Şimdi Ara

ing pegasus kart alana bilet hediye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
9
Favori
7.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tiésto

Ben hayatımda bu kadar kendisi ile çelişen bir banka görmedim.

Kampanya başladığında başvuru yaptım. Kartım hemen 15.000 TL limitli onaylandı. Neyse kart elime geçtiğinde şifremi oluşturdum ve beklemeye başladım. Baktım gelen giden sms yok aradım çağrı merkezini... Demezler mi siz kartınıza Eylül ayında başvurmuşunuz. Meramımı anlatmaya çalıştım ama yok arkadaş anlamıyorlar. Evet Eylül ayında bir başvurum olmuş ama yarıda bırakmışım tamamlamamışım .Neyse onu geçtim kapattırdığım ING Bonus kartımı bahane etmeye başladılar sonra... Neymiş efendim ilk kredi kartına başvuran müşterilerimize veriyoruz demeye başladılar. Benimde tepemin tası attı kapattırdım kartımı... Neyse kapatmak için aradılar kapatım dedim. 1 gün sonra bir müşteri temsilcisi arayarak kartımı kapatmamam halinde kampanya ya dahil edebileceklerini söylediler bende kabul ettim. Kampanya kodu gelmezse yeniden arayın bilgilendirin bizi dediler. Gene 1-2 gün geçti gelen giden yok... Aradım müşteri hizmetlerini anlattım baştan sonra meramımı gene... Temsilci çözüm bulamadı ben sizi gün içinde arayacağım dedi ve aradı. Gene başa döndük ve siz bu kampanyadan yararlanamazsınız demeye başladı. Bende açtım azımı yumdum gözümü tabii. Sinir katsayım 1500 e falan çıktı. Telefon kayıtlarının incelenmesini istedim. Hoş muhtemelen size temsilcimiz yanlış bilgi vermiş deyip işin içinden çıkacaklar. Bende paşa paşa kartımı kapattıracağım ve ING nin önünden bile bir daha geçmeyeceğim...

Açıckası ING beni şaşırttı.

Bugün şikayet başvurumun ne durumda olduğunu sormak için aradım. Bana bedava uçak bileti şifremi verdiler...

Bundan sonra ben bu kartı kullanırım...

• Pegasus Plus üyesiyim.Bu kampanya sadece sıfırdan pegasus plus üyeliği açanlar için değil de mi ?
  • Simdi kuzenime bu kod geldi, bu kod ile ben bilet satin alabiliyormuyum kendime ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurye.net sayesinde 20 ekimde başvurusunu yaptığım kart halen gelmedi. yarın gönderime tekrar çıkacakmış..
    bedava bilet için kart şifresini en geç bugün mü almak gerekiyor?
    eğer bugün sonsa kartı iptal edeyim daha iyi :(
  • autopsy87 A kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. İng dağıtımda diyor. Kuryenet müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil. Sürekli bant kaydı çalıp duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Simdi kuzenime bu kod geldi, bu kod ile ben bilet satin alabiliyormuyum kendime ?

Malessf alinmiyor kod kisiye ozel

Şu ucus puanini tekrardan %1 yapsalar keske

Bide numarayi degistirmek icin aradim 3 kere onay aldilar ama islemi yapamadilar
    Resmen rezillik islem yapmak icin gidiyorum annemi arayip 3D sifresi aliyorum,benim adimada vermediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 31 Ekim 2016; 11:49:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • funky soul kullanıcısına yanıt
    Kartı alınca üyeliği birlestiriyorlar. Sıkıntı çıkmaz.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam kodu farklı kişi adina bilet keserken kullanabilirsiniz diye biliyorum ben siz denediniz mi ? Kodda girili bir isim olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Hocam kodu farklı kişi adina bilet keserken kullanabilirsiniz diye biliyorum ben siz denediniz mi ? Kodda girili bir isim olacağını sanmıyorum

Denedim olmuyor
    Hem babamin koduyla hemde annemin koduyla 2 sindede olmuyor direk isme ve telefon mumarasina gore kodlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 31 Ekim 2016; 12:20:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    O zaman boşa aldık kartı iptal

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam kod gelmişti ama kullanmadım şimdi o zaman kod bir işe yaramaz bende iptal ettireceğim axess free çıkartırım

• ben ömrümde böyle geri zekalı bir banka görmedim. 3yıl önce kredi başvuruş yapmıştık olumlu olumsuz hiç bir geri dönüş yapmadılar. geçen ay bu karta başvurdum. olumlu olumsuz hiç bir geri dönüş yapmadılar. çok ilginç küfür etmek istiyorum ama ediyorum da buraya yazamıyorum
  • mh ile konuştum kod sadece kartı alan kişi içinmiş benim işime yaramaz iptal ettireceğim sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum kodu kullanmadım

• Daha demin başvurdum hemen onaylandı dedi ancak ben eskisi gibi pegasus plus hesabına %2 yatıyor sanıyordum %0.5 yatıyormuş kartın limiti 500 lira yani ayda maksimum 2.5 tllik mi puan yüklenecek pegasus hesabıma
  • kartı alıp kodu kullanan oldu mu hiç?
  • 27sinde kargoya verilen kartım hala gelmedi ! kuryenet yine güzelim kampanyanın içine etti galiba benim için
  • kartım geldi şifresini de aldım bedava bilet kodu için başka bi şey yapmak gerekiyor mu?
    yoksa göndersinler diye mi beklicem???
  • arkadaşlar ben geçtiğimiz cuma günü başvurdum karta ve aynı gün onaylandı . tahmini ne kadar sürede elime ulaşır ?
  • autopsy87 A kullanıcısına yanıt
    Mesaj olarak cep telefonunuza geliyor şifre

• teşekkür ederim, umarım bu kadar sıkıntıya değer de alabiliriz bedava bileti
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.