Şimdi Ara

infraredli ısıtıcılar UFO vs SOLARİS vs MAXİMUS vs ıvır zıvır.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
75.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.fansolaris.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: tvcal

Üslubum biraz sert olabilir. Ben sadece işe yaramayan bir cihazı bu kadar övmenize kızıyorum. Bu cihazın hiç mi eksi yönleri olmaz kardeşim gelin hesabımızı birlikte yapalım 1800 wattlık olanını kullanıyorum demişsin 1800 watt=1,8kW o halde elektriğin Kw/saatini 15 ykr dersek Saatte 1,8*15= 27ykr
    Günde 2 saat yakıcak olursan 27*2=54 Ykr hadi 50 Ykr diyelim günlük Ayda 30*50=1500Ykr=15YTL yapar 7 Ytl saçma dedim haksız mıyım. 300 Ytl ne kadar saçma ise 7 ytl de o kadar saçma işte
    1-Bu cihazı aydınlık bir mekanda uyumakta zorluk çeken arkadaşlar yatarken kullanamazlar.
    2-Evet kesinlikle ısıtıyor. Ama güneş gibi ısıtıyor lafı gerçeği yansıtmıyor.
    3-Göze zararı olabileceğini düşünüyorum.

almayı düşünen arkadaşlar 10m2 bi oda için en azından 1400modelini tercih etmeli. (1400w olanı 14m2oldugu için söylenir..)
    ben 12m2de 1800lügüyle kışı geçiriyorum.

gece verdigi ışık minik gece lambaları gibi kımrızı bi ışık, çok kuvvetli değil. ama rahatsız olanlar yapamaz...
    güneş gibi ısıtma olayı bence tıpatıp gerçeği yansıtıyor.
    günümü bucihazın dibinde geçirdigim oluyor, gözlerimde birşeyok. uv nin zarar verdiğini bilmiyordum.

cihaz kaliteli aldıgınız mala göre.
    klimayla ısınmayı düşünen arkadaşlar kaç milyar para verecek almak için klimayı ve nekadar elektrik yakıcak çok merak ediyorum tasarruf adına.

alıcak arkadaşların dikkatetmesi için yazdım,polemiği uzatmak istemiyorum, cihazı övmüyorum, uzağı iyi ısıtmıyor, 3ayak çok pahalı ama aldık bikerelikti(50ytl),
    bide uv olduğundan;
    dışarıda çok üşüdünüz içeri geldiniz, açtınız karşısına geçtiniz üstünüzdekileri çıkarırsanız kalın giysileri öyle daha çabuk ısıtır ilkin,
    (ilk 10dk) uv özelligi oldugundan üstünüze direk ve en iyi şekilde nüfuz etmesi verimliliği artırır.. tabi çıplak durmıycaksınız üstünüzdekilerlede pek ala ısıtır.

• Arkadaşlar bu ufo yu en ucuz nereden bulabilirim... nette ki fiyatlarla piyasa arasında çok fark var mı? araştıran varsa bi söyleyiversin lütfen... solaris veya maximus da olabilir...
  • ben vestel bayinden aldım, vestel bayileri satıyor. arasında 100metre fark olan 2vestel bayisi 40ytlfarklı fiyat verebiliyor yada taksit imkanı daha kısıtlı olabiliyor, bikaçtanesine sormak şart. ben fındıkzade vestel bayiinden aldım orası uygundu internetle hemen hemen aynı fiyattı.. fiyatlara netten bakıp dükkanlardan en uygun olanından veya netten alabilrsin güncel fiyatları bilmiyorum.
    kolaygelsin
  • Şu an piyasada bir sıkıntı var urun bulunamamakta bulunsada yuksek fıyattan satılmakta dır bilgilerinize sunarım . Uygun fiyata sattıgımız urunleri su anda inanılmaz yuksek fiyatlara satmak zorunda kalıyoruz ama 2 haftaya kadar pıyasanın normal fıyatına donecegıne ınanıyoruz .

1200w 12 m2 kapalı 8m2 acık alan
    1800w 18m2 kapalı 12m2 acık alan
    3000w 30m2 kapalı 20m2 acık alan

ısıtma kapasitesine sahiptir.
  • Isınmak için önünde dönmek gerekiyo herhalde..Döner gibi
  • Düz bir alanı ısıtıyor yanı onunde engel olmaması gerek mesela sadece bır salonu ısıtır tum evı ısıtmaz onun ıcın ayrı ayrı her odaya almak gerek odanın m2 sıne gore
  • valla ben hepsinin denedim ama hepsi faso fiso kim ne derse desin en güzeli soba. kurdum sobayı kısa kollu geziyorum odada. üstünde çay bile demliyorum. tadı başka oluyor sobanın tek derdi temizliği
  • kestane abi ketsane..
    bak valla caydım cayıyorum bu işten ya.
    imanım gevredi saten dışardan kestana almaktan.
    100 gr ı 5 ytl ya.
    kg si 50 ytl
  • açtım 3 tane klimayı kısa kolla geziyorum çayımıda su ısıtıcısında hallediyorum kestaneyide ızgaramda yok kestane yok çay bunları geçelim en güzeli klima al 3 klima rahatına bak ev sıcacık ne temizlik derdi var tüttü geri tepti ne ev battı hadi boya yapalım endişesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 14 Kasım 2006; 17:46:37 >
  • ayaklığı kendisi kadar pahalı neredeyse
  • bende şimdi bir tane 1200w lık aldım ama reklam yapıldığı kadar diil odam çok küçük olmasına rağmen söylendiği gibi yakın bir alanı ısıtıyor ama komple ısıtma yok açıkçası ben beğenmedim tavsiye etmem
  • bende birkaç gün önce bir cafede rastladım 1800w ufo
    çok güzel ısıtıyordu.
  • şıkır şıkır satıyorum bir tane daha memnuniyetsizlik geri bildirimi almadım 2800 lüklerden özellikle. Otuma durumunuza göre sizi görecek şekilde koyarsanız en yüksek randımanı alırsınız...
  • peki kardeş elektrik faturasına bu nnasıl yansıyor ben de ufodansa bir yağlı radyatör almayı düşünüyorum da...
  • peki arkadaşlar bu ufonun ısıtmadığı kesin bunu anladık ama önüne el yaklaştırılamıyor bu sıcaklık nereye gidiyor. bunu bilen bunla ilgili eğitim almış bir kişi Allah rızası için bilgilendirse bizi.
    önünde müthiş ısı ama odada buz gibi.elekrtik sobası ise süper önündkei ısı odayı ısıtıyor ufoların ısımıyor nedendir.
  • Arkadaşlar bende bugün sipariş verdim 1 tane yarın elimde olacakmış iyi olduğunu düşünüyorum inşallah sorun çıkmazda rahat rahat kullanırız benim evim çok küçük rahatlıkla ısıtacağını tahmin ediyorum... p.tesiden itibaren yorumlarımı yaparım arkadaşlar ama memnun olacağımı sanıyorum
  • Arkadaşlar sabah SOLARİS servisi ile konuştum Adamlar rezistansa da garanti veriyollarmış. sorun olursa 2 yıl boyunca sorun ne olursa olsun kırılmasın yetrer dedi . fiyatları da ekonomik geldi bana UFO ile aralarında 30-50YTL fark ediyor. Bugün benim UFO gelecek alacak olan arkadaşlara duyrulur
  • Arkadaşlar henüz rastlayıp rastlamadığınızı bilmiyorum, ama ALFACELL markalı infrared ısıtıcıları incelemenizi tavsiye ederim.
    Adamlar gerçekten piyasanın en kaliteli malını yapmışlar ve çok yakında piyasa lideri olmayı hedefliyorlar. 7 sene de garanti veriyorlar.

Adamın biri gittigidiyorda enteresan ve tuhaf bir site hazırlamış.. Bir inceleyin derim.

http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=gonul_adami

Biir tane 1800 Watt modelini 2 gün önce sipariş ettim ve bu sabah elime geçti. Şu ana kadar tahmin ettiğimden daha memnunum. Bir de az kalsın UFo alıp kazık yiyecektim. Bir mağazada Ufo'yu incelemiştim , iyi ki almamışım. Alfacell hakikaten Türk malından beklenmeyecek kalitede bir cihaz yapmış. Bu arada önemli bir ayrıntıyı da sizinle paylaşayım.
    Alfacell'in "AYAĞI", diğer markaların Vantilatör ayağı gibi uyduruk değil, aksine epey yük taşıyabilen teleskopik bir ayak.
    Adamlar ayakları bile kendileri üretiyorlarmış.

Genelde araştırmadan hiç bir şey almam ve satıcıya da, şunu sordum: "Piyasada sürüsüne bereket bir sürü marka var ve sizin cihazın farkı ne ?
    Bana gelen cevabı aynen iletiyorum sizlere:

ALFACELL Marka, %100 Türk malı ve 7 sene garantili ürünleri mağazınızda satmanız için tedarikçiniz olmak istiyoruz. Cihazımız iç donanım, kalite ve tasarım açısından şu an en popüler marka olan UFO'dan kat kat üstündür ve fiyat açısından da daha ekonomiktir.

1 hafta içinde uzaktan kumandalı modellerimiz de üretilmiş olacaktır. Ürünün arıza yapma ihtimali %2 gibi bir oran olmasına rağmen, koşulsuz birebir değişim yapmaktayız.

Cihazlarımızın benzer ürünlerden farkları:

1-) ALFACELL şu an piyasada 1. sınıf gövdeden üretilen "TEK" üründür.

2-) Cihazımız "%100 TÜRK MALIDIR".

3-) İçinde kullanılan kablolar özel üretim yanmaz Silikon kablolu ve ekstra camelyaf örgülü "EN GÜVENLİ" üründür.

4-) Tüm üretim, kalite ve yetki belgelerine sahip şirketimiz, arıza durumunda birebir değişim yapan "TEK" firmadır.

5-) Cihazlarımız için sattığımız Ayaklar, "KENDİ" fabrikamızda üretilip, diğer ürünlerdeki vantilatör ayakları gibi güçsüz değildir. Aksine piyasadaki "EN GÜÇLÜ AYAKTIR".

6-) Şu an çok hızlı bir tanıtım kampanyası ile beraber, yakında radyo ve Televizyonlarda da reklamlarını göreceğiniz ALFACELL, Türkiye'de " 7 YIL GARANTİLİ TEK İNFRARED ISITICIDIR."

7-) Dış kasasında, Hem güvenlik amaçlı havalandırma kanallarının dizaynı, hem de noktasal ısı iletme kabiliyetiyle "EN İYİ DİZAYNA" sahip ürün ALFACELL'dir.

8-)En kaliteli ürünü , en ekonomik fiyata satma politikamızdan asla taviz vermeyeceğiz. Bu sebeple, %101 Müşteri memnuniyeti ilkemiz doğrultusunda, her zaman: " EN İYİSİ " olacağız !

www.bakbakalim.com

Kısacası ne alacağımızı iyi seçmek gerekiyor. Çin malından ise uzak durmak gerekiyor.

Selamlar

• Arkadaşlar benim siparişmde UFO marka yerine sanıım bi yanlışlık olduğu için DAİWA marka geldi. Kurdum kullanıyorum çok iyi ben memnun kaldım hem benim evimde küçük çok iyi ısıtıyor. Bakalım elektrik tüketimi marka farklı olduğu için değişen birşey olacakmı? DAİWA da Kayseride ARAL ELEKTRONİK tarafından üretiliyormuş. Yerli malıymış şimdilik memnunum param helal olsun inş. memnuniyetim devam eder ALLAH(c.c) kimseye pişmancalık vermesin....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.