Şimdi Ara

ing pegasus kart alana bilet hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
9
Favori
7.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gün oldu kod gelmedi. Bu aralar kod gelen var mı? Geç mi kaldık acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

3 gün oldu kod gelmedi. Bu aralar kod gelen var mı? Geç mi kaldık acaba

Karta şifre aldınızmı şifre alıp kullama açmanız gerekiyor

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Bugün şifre aldım ingyi arayıp. Alışveriş yapmam gerekiyor mu peki?

• sodavisne kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gerek yok bana 1 gün içinde gelmişti

• 3750 TL limitli kartım geldi fakat bana Pegasus şifresi gelmedi. Arkadaşlar kart geldikten sonra hemen KArt şifresini alın ve aktif hale getirin yoksa şifre gelmiyormuş. Şu an beklemedeyim.
  • Benim Başvuruma Olumsuz Geldi Neden Acaba
    2 Kredi Kartim Var , Bir Kartim 16 Bin Diğeri 17 Bin Limiti Neden Acaba Olumsuz ?
    Diger Kartlarımda Hiç Bir Gecikmemde Yaşanmadi.
  • XnoX kullanıcısına yanıt
    Toplamda 33 bin tl limitinizin olduğundan kaynaklanıyor.

Kredi kartı değerlendirilmesinde maaş*4 kata kadar limit tahsis ediliyor size yeni kart verilebilmesi için maaşınızı 9 bin tl olarak belgelendirmeniz lazım.

9*4=36 bin limite sahip olabilirsiniz hazırdada 33 bin limitiniz varmış yani gelirinizi 9 bin tl olarak belgilendirebilirseniz başka bankalardan 3 bin tl limitli kart alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 25 Ekim 2016; 0:33:52 >
  • Şu kuryenet'in allah belasını versin.

kart basıldı gelmediler.

kendilerine de hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Toplamda 33 bin tl limitinizin olduğundan kaynaklanıyor.

Kredi kartı değerlendirilmesinde maaş*4 kata kadar limit tahsis ediliyor size yeni kart verilebilmesi için maaşınızı 9 bin tl olarak belgelendirmeniz lazım.

9*4=36 bin limite sahip olabilirsiniz hazırdada 33 bin limitiniz varmış yani gelirinizi 9 bin tl olarak belgilendirebilirseniz başka bankalardan 3 bin tl limitli kart alınabilir.

Böyle Bir İş İmkani Varsa Yaninizda Çalışmak isterim 9 Bin Aylık Maaş ile :)
  • XnoX kullanıcısına yanıt
    Hocam nerde o para bende o paraya iş bulsam hemen başlarım

Anlatmak istediğim olumsuz sonuçlanması sebebiydi, çözüm önerisi için örnek vermek istedim.

• sodavisne kullanıcısına yanıt
    Gecen Persembe kart cuma sabahi sifre geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifreyi oluşturduktan bir gün sonra bilet kodum geldi. büyük olasılıkla şarmuşşeyh yolcusuyum
  • Ben hayatımda bu kadar kendisi ile çelişen bir banka görmedim.

Kampanya başladığında başvuru yaptım. Kartım hemen 15.000 TL limitli onaylandı. Neyse kart elime geçtiğinde şifremi oluşturdum ve beklemeye başladım. Baktım gelen giden sms yok aradım çağrı merkezini... Demezler mi siz kartınıza Eylül ayında başvurmuşunuz. Meramımı anlatmaya çalıştım ama yok arkadaş anlamıyorlar. Evet Eylül ayında bir başvurum olmuş ama yarıda bırakmışım tamamlamamışım .Neyse onu geçtim kapattırdığım ING Bonus kartımı bahane etmeye başladılar sonra... Neymiş efendim ilk kredi kartına başvuran müşterilerimize veriyoruz demeye başladılar. Benimde tepemin tası attı kapattırdım kartımı... Neyse kapatmak için aradılar kapatım dedim. 1 gün sonra bir müşteri temsilcisi arayarak kartımı kapatmamam halinde kampanya ya dahil edebileceklerini söylediler bende kabul ettim. Kampanya kodu gelmezse yeniden arayın bilgilendirin bizi dediler. Gene 1-2 gün geçti gelen giden yok... Aradım müşteri hizmetlerini anlattım baştan sonra meramımı gene... Temsilci çözüm bulamadı ben sizi gün içinde arayacağım dedi ve aradı. Gene başa döndük ve siz bu kampanyadan yararlanamazsınız demeye başladı. Bende açtım azımı yumdum gözümü tabii. Sinir katsayım 1500 e falan çıktı. Telefon kayıtlarının incelenmesini istedim. Hoş muhtemelen size temsilcimiz yanlış bilgi vermiş deyip işin içinden çıkacaklar. Bende paşa paşa kartımı kapattıracağım ve ING nin önünden bile bir daha geçmeyeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Recotto

Şu kuryenet'in allah belasını versin.

kart basıldı gelmediler.

kendilerine de hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

ulaşamazsın , normal kurye gibi çalışmazlar zaten , kart dağıttıkları için şubeleri dışardan belli olmaz, tabela bile asmıyorlar zannedersem
    haliyle telefonlara da bakmıyorlar
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Benim kartta gelmedi kuryeneti aradım randevu aldım kartı böyle aldım

• benim de gelmedi hala ya
  • Babama dun geldi kart bugunde sifresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 26 Ekim 2016; 19:40:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü onaylandı başvuru. Ne zaman gelir acaba? Kuryeye verildiği zaman mesaj geliyor mu?

• Ben 25 günlük bir savaşın ardından şifreme de kartima da bugün ulaştım

25 gündür int bank+ telefon bank+ sube den basvurdum, sistem sorun var falan filan, en son sorunu buldular. Sorumsuz bir ing calisani güvenlik onayı sayfasini açmıs ve bu mübarek şahıs onaylamadan çıkmıs, orada takılı kalmış, kartım onaylanmasina ragmen teslim alamıyordum. Cuma sabahı düzeltim kartı teslim ettiler. Bu süreç boyunca ing şube çalışanlarıyla gel git, kanka olduk

• Bu şifreyi kart sahibi dışında kullanabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.