Evet info olmasaydı bende alırdım . Birde hostingin 50MB yanı sıra diğer özelliklerini yazarsan alacak olan kişiler için iyi bir açıklama stili yaratmış olursun
eylül ayında .info domainler bedava dağıtılmış zaten bir arkadaş 2000 civarında aldı elinde kaldı hepsi :)
www.registerfly.com da INFO domainleri senelik 2 dolardan satiyor
2 dolara bir $i$e gazoz alamazsin bu devirde !!!
ayrica gene NET uzantili domainler ayni yerde 5,5 dolar
saldirin derin ben
eyer alacaksaniz prpmosyon kod kutusuna NETSPECIAL yazarsan indirimli fiat aktif oluyor
www.mamboturk.us hosting firmasinda butun uyeler yagma ediyor INFO domain adlarini
bedava hostlarda surunecegine 2 dolar ver INFo domain al
.com .net olsaydı bakardık ama info çok zor
www.mp3depo.info yu alabilirim . Ancak fLex arkadaşımızın dediği gibi diğer özellikleri de yazarsan sevinirim . Benim amacım elimdeki mp3 leri Rapid Share ve Megaupload a atmadan sınırsız bir hosttan site üzeirnden dağıtmaktı .
Diğer özellikleride söylersen sevinirim ( Hostingin )
Teşekkürler
Arkadaşlar Hosting Özellikleriwww.mercansoft.com 'da var ben yine yazayım
Özellikler Genel Özellikler Disk Alanı 50 MB Toplam Domain 1 Adet Sub-Domain sınırsız Bant Genişliği 1.5 GB Anlık Trafik Sınırsız E-mail Özellikleri Pop3 E-Mail 50 E-Mail Yönlendirme Sınırsız Spam Koruma Auto Responder Email Listesi Webmail Eklentiler İstatistikler Asp, Asp.NET(Aspx) Cold Fusion Php-Perl MsSQL Veritabanı Sınırsız MySQL Veritabanı Sınırsız Kontrol Panel & Helm (Türkçe) SMTP Server Özel Hata Sayfaları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme