam 60 yaşında şöyle konforlu rahat bir aracın keyfini sürsün istiyorum. Bundan sonra bu sayfada paylaşımlarım olur inşallah. Öncelikle elimizde araçları bi satayım :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.