Şimdi Ara

İnfowood programını bilen ve tasarımcı arkadaşlar lütfen cvplarınızı beliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben dekorasyon bölümü mezunuyum bu işimi fazla sevmiyordum fakat bu aralar işsizlikten ötürü mesleğime geri döneceğim sizden yardım bekliyorum . şimdi " İnfowood " adlı bir program var bunu öğrenmek istediğimden bazı tasrımcı arkadaşlar bana cvp yazıcaklarını tahmin ediyorum.. bu programı nereden ve fiyat konusunda bana yardım ederseniz sevinirim. direk olarak linkte gönderebilirsinz teş.
    "kolay gelsin iyi çalışmalar .."

• Evet Arkadaşım, Bende infowood Programının kullanıcısıyım. Üstelik firma sahipleri ile de programı aldıktan sonra iyi dost oldum. Diğerleri sadece bilgisayarcı iken, infowood programının Türkiye temsilcisi olan bu firma sahipleri aynı zamanda sektörün içinden gelme insanlar. Bu yüzden de onlarla aynı dili konuşabiliyoruz.
    sana firmanın telefonunu ve web adresini vereyim.www.prodactivesoft.com telefonu ise: 0312 4734462-63
    Bu arada işsiz olduğunu belirtmişsin. Bu arkadaşlarla en son Tuyap Intermob fuarında görüştüğümde, Infowood satışı ve pazarlaması için Mobilya bölümü mezunu arkadaşlar arıyorlardı. istersen bu konuda da bir görüş derim. Saygılar.

• çok teş. ederim " gencozi " arkadaşım bilgilerin için.sanada kolay gelsin
  • hocam bende deneme surumunu alıp deneyecegım bakalım nasılmıs :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencozi

Evet Arkadaşım, Bende infowood Programının kullanıcısıyım. Üstelik firma sahipleri ile de programı aldıktan sonra iyi dost oldum. Diğerleri sadece bilgisayarcı iken, infowood programının Türkiye temsilcisi olan bu firma sahipleri aynı zamanda sektörün içinden gelme insanlar. Bu yüzden de onlarla aynı dili konuşabiliyoruz.
    sana firmanın telefonunu ve web adresini vereyim.www.prodactivesoft.com telefonu ise: 0312 4734462-63
    Bu arada işsiz olduğunu belirtmişsin. Bu arkadaşlarla en son Tuyap Intermob fuarında görüştüğümde, Infowood satışı ve pazarlaması için Mobilya bölümü mezunu arkadaşlar arıyorlardı. istersen bu konuda da bir görüş derim. Saygılar.

s.a. mobilya atolyemiz için mutfak çizim programı araştırıyorum adeko 14 deniyorum şimdi. infowood nasıl kaç puan verirsiniz rendırı nasıl. siz adeko yu kullandınız mı kullandı iseniz karşılaştırma yapabilir misiniz.
    teşekürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.