Şimdi Ara

Infinity War Thor vs DCEU Justice League (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
6.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thor'u güçlü göstermek için çok yanlış evreni seçmişsin. Boynuna takılan aleti koy zaten thor pert.
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Haklısın batman yener thoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superman i batman bile öldürüyor thormu öldüremeyecek
  • millet thor kazmacıbaşı sanıyo heralde
    en beğenilen yorumlara bak :D
    iw thor tüm dccu yu tekler
  • millet thor u kazmacıbaşı sanıyo heralde
    en beğenilen yorumlara bak :D
    iw thor tüm dccu yu tekler
  • Filme yorum yapanları dinlemişler hani ragnarokta bayılıyoduya :) dalga geçicekler

Batman'da supermanı tokatlıyodu biz buna Superman Batman'dan dayak yedi diye bişey diyomuyuz elektroşok tan daha saçma.

Benim anam martha demese ölecek

Dediğin gibi thoru kazmacı başı sanmışlar. Gitsinler eski konulara baksınlar odinforce thor vs jl konusu açıldığında bile thor diyolardı. Tabi bahsettiğim çr evrenindeki odinforce thor vs çr eveenindeki jl

Thor öyle 2 saniyede yenilecek hero değil. Önce hulku yensinler felan thor hulka mjolniri kullanmıyo bile. Tek God blasta kül olur. Zaten hulku öldürmek istese bi kaç saniyesini alacak :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_of_Odin -- 30 Mayıs 2018; 9:49:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thor alır.İnfinity Guantlent Thanosla aynı seviyede denecek gücü var.Thanosu az daha yere seriyordu.

• Anlamıyorlar hocam söylüyoruz söylüyoruz anlamıyorlar

Neymiş thor supermanı göremezmiş ona dokunamazmış

Thor çekicini kaldırana kadar ww süper hızını kullanıp thoru yere serermiş

Superman daha güçlüymüş flash çok hızlıymış

Supermanı yenemezmişmiş. İg thanosu öldürecek duruma getiren JL ye neler yapmaz :D

Hocam bide size bişey sorcam mcu evrenindeki thor çr evrenindeki worthy thorla aynı seviyedeni

yani güç seviyesi olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

Anlamıyorlar hocam söylüyoruz söylüyoruz anlamıyorlar

Neymiş thor supermanı göremezmiş ona dokunamazmış

Thor çekicini kaldırana kadar ww süper hızını kullanıp thoru yere serermiş

Superman daha güçlüymüş flash çok hızlıymış

Supermanı yenemezmişmiş. İg thanosu öldürecek duruma getiren JL ye neler yapmaz :D

Hocam bide size bişey sorcam mcu evrenindeki thor çr evrenindeki worthy thorla aynı seviyedeni

yani güç seviyesi olarak
    Worthy Thor dan güçlü değildir.Unworthy ile belki aynı seviyede dir.Hatta değildir.

Film evreni zayıf,ig thanosu bile ne hale getirdiler...Hoş diğer karakterlerine göre fazlası ile güçlü.

• Unworthy thorla aynı seviyede mi bide king THOR all father :D olabilir sonuçta dc evreninde değiller ama keşke çizgi romana yakın güçte olsalar biraz yakınından bile geçmiyorlar şuan

• Zaten o derece güçlü yapmaları pek beklenemez.Film evreni sonuçta bütçe sınırı var

• o da doğru

• infinity war - thor derseniz vs dediğinizde justice league yazmanız gerekmez mi?
    veya
    mcu thor vs dceu justice league'ye de razıyım.

yanisi, görüyorum ki thor hayranısın ama thor hayranlığın başlıkta elma ile yanlış şeyi yazdırmış karşısına, armu bile değil.

haksız mıyım?
  • O an aklıma öyle geldi

Mcu thor demeyi akıl edemedim vede insanlar sorabilie hangisi diye Ragnaroktakimi yoksa thor the dark world dekimi hangisinde diye daha açık olsun diye ıw thor yazdım

Dceu jl yazmamın sebebi çizgi romandaki jl yide düşünebilirler diye

Kötü bi amacım yoktu ki zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

O an aklıma öyle geldi

Mcu thor demeyi akıl edemedim vede insanlar sorabilie hangisi diye Ragnaroktakimi yoksa thor the dark world dekimi hangisinde diye daha açık olsun diye ıw thor yazdım

Dceu jl yazmamın sebebi çizgi romandaki jl yide düşünebilirler diye

Kötü bi amacım yoktu ki zaten
    neyse.

Savaşmasınlar.

:)

Bunlar savaştıkça biz insanlar zarar görüyoruz.

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen :D

• Thor odin force u kullanarak hızıni ve gücünü onlardan cok daha ust seviyelere tasiyabilir yaptigi saldırılarıni cok ust duzeylerde arttirabilir o yuzden hizi yetmez gucu yetmez demek sacma

• hocam ne yaptınız şimdi since görcek yeniden gelecek bizde boşuna laf anlatmaya çalışacaz
  • Marvel evreninin abartması işte. IG'li Thanos'la denk tuttular Thor'u. Kaldı ki böyle saçma konuların ego tatmininden başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Marvel evreninin abartması işte. IG'li Thanos'la denk tuttular Thor'u. Kaldı ki böyle saçma konuların ego tatmininden başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.
    Bak simdi thor un gucu (ig)thanosa denk falan degil sadece stormbreaker taşlarin gucune dayanabilecek kadar guclu cunku filmde eldivende uru metalinden tipki stormbreaker gibi yani filmde tasların gucunu kullanip dayanabilecek bir arac olarak kullanilmis uru metali ayrica kral silah belki bilmedigimiz daha guclu buyulerle guclendirilmis olabilir (rune magic gibi)

Simdi burada kimse thor kesinlikle ig thanosu alir ondan cok daha guclu demiyor ama gerek sahip oldugu silah vede potansiyel gucu ile hasar verip dogru hamlelerle oldurebilecek seviyede anladin mi? Bunu goz onune alarak yorum yapilmis

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.