Şimdi Ara

infraredli ısıtıcılar UFO vs SOLARİS vs MAXİMUS vs ıvır zıvır.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
75.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip ürünlerin satıcısı ve bu konuda bir profesyonel olarak söyleyebilirimki ufonun rekiplerinden hiçbir farkı yoktur. Ürettiği ürünler infrared değildir kesinlikle. Şunu bilinmesi gerekirki infrared lambanın Türkiye'de üretimini yapan firma yoktur. Tamamen reklam kampanyası ve kandırmaca. Bu ürünlerin enerji tasarrufu kwdan değil hızlı ısıtmasından kaynaklanıyor. oğru ürün, doğru alanda kullanıldığı taktirde 1 dakika sonrası ısınmaya başlarsınız. Çok ucuzlarını kesinlikle almayın bu ürünlerin wattına göre ortalama fiyatı 100 ile 200 lira arasındadır. Hiç çekinmeden kullanbileceğiniz güzel ürünlerdir.
    Herkese iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

normal elektrikli sobalardan bi farkı yok.
    mesela 2000 watt olan soba saatte 2 kwat elektrik yakar bu olay sobaların alayında aynıdır değişmez..
    bu alet quartz sobaların biraz daha süslenmiş gösterişli halidir aldanmayın...

Yok o kadar da değil, sonuçta yaydığı ışının dalga boyu değişik.Ama en büyük handikap şu; sadece çarptığı yüzeyi ısıtıyor, dolayısıyla bulunduğu ortamı ısıtmıyor ve vücudunun bir tarafı sıcak,görmeyen taraf soğuk gibi anlamsız bir durum yaşıyorsun.

aynı fikirdeyim de illaa elektrikli soba olacaksa yağlı radyatör diyorum..
    bu quartz sobalardan kullandım soba yandığı müddetçe ısınıyosun kapandığı zaman donmaya devam
    sonunda yağlı radyatör aldım ısıyı hemen yaymıyor önce kendini sonra etrafını ısıtıyor ama ısıtıyor yani ısıttığı zaman termostatı sayesinde kapanıyor sonra tekrar çalışıyor filan..
    yağlı radyatörlerin zaman ayarlı olanları var işe gitmeden önce ayarla eve geldiğinde sıcak bir oda bul ( bekarlar veya öğrenciler için)

peki bu radyatörlerin elektrik sarfiyatı nasıl arrkadaşım

• quote:

Orjinalden alıntı: Onurkan

Bu tip ürünlerin satıcısı ve bu konuda bir profesyonel olarak söyleyebilirimki ufonun rekiplerinden hiçbir farkı yoktur. Ürettiği ürünler infrared değildir kesinlikle. Şunu bilinmesi gerekirki infrared lambanın Türkiye'de üretimini yapan firma yoktur. Tamamen reklam kampanyası ve kandırmaca. Bu ürünlerin enerji tasarrufu kwdan değil hızlı ısıtmasından kaynaklanıyor. oğru ürün, doğru alanda kullanıldığı taktirde 1 dakika sonrası ısınmaya başlarsınız. Çok ucuzlarını kesinlikle almayın bu ürünlerin wattına göre ortalama fiyatı 100 ile 200 lira arasındadır. Hiç çekinmeden kullanbileceğiniz güzel ürünlerdir.
    Herkese iyi günler.

Arkadaşım anlamadım şimdi alalımmı almayalım mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcelboi

maximus??
    oda mı yeni bir marka?
    evet yeri değil ama eğer satıcı isen bana pm den 2600W+ayak fiyatı verebilir misin?
    böylece karar vermem kolaylaşacak..

valla kardeş bende ufo alacaktım ama bu durumda en iyisi kömür sobası galiba...
  • ARKADAŞLAR 1 AY oldu kullanıyorum DAIWA inf. ısıcıyı herşey iyi elektrik tüketimide iyi çıktı ama nedendir ısıtıcıdanmıdır bilmiyorum ama uykumu getiriyor acaba sıcaktan mı mayıştırıyor insanı yoksa bir sorunmu bu
  • Ben memnunum herkese tavsiye ederim...
  • bende day light marka ısıtıcılardan var.isteyen olursa yollayabilirim.fiyatları da 99 ytl den baslıyor.watt ına göre değişiyor.ben işyerimde kullanıyorum.kapım sürekli açık olduğu halde gayet iyi.sipariş için telefonum 633 20 35 hakan kılıç
  • Alfacell'in satışını yapan firma ile görüştüm.10 saatte 3,5 lira yakıyor dedi.Normalde yakacağımız 17-18 saat.6-6,5 gibi yakar.6 liradan hesaplarsak 30 günde 180 lira yakar.Açıkçası tereddütte kaldım.Alsak mı almasak mı ?
  • Selam sanzatuyum; eğer oda için düşünüyorsan zaten devamlı yakamazsın çünkü termostat yeterli ısıya ulaşınca devreye giriyor bu durumda yana süre kısalıyor sanırım tasarrufta burdan sağlanıyor ve fazla fatura gelmiyor....
    quote:

Orjinalden alıntı: sanzatuyum

Alfacell'in satışını yapan firma ile görüştüm.10 saatte 3,5 lira yakıyor dedi.Normalde yakacağımız 17-18 saat.6-6,5 gibi yakar.6 liradan hesaplarsak 30 günde 180 lira yakar.Açıkçası tereddütte kaldım.Alsak mı almasak mı ?
  • veito firması karbon ısıtıcılı, infrared ısıtıcı piyasaya sürmüş. kullanan var mı acaba nasıl? bu infrared ısıtıcıların seramik, karbon, halojen vb. çeşitleri var galiba, bunlarında farklı özellikleri var sanırım.
  • ayrıca bu infrared ısıtıcıları, termostatını kısınca daha mı az elektrik harcıyor, yoksa standart üzerinde yazan watt kadar mı elektrik harcıyor. yani üzerinde 2000 w yazıyorsa, termostatı kısıncada gene 2000 w elektrik mi harcıyor, yoksa 2000 w tan az farzı muhal 4 te 1 e kadar kısınca 500w mı elektrik harcar.
  • Arkadaşlar bu Alfacell marka infrared ısıtıcı iyimidir?Bugün aldım ama hala tereddütlerim var.Kullanan varsa bildiklerini paylaşsın.Ürünün iade süresi geçmeden iade edeyim.Benim anlamadığım üründe 7 yıl firma garantisinin olması.Biraz abartılı geldi bana.Birde servis ağı geniş deniliyo ama kullanım kitapçığında hangi şehirde hangi servis bunlar yazmıyor.
  • 12 m karelik bir odaya 2000 wattlık infrared ısıtıcı fazla mı gelir? boşa elektrik masrafı mı olur, yoksa iyi mi olur sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turion -- 18 Ekim 2007; 22:50:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turion

12 m karelik bir odaya 2000 wattlık infrared ısıtıcı fazla mı gelir? boşa elektrik masrafı mı olur, yoksa iyi mi olur sizce.

üzerinde ayarları var kısarsınız,ortalama iyi olur o odaya.
  • bu ısıtıcıların tamamı, aynı miktarda ısı oluşturmak için aynı elektriği harcar. az elektrik yakma konusu hikaye, bunlar bildiğiniz elektrik sobası. bundan 20 sene önce üretilmiş elektrikli ısıtıcı neyse bunlar da o. çok yakında elektrik tarifelerine gelecek zamları da göz önüne alarak, bu tür ısıtıcılarla daha ucuza ısınacağınızı sanmayın, bu yönde kurulmuş pazarlama stratejilerine kanmayın. forumda bu konu daha önce gayet ayrıntılı olarak tartışıldı, ararsanız bulursunuz. bu cihazların rezistanlarının kopması, cam tüplerinin kırılması durumunda, bu parçaları bulamama, bulsanız da yenisinin yarısı parasını verme gibi durumlarla karşılaşacaksınız buna emin olun. eğer gerçekten elektrikli ısıtıcı kullanmanız gerekiyorsa, gidin uygun fiyatlı sıradan alın, şu ince cam tüplü olanların rezistanı ve camı piyasada bol bulunuyor ve fiyatları da çok uygun. ama ucuza ısınıcam, infrared teknolojisi ile ısınıcam, açık alanda ısınıcam, ışık ile ısınıcam, uzaktan kumanda ile kontrol edicem, sağlıklı ısınıcam vb. düşüncelerle kendinizi kandırtmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

bu ısıtıcıların tamamı, aynı miktarda ısı oluşturmak için aynı elektriği harcar. az elektrik yakma konusu hikaye, bunlar bildiğiniz elektrik sobası. bundan 20 sene önce üretilmiş elektrikli ısıtıcı neyse bunlar da o. çok yakında elektrik tarifelerine gelecek zamları da göz önüne alarak, bu tür ısıtıcılarla daha ucuza ısınacağınızı sanmayın, bu yönde kurulmuş pazarlama stratejilerine kanmayın. forumda bu konu daha önce gayet ayrıntılı olarak tartışıldı, ararsanız bulursunuz. bu cihazların rezistanlarının kopması, cam tüplerinin kırılması durumunda, bu parçaları bulamama, bulsanız da yenisinin yarısı parasını verme gibi durumlarla karşılaşacaksınız buna emin olun. eğer gerçekten elektrikli ısıtıcı kullanmanız gerekiyorsa, gidin uygun fiyatlı sıradan alın, şu ince cam tüplü olanların rezistanı ve camı piyasada bol bulunuyor ve fiyatları da çok uygun. ama ucuza ısınıcam, infrared teknolojisi ile ısınıcam, açık alanda ısınıcam, ışık ile ısınıcam, uzaktan kumanda ile kontrol edicem, sağlıklı ısınıcam vb. düşüncelerle kendinizi kandırtmayın.

AYNEN

• quote:

bu ısıtıcıların tamamı, aynı miktarda ısı oluşturmak için aynı elektriği harcar. az elektrik yakma konusu hikaye, bunlar bildiğiniz elektrik sobası. bundan 20 sene önce üretilmiş elektrikli ısıtıcı neyse bunlar da o. çok yakında elektrik tarifelerine gelecek zamları da göz önüne alarak, bu tür ısıtıcılarla daha ucuza ısınacağınızı sanmayın, bu yönde kurulmuş pazarlama stratejilerine kanmayın. forumda bu konu daha önce gayet ayrıntılı olarak tartışıldı, ararsanız bulursunuz. bu cihazların rezistanlarının kopması, cam tüplerinin kırılması durumunda, bu parçaları bulamama, bulsanız da yenisinin yarısı parasını verme gibi durumlarla karşılaşacaksınız buna emin olun. eğer gerçekten elektrikli ısıtıcı kullanmanız gerekiyorsa, gidin uygun fiyatlı sıradan alın, şu ince cam tüplü olanların rezistanı ve camı piyasada bol bulunuyor ve fiyatları da çok uygun. ama ucuza ısınıcam, infrared teknolojisi ile ısınıcam, açık alanda ısınıcam, ışık ile ısınıcam, uzaktan kumanda ile kontrol edicem, sağlıklı ısınıcam vb. düşüncelerle kendinizi kandırtmayın.

Arkadaşım,öyle diyorsun da bak burada 60 a yakın insanın yorumu var ve bir tanesi bile şikayetçi değil ve hepsi odanın da ısındığını söylüyor. Ortada birisi yanlış söylüyor ancak hala anlayabilmiş değilim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157003&productid=evzetisitici

• quote:

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

quote:

Arkadaşım,öyle diyorsun da bak burada 60 a yakın insanın yorumu var ve bir tanesi bile şikayetçi değil ve hepsi odanın da ısındığını söylüyor. Ortada birisi yanlış söylüyor ancak hala anlayabilmiş değilim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157003&productid=evzetisitici

sitedeki yorumlara inanıyorsanız,olabilir ben inanmıyorum.

yorumlar gerçekse bileden yola çıkalım,ne kadar bilinçli bunları yazan inanlar,günde kaç saat kullanıyorlar,nerede kaç metre kare alanda kullanıyorlar,kullanımları acaba sabah ilk ısıtma içinmi,yani kısacası bu cihazı kullanıpta memnunum demek için ya inanın parasının çok olması ya günde 2-3 saat kullanması lazım yada tamtersi parasının klima kombi almaya tememesi lazım veya ögrenci evi olması lazım gibi fikirler yürütüyorum.Yoksa günde 15-20 saat bu cihazı kullanan insanın bütçesinde kocaman delik açılır.

• ben günde 10 saat kullanmak istiyorum, odam 12 m kare. 1200 w lık ufo yeterli olur mu? şimdi ne yapalım arkadaşlar ufo ısıtmıyor mu? yada çok mu elektrik parası geliyor. kullanmış arkadaşlar tavsiyenizi istiyorum. lütfen klima tavsiye etmeyin her odaya klima takamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turion -- 20 Ekim 2007; 13:56:40 >
  • bizim buralarda karasal iklim mmevcut yani çok soğuk oluyor kışın(Afşin)fakat salonumuz küçük ve izolasyonu da ii sayılır nasıl olur acaba bu ufo ısıtırmı burayı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.