Şimdi Ara

ING Bonus mu TEB Bonus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki 2 bankanın kredi kartları arasında kaldım. Garanti Bankası EFT havale ücreti sebebiyle midemi bulandırdı. Flexi kartım var ancak taksit sayısı kısıtlı oluyor. Ayrıca enpara kredi kartı ve hesabım var 100tl yi almama az kaldı ancak bonusta puan birikimi kolay ve sektöre göre 12 taksite varan avantajı var.

ING Bank ta İlk ay alışverişlerin yüzde 20si 100tl ye kadar puan yüklüyor ancak kredim sonsuz ürünü kapsamında blokeli olmaması gerek diyorlar. Nedir bu kapsamın detayı? Kartı elime ulaşınca kredim sonsuz kapsamına girmek için ne yapmam gerekir?

Diğer taraftan hiç uğraşmayıp Teb Bonus alıp geçeyim mi?

İki kartın aidatı şöyle. İng 126tl teb 95 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ING'nin bonusu bende var, her nekadar limiti düşük olsada kendine özel bir kampanya katılım bölümü yok mesela Garanti de bonusflaş var Teb'de de sitesinden kampanyaları görebiliyorsun, ING'nin kredi kartı bonus özellikli sıradan bir kart ve verdiğin aidatı tam olarak hak etmiyor, elinizdeki kart ile yıllık harcama yapıp en son gelen puana bakıyorsunuz gelmişse 10 TL şükredin :) eğer Teb veriyorsa ben olsam Teb alırdım. Hem aidatı düşük hemde daha modern Cepteteb bankacılık uygulamasına da üye olursunuz mis gibi hem eft havale masrafı vermesiniz hemde puan kazanmaya devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat256 -- 3 Haziran 2019; 15:55:37 >
  • berat256 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Cevap için teşekkür ederim. İng garip bir şekilde onaylamadı. Teb Bankası ise onayladı ama diğer bankalardaki limitinizi düşürün uyarısı verdi. Garantiye bir süre devam :) bu arada garanti bankasını arayınca 60tl Bonus verdi kapatalım dedikten sonra. Sanırım bu seneyi kurtardım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Hocam ING eski ING değil ben kullanıyorum ama sırf KKB puanım düşmesin diye 8 aydır kart kullanıyorum daha çok yeniyim , ING'yide ilk aldığımdan beri nerden baksanız 5 6 bin tl harcama için kullanmışımdır fakat 1 tl bile limit arttırmadı eğer başka bankadan kart bana çıkarsa (şuan kkb düşük) ING ilk çalışmayı sonlandıracağım banka olacak. Siz de alacaksanız Teb tavsiyemdir her nekadar kullanmasamda ING'den kağıt üzerinde de pratikde de daha iyidir. Garanti ise bonus verdiyse ve limiti yetiyorsa paşa paşa kullanın iyi bonus kırarsınız :)
  • Tabii ki TEB Bonus.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • axess son zamanlarda çok kuvvetli kampanya yapmakta, şayet illa bonus derseniz denizbonus, ama ing ve teb arasında iseniz teb bonus. hatta cepteteb bonus
  • teb adam gibi kampanya yapmıyor tavsiye etmem bugün kapattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.