Şimdi Ara

Infinity War Thor vs DCEU Justice League (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
6.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet hatta ban yemiştim ben
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Guzel konu açmiş şimdi since nerelerde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45AE6CBF9 -- 15 Temmuz 2018; 15:8:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam süperman ile alakalı bir konu açın yanınada sinceyi etiketleyin yıldırım gibi gelir
    (CA süpo ile ilgili konu açarsanız çok daha hızlı gelir ama aynı zamanda etiketleyin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bg33432

Öncelikle gelismis bir teknoloji ile yapilmis o seyler kim bilir ne kadar guclu varliklari etkileyecek duzeyde dusun evrenin her yerinden kisiler dusuyor oraya biyoloji diye bisey var belki sinirler aracılıgıyla beynin bazı bolumlerine etki ediyor acı ile gorevli bolume etki ettigini dusun tum vucudundaki sinirler uyariliyor kim dayanabilir tum sinirleri olmus bir kisi dayanabilir anca yani boyle detayları filmde açıklamasalar bile düsünerek bulabilecek kapasitededir cogu insan internette espri amaçlı gordugun seyleri ciddiye almisindir belki

Filmin sacmaliklarini savunmak icin olaya biyoloji falan eklemissin fakat yemezler Madem o kadar guclu bir teknoloji idi dolasalardi hela'nin boynuna ? Tamamen espri amacli yapilmis bos bir alet. Ilk filmde de elektrosok aleti vuruyorlardi thor'a fakat tam uymustu o sahne. Cunku gucleri elinden alinmisti. Thor god mode acmis iken o aletin paramparca olmasi gerek. Cunku alet hakkinda yeterli bilgi dahi yok. Varsayimlar ile ( beyne bagliymis vs ) konusuluyor. Cizgi Roman harici hic bir seyi ciddiye almiyorum. Zira filmlerde guc dengesi alt ust durumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Batman kullanıcısına yanıt
    batman herkezi yener ama dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Öncelikle gelismis bir teknoloji ile yapilmis o seyler kim bilir ne kadar guclu varliklari etkileyecek duzeyde dusun evrenin her yerinden kisiler dusuyor oraya biyoloji diye bisey var belki sinirler aracılıgıyla beynin bazı bolumlerine etki ediyor acı ile gorevli bolume etki ettigini dusun tum vucudundaki sinirler uyariliyor kim dayanabilir tum sinirleri olmus bir kisi dayanabilir anca yani boyle detayları filmde açıklamasalar bile düsünerek bulabilecek kapasitededir cogu insan internette espri amaçlı gordugun seyleri ciddiye almisindir belki

Filmin sacmaliklarini savunmak icin olaya biyoloji falan eklemissin fakat yemezler Madem o kadar guclu bir teknoloji idi dolasalardi hela'nin boynuna ? Tamamen espri amacli yapilmis bos bir alet. Ilk filmde de elektrosok aleti vuruyorlardi thor'a fakat tam uymustu o sahne. Cunku gucleri elinden alinmisti. Thor god mode acmis iken o aletin paramparca olmasi gerek. Cunku alet hakkinda yeterli bilgi dahi yok. Varsayimlar ile ( beyne bagliymis vs ) konusuluyor. Cizgi Roman harici hic bir seyi ciddiye almiyorum. Zira filmlerde guc dengesi alt ust durumda.

Alıntıları Göster
    Zaten o cihaz planet hulk da vardı çr lerde var yani biz burda film deki halleriyle ilgili konusuyoruz başlıga bak, beta ray bill e de etki ediyordu o cihaz hulk a da ama cihaz bir direnc ile karsilastigi an acı veriyor elin ayağin tutmuyor yani tabi ki mantik hatası da olabilir en azından benim anamda martha dan çok daha kücuk bir hatadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Zaten o cihaz planet hulk da vardı çr lerde var yani biz burda film deki halleriyle ilgili konusuyoruz başlıga bak, beta ray bill e de etki ediyordu o cihaz hulk a da ama cihaz bir direnc ile karsilastigi an acı veriyor elin ayağin tutmuyor yani tabi ki mantik hatası da olabilir en azından benim anamda martha dan çok daha kücuk bir hatadır.

Ben de filmdeki olaylar yuzunden ilk mesaji oyle attim. Dolardin Hela'nin boynuna olur biter. Ama bitmemesi icin yapilmamali Espri konusu oldugu dogru. Ayni Martha olayi gibi. Ikisi de gereksiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Batman kullanıcısına yanıt
    şimdi thorun boynuna takılan bir cihazla bayılması saçma kabul ediyorum
    batman süparmani yerde paspas niyetiyle kullanması daha saçma bence
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.