Şimdi Ara

Infinity War Thor vs DCEU Justice League (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
6.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan ben ne zaman çr lerde daha güçlü dedim fiziksel olarak ? Dayanıklılıkta daha güçlü dedim

Fiziksel güç olarak film evreninde THOR daha önde dedim sadece o kadar stormbreaker olmasa Superman fiziksel olarak daha güçlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

Sa supes alabilir kal kent alamaz

En güçlü godblast ı kullansa ölür Supes
    Silver Age superman odinin ıcınden gecer ıcınden kal kent de aynı sekılde gid bi guclerıne featlerıne bak :D

adam tek zıplayışta evrenlerı dolasıyor

magic yetenegi var fızıksel yumruk gucunu hıc olaya katmıyorum Sonic cıglıg atıyor

enerji kalkanları olusturma o odinin en guclu vurusunu yapsa bıle enerjı kalkanlarıyla etkisiz kılar odinin saldırılarını :D
    odininde fızıksel gucu falan okadar yok 50 60 ton kaldırabılır kaldırsa kaldırsa hadı 100 olsun :D zarar gorme olayı saten tek gozu yok oldu gıttı yanı zarar gorebılır
  • Hangi dönemin odininden bahsediyoruz silver age odin ikisinde elini öptürür

Tüh biz bu adamları niye allfather yapmadık Yav bunlar allfather Den bile güçlü en azından olympus tanrısı yapsaymışız neyse Alah nasip ederse oda olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S1rSwagger S kullanıcısına yanıt
    Kal kent mi odini yenicek since kendi sınırını zorlama ayrıca odinin gözü nasıl kör olduğunu biliyormusun kendisi bilgelik kazanmak için kör etti ayrıca ger şey güç değil odin 60 tonda kaldırsa thanosu yeniyor sen gelmiş kal kent odini yener diyorsun

• Lan since görmiyeli baya çıldurmış eskisinden daha deli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 28 Mayıs 2018; 20:27:15 >
  • Odin gözünü nasıl kaybettiği Hakkı'nda hiçbir fikrin yok

Asgardda bilgelik Tanrıçasından sonsuz bilgelik istiyo tanrıça bunu vermiyo odin giderken tek gözümü bile veririm diyo tanrıça gözünü çıkartıp kuyuya atmasını istiyo ve gözünü çıkartıp kuyuya atıyo

• Aynen bayağı çıldırmış

• Büyüyle değil güçle çalışıyor.Thorun kendi spesifik özelliği.

• Biraz sonra kal kent beyonderi yenicek diyecek diye korkuyorum

• Sinematik evrendeki güç seviyelerini göz önüne alarak yazıyorum; WW süper hızını ve insan üstü gücünü kullanarak thor u çekicini kaldıramadan tokat manyağı yapar, flash tahminlerimize göre ışık hızına yakın hızını ve bunun sağladığı gücü kullanarak thor u gözünü kırpamadan öldürür (Keza molecular acceleration yeteneğini kullanarak thor u saniyenin 300000 de 1 i gibi bir sürede öldürebilir ) , Superman i anlatmama gerek yok zaten keza marvel sinematik evrenindeki herkese tek atar . Bunların aksini iddaa eden adam da gitsin çizgi roman okusun burada kuru kuru inatlaşmasın...

• OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Tamam

• thor tokatlar tokat manyagı yapar
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Supoyu sevmem batmanciyim.Seni blokluyorum since i de çok iyi tanıyorum 4 aylık üyenin laf söyleme hakkı yok yol al giderken de ailenden terbiye al bir daha alintilama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be4die -- 28 Mayıs 2018; 21:21:23 >
    Thor gerçekliği yok ediyor mjolnirden onu ne yapacaz abicim ?

• Yumruk yapmasına gerek yokki güç taşını kullanır direk supermanı döver

Çok haklısın hocam, yanlız bu arkadaşlar çr nın ne demek olduğunu sinematik evrenlerden öğrenmeye çalıştıkları için anlattığını anlamaları imkansız... Keza thanos un IG versiyonunu alıyorsan superman in de ona denk versiyonlarından birini alırsın. Bu durumda zaten malumunuz superman in tüm çr alemine tek atabileceği bir versiyonu vardır. Aksini iddaa edenler isim yazsın , Superman in o ismi yeneceği modunu yazayım.

• Öyle bir şey demedim.Thoru büyüten sizsiniz.Since ne yaptı sizlere anlatın bakalim.1 ay banim vardı 2 ay girmedim neler yasanmis anlat bakalım yeni üyesiniz zaten olayları bilmeyebilirim anlat bileyim.

• Ca herkesi alır evet mesela oaa yada presence

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Odin

Thor gerçekliği yok ediyor mjolnirden onu ne yapacaz abicim ?
    işte thor ve superman arasındaki fark supermen yumruguna guvenır thor cekıcıne cekıcler tanrısı thor dememıs babası bosuna yada sen cekıcler tanrısısımısın adam teşhisi koymus

bknkz: Thor:> cekıc olmadan thanosa saldırmak ölüm olur kadsajfdjasdj.
  • Ca Superman oaa yı alır diyodu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.