Şimdi Ara

infraredli ısıtıcılar UFO vs SOLARİS vs MAXİMUS vs ıvır zıvır.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
75.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xcelboi

quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orjinalden alıntı: xcelboi

solaryum etkisi yaratmasın abi bu?
    kış günü çıkamam valla esmer esmer mahalleye

• merhaba arkadaşlar birde bu solaris ısıtıcıları var ufodan çok daha kaliteliymiş diye duydum bi arkadasımdan almış çok memnunum diye anlatıyodu solaris hakkında bilgisi olan veya inceleyen alan varsa fikirlerini yazarsa sevinirim alacağım bende ev içinde.
  • Ben Kullandım Solaris Gerçekten Çok Güzel Israrla Ve Şiddetle Öneririm UFO yanında bile duramaz Solaris in
  • niye ya.fark ne ki.??
  • arkadaşlar ben geçen kışı ufoyla geçirdim bu senede aynısı olucak. bende 18000lik gold var. ben gayet memnunum benim kullandığım odam küçük olduğu için ben 3-4 kademede çalıştırdığımda odayı cehenneme çeviriyor. tabii koyduğunuz yerinde çok önemi var ve hafifte yukardan bakmalı. ben ve eşim çalıştığımız için sadece akşamları açtık. aylık elektrik faturasına 5-7 ytl gibi bir etkisi oldu. yani inanılmaz ucuz. zaten şöyle bir şey var maksimumda yanarken 10 saatte 3 ytl yakıyor diye aldım ben ve hakikatende öyle galiba çünkü öyle olmasa bu kadar az fatura gelmezdi.
  • abi kafam karıştı bnm ya.
    sen az yakıyor diyorsun başkası 300 milyon fatura geldi diyor.
    anlamıyorum ben valla.
  • 5-7 ytl gibi bir etkisi olur mu ya bu kadarda saçmalık olmaz. En aşağı 30 Ytl getirir arkadaşlar aldanmayın gidin kaliteli klima alın rahat edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

arkadaşlar ben geçen kışı ufoyla geçirdim bu senede aynısı olucak. bende 18000lik gold var. ben gayet memnunum benim kullandığım odam küçük olduğu için ben 3-4 kademede çalıştırdığımda odayı cehenneme çeviriyor. tabii koyduğunuz yerinde çok önemi var ve hafifte yukardan bakmalı. ben ve eşim çalıştığımız için sadece akşamları açtık. aylık elektrik faturasına 5-7 ytl gibi bir etkisi oldu. yani inanılmaz ucuz. zaten şöyle bir şey var maksimumda yanarken 10 saatte 3 ytl yakıyor diye aldım ben ve hakikatende öyle galiba çünkü öyle olmasa bu kadar az fatura gelmezdi.

aynen bendekide 1800 olanı. çok memnunum.
    7lira olmasada 20lira filan ekledi..
    300ytl fatura getirdi diyenlere filan inanmayın.
    akıl var mantık var
    "elk. kilowatt ücreti" X "aletin çektigi elektrik(kw)" =1saatte sürekli kullanımda yaktıgı elktrk
    dogalgazdan daha karlı. normal elk sobalarındanda daha sağlıklı rahatlatıcı etksisi var.

• bu urun ev ıcın uygun degıl
    cafe ratzı
    fabrıka,
    okullar gıbı toplu yerler ıcın uygun yada camii gıbı,
    bulundugu ortamı ısıtmadıgı ıcın gece kapatınca odada usursunuz,
    oldukca pahalı,
    o paraya baska turlu yakıtlar alınabılr
  • arkadaşlar dikkat etmediniz galiba ben sadece akşamları açıyorum dedim. eşimde bende çalışıyoruz. ama tahminimce tam gün evde duran birisinin faturasında 30 ytl civarı fark olucaktır. ayrıca tabiiki yorumlar yapıcaz ancak üslubumuza lütfen dikkat edelim. ayrıca ufoyla sadece yandığı bölgeyi yani önünü ısıtabilirsiniz. bana yetiyor sadece tek bir oda ısınsın bana yeter diyorsanızki uygun bir yere koyarsanız çokda güzel ısınırsınız ayda 30 ytl gelsede bu fiyata alternatif bir ısınma aracı yada yakıtda yok. 5 ay yaksanız 150-200 ytl gelir. çocuksuz aileler yada evinin hertarafı sobayla ısınmayan aileler için bence uygun.
  • geç kaldık ama abi ya.kış dayandı kapıya fiyatlar acaip yükselmiş.
  • medem alıcısınız ki bence yaramaz bende clasic modeli var ayak aparatınıda almıştım ilgilenenler pm atsın anlaşalım.
  • izmir içi ama kargoyla uğraşmayalım...

quote:

Orjinalden alıntı: kocero3535

medem alıcısınız ki bence yaramaz bende clasic modeli var ayak aparatınıda almıştım ilgilenenler pm atsın anlaşalım.
  • defroz olmayan bir klima öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

arkadaşlar dikkat etmediniz galiba ben sadece akşamları açıyorum dedim. eşimde bende çalışıyoruz. ama tahminimce tam gün evde duran birisinin faturasında 30 ytl civarı fark olucaktır. ayrıca tabiiki yorumlar yapıcaz ancak üslubumuza lütfen dikkat edelim. ayrıca ufoyla sadece yandığı bölgeyi yani önünü ısıtabilirsiniz. bana yetiyor sadece tek bir oda ısınsın bana yeter diyorsanızki uygun bir yere koyarsanız çokda güzel ısınırsınız ayda 30 ytl gelsede bu fiyata alternatif bir ısınma aracı yada yakıtda yok. 5 ay yaksanız 150-200 ytl gelir. çocuksuz aileler yada evinin hertarafı sobayla ısınmayan aileler için bence uygun.

Üslubum biraz sert olabilir. Ben sadece işe yaramayan bir cihazı bu kadar övmenize kızıyorum. Bu cihazın hiç mi eksi yönleri olmaz kardeşim gelin hesabımızı birlikte yapalım 1800 wattlık olanını kullanıyorum demişsin 1800 watt=1,8kW o halde elektriğin Kw/saatini 15 ykr dersek Saatte 1,8*15= 27ykr
    Günde 2 saat yakıcak olursan 27*2=54 Ykr hadi 50 Ykr diyelim günlük Ayda 30*50=1500Ykr=15YTL yapar 7 Ytl saçma dedim haksız mıyım. 300 Ytl ne kadar saçma ise 7 ytl de o kadar saçma işte
    1-Bu cihazı aydınlık bir mekanda uyumakta zorluk çeken arkadaşlar yatarken kullanamazlar.
    2-Evet kesinlikle ısıtıyor. Ama güneş gibi ısıtıyor lafı gerçeği yansıtmıyor.
    3-Göze zararı olabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvcal -- 9 Kasım 2006; 17:49:11 >

• tnakresss arkadaşım üslubumdan dolayı çok üzgünüm. Umarım kusura bakmazsın.

• arkadaşlar klima alın rahat edin , 2 dk.içinde odanın içi sıcak olsun
  • Bugün solaris ve maximus arasında karar vererek maximus satmaya karar verdim. Mağazalarıma da birer tane demo olması için koydum. Ben bu kadar güçlü ısıtacağını düşünmüyordum. Yakınında durmak imkansız gibi. Diğer eleştirilere ise satıcısı olmama rağmen yalan yanlış olmaması tam cevap veremem açıkçası ama anlaşma yapmadan önce gittiğim cafe gibi yerlerde oldukça iyi ısıttığını görmüştüm. 2000 ve 2800wattlık iki modeli var Maximusun ikisinde de tasarruf modu var 900 ila 1000 watta düşüyor gücü bu modda. burası satış yeri değil elbette sadece normal sobalardan daha iyi ısıttığını söylemek isterim. elektirk tüketimi de bana gayet düşük geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.COOK -- 10 Kasım 2006; 23:18:00 >
  • maximus??
    oda mı yeni bir marka?
    evet yeri değil ama eğer satıcı isen bana pm den 2600W+ayak fiyatı verebilir misin?
    böylece karar vermem kolaylaşacak..
  • maximusla ilgili bilgi almak isteyenler için adreshttp://www.minisan.com.tr/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.