Şimdi Ara

ing pegasus kart alana bilet hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
9
Favori
7.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart başvurusu yapınca lütfen başka telefondan başvuru yapın uyarısı geldi sebebi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 20000lira kredi kartı odemem oluyor yapıkredi ve ziraatten ing onaylamadı kartımı faizsiz kredi verseniz bile ugrasmam bidaha bunlarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHOHO O kullanıcısına yanıt
    Formu doldurduktan hemen sonra bu sekilde yazdi.. Sanirim hemen sonuclaniyo basvurduktan sonra.. Bi de sms attim aslinda bankadan geri aranacaksiniz diye cevap geldi, ama arayan olmadi daha..
  • sırf yurtdışı-tr uçuşları dahil dediğiniz için aldım. kart hemen onaylandı.
  • benimde kartım geldi. Şifreyi de aldım. Bilet şifresi bekliyorum...
  • Benim kart geldi bilet şifreside sabah saatinde geldi

• Asilyus10 kullanıcısına yanıt
    az önce müşteri hizmetleri ücret kesilmese bile arka planda aylık hesap işlem ücretinin birikeceğini söyledi. kullanılmayan bir üründen ücret kesilmesi yasal değil dedim. biz alıyoruz, isterseniz kapatabilirsiniz dedi. kartı alan arkadaşlara tavsiyem, derhal yazılı olarak mevduat hesabını kapatmaları. e-turuncu hesap sahipleri için de aynı durum geçerli. mevduat hesabını kapatırken hiç kullanılmamış hesaba borç çıkarırlarsa boş yere uğraşırsınız.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telefonla konuştum herhangi hesap açılmamış hatta ing mobilden kontrol yaptım herhangi bir hesabınız bulunmamaktadır yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 14 Ekim 2016; 15:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hocam ben telefonla konuştum herhangi hesap açılmamış hatta ing mobilden kontrol yaptım herhangi bir hesabınız bulunmamaktadır yazıyor

Ayni sekilde bende ing mobilden baktim hesapiniz yok diyor ayrica son guncelleme ile ekstre gorunuyor detayli olarak mesela bu alisveristen bonus+ucus puan kazandin vs diyor

• Puanlar düştükten sonra hiçbi işe yaramayan bi kart...taksit desen hikaye..kapatacam bende...

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam mh ile konuştum herhangi bir hesabınız bulunmamaktadır sadece kredi kartı mevcut

• kartı teslim aldım kart şifresi de ok pegasustan bedava bilet şifresi gelmedi henüz , heralde şartlardaki yazan 25000 kişi sınırına ulaşmamıştırlar , yoksa kart direk iptal
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    hocam yaptığınız alışberişler karşılığında ne kadar uçuş puan kazandız kontrol ettiniz mi hiç ? sektör fark ediyor mu bide puan kazanmak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinoks54

hocam yaptığınız alışberişler karşılığında ne kadar uçuş puan kazandız kontrol ettiniz mi hiç ? sektör fark ediyor mu bide puan kazanmak için ?

%0.5 sanirim puan veriyor.Gida vs fark etmiyor fatura odemelerinde puan vermiyor bu arada
    Edit: ilk ekstrem dun kesildi isletim ucreti filan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Ekim 2016; 15:42:01 >
  • Geçen hafta gelen ing pegasus kartı bir kullanayım dedim , yani hediye bileti ...

eşimle istanbula seyahat edeceğiz hafta sonu .

neymiş , 7 gün sonrasına alabiliyormuşuz . telefon aracılığı ile değil , internet üzerinden alabiliyormuşuz vs .

çok esprisi olan bir kart değil bence arkadaşlar , diğer kartların çok daha avantajı var .
  • Bonus özelliği var mı bu kartın

• boombip kullanıcısına yanıt
    Dönüs bileti alinabiliyor mu? Oyleyse iyiymis

• Kart an itibariyle elime geçti. Şifremi de oluşturdum. Kod otomatik gelecek mi bir şey yapmam gerekiyor mu?
  • ana18 kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapmana gerek yok mesaj otomatik gelecek benimki 1 gün içinde geldi

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Cok guzel hocam. Sizinle seyahat konusunda pm ile fikir alisverislerimiz olmustu. Donus bileti alinabiliyor diyor arkadaslar. Ben basvurdum, kart ucreti de yok. Kacirmayin bence. Biz 3 arkadas basvurduk.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.