Şimdi Ara

Infinity War Thor vs DCEU Justice League (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
6.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steppenwolfla ugrasmaz bile.Ama mesele şu ki karsilasmadilar.Biz de featlerde bakmalıyız.Thor thanosu yenemedi.Ayrica en büyük başarısı hulku yenmek.Helayi bile yenemedi bak.

Biz eğer jl ile kiyasliyorsak tüm hatlarıyla bakmalıyız.Superman döndükten sonra çok üst düzey hale geldi.Dayaniklilik ve güçte thorun çok üstünde.(thanos kafasını eziyordu neredeyse).Yani bu karşılaşmanın galibi jl olur.Thorun büyü yaptığını görmedik tekrardan söylüyorum.Ayrica supesin büyüye bağışıklığı olabilir dceuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

Bu mesaj silindi.
    Cızgı romanları ele alıcaksak thor yerden kalkamaz diyim sana ?

new 52 superman bıle yeter king thora SUPER FLARE gücü var 24 saat boyunca topladıgı tüm enerjısını bır anda cıkarıyor ve kücük caplı bir big bang patlaması yayıyor 300 400km alandakı herşeyi yok ediyor tabi daha sonra 24 saat guclerını kullanamıyor

Silver Age Bronz age superman versıyornlarını hiç olaya katmıyorum

5.boyut varlık mr.mrxtplk ın zarar gorebılecegı boyutlarda hayatta kalabılmıstır

KAL KENT One milion evrenındeki En gelişmiş Superman dır prime karakter deıldır ama sadece Clark ın en gelısmıs halidir

tek vurusta darkseid gibi karakterleri bayıltabılecek oldurebılecek fızıksel gucu vardır

5.boyutta yoluculuk yapabılme ordakı olayları gorebılme gıbı ozellıgıde vardır

saten kal kent superman yazınca guclerını featlerını gorebılırsın

he bu arada normal sundip yapmıs superman gezegenlerı salısede yok edebılıyor .s

he bide superman Adamantium'u kesebilecek bir ışın'gücünün önüne atlamıs ve zarar gormemıstır

https://store.donanimhaber.com/a6/27/6f/a6276f5e62a6a0bfc4b6d5435d891b81.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1rSwagger -- 28 Mayıs 2018; 19:54:15 >

• O kadarda değil kardeşim O filmde sadece supermanı 3 kişi alır oda thanos Thor ve dr strange

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut Cicen kullanıcısına yanıt
    Sen değil hocam seni biliyorum.O arkadaş ilk geldiğinde buralarda saçma saçma konular açıyordu da.Ayrica mcuda kriptonit olmadığı için dediğiniz imkansız.

• Orda Superman universaldı ve THOR phoenix göreceden darbe yiyip sağ kalmış biri ve silver age döneminde değil phoenix force multiversal

Supermande bıg bangın gücüne dayanabilecek seviyede idi dayanıklılığı en fazla universal

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Bu mesaj silindi.
    sen thanosla stepheni birmi tutuyon
    ingilizce isminden çakma stephenwolf ne lan :D
    thanos stephene dokunsa abi çektirir stephen korkudan apocalype gider gelir
  • Hocam tamam thanos kafasını sıktı felan ama orda çekici yoktu THOR zaten stormbreakeri alınca güçlendi

Stormbreaker fiziksel gücünüzde dayanıklılığınızda yıldırım kontrolünüzde sahip olduğu herşeyin gücünü arttırdı ben THOR diyorum

ComicsCİ bi gelirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Sen değil hocam seni biliyorum.O arkadaş ilk geldiğinde buralarda saçma saçma konular açıyordu da.Ayrica mcuda kriptonit olmadığı için dediğiniz imkansız.
    demin senli mesaj attım siz siz diyince kötü oldu :D
    neyse sizden devam edelim
    o konudada söylemiştim güç taşlı thanosun darbelerine dayanıyor
    yenemese bile kolay lokma değil.
  • Umut Cicen kullanıcısına yanıt
    Güncel featlerde kiyasladim.steppen hulku alır.Thanosla kıyaslanan olmadı.

• S1rSwagger S kullanıcısına yanıt
    Deadpoolu kim demiş ben hiç görmedim

• Büyü gücü varsa supesi alır yoksa alamaz bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: S1rSwagger

Cızgı romanları ele alıcaksak thor yerden kalkamaz diyim sana ?

new 52 superman bıle yeter king thora SUPER FLARE gücü var 24 saat boyunca topladıgı tüm enerjısını bır anda cıkarıyor ve kücük caplı bir big bang patlaması yayıyor 300 400km alandakı herşeyi yok ediyor tabi daha sonra 24 saat guclerını kullanamıyor

Silver Age Bronz age superman versıyornlarını hiç olaya katmıyorum

5.boyut varlık mr.mrxtplk ın zarar gorebılecegı boyutlarda hayatta kalabılmıstır

KAL KENT One milion evrenındeki En gelişmiş Superman dır prime karakter deıldır ama sadece Clark ın en gelısmıs halidir

tek vurusta darkseid gibi karakterleri bayıltabılecek oldurebılecek fızıksel gucu vardır

5.boyutta yoluculuk yapabılme ordakı olayları gorebılme gıbı ozellıgıde vardır

saten kal kent superman yazınca guclerını featlerını gorebılırsın

he bu arada normal sundip yapmıs superman gezegenlerı salısede yok edebılıyor .s

he bide superman Adamantium'u kesebilecek bir ışın'gücünün önüne atlamıs ve zarar gormemıstır

https://store.donanimhaber.com/a6/27/6f/a6276f5e62a6a0bfc4b6d5435d891b81.jpg

Alıntıları Göster
    ahahah king thorla new 52 süpo kıyaslamak?
    king thor minimum multi galaxy buster
    mahfeder tövbe ettirir süpoya öyle diyim.

• Bilmiyormuşuz ?

Imperiex prime ile vs atmış dayanmış

Silver age döneminde güneş sistemlerini dizip gezdiriyordu bıg bangın gücüne dayanıyordu

One millionun 100 tane özelliği var kal kentten bahsediyorum

Ama hiçbiri bi king thor etmez belki Sa supes daha güçlüdür

• Zaten e saten diyene ne öğretilirki

Since bu saten diyodu oda

• Alır.

Zaten o Yıldırım'lar pille değil büyüyle çalışıyor hocam

• cekicler tanrısı thor madem okadar fiziksel gücü vardı yumruk gücü vardı neden thanos a fızıksel saldırmadı reflexleri on numaraya hani daha eldiveni kullanmasına izin vermeden ısı bıtırırdı?

auahhahaha.. he bu arada Silver age ve Kal kent superman king thoru cok rahat yener. otekı tarafta kudurabilirsiniz mucx.

Superman Adamanti'um u kesebilecek bür ışın ın önüne atlayıp zarar gormuyor bu adam hala thor fızıksel guc de supermanden daha ıyı dıyor ya cıldırmıs olum bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1rSwagger -- 28 Mayıs 2018; 20:10:42 >
  • King Thorun gözünden çıkardığı ışını biliyomusun cap. Americanın kalkanını deliyodu

Bi omega beam etmez ama o ışınlarda supermanın gözünden çıkardıklarından çok daha kuvvetli

• S1rSwagger S kullanıcısına yanıt
    Kal kent vs odin

Cevabı çok merak ediyorum

• Yav diyorum çekici almadan fiziksel gücü supermanın 10 da 1 i değildi ama stormbreakeri aldıktan sonra güçlendi

• Sa supes alabilir kal kent alamaz

En güçlü godblast ı kullansa ölür Supes

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.