Şimdi Ara

İngilizce altyazılı dizi izlemek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
52.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk türkçe altyazılı izlesen daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: warzko

Merhabalar beyler ben 2 veya 3 aydır ingilizce geliştirmek için yabancı dizi izliyorum türkçe alt yazılı izliyordum fakat yararlı olmadığını düşünerek ingilizce alt yazılı izlemeye başladım şu anda 3 tane dizi izliyorum; Lost, How i met your mother, Arrow bu dizilerin üçünede yeni başladım daha 1.sezondayım hatta lostun daha ilk bölümünü yeni izledim dizileri izlerken yanımda sözlük bulunduruyorum bilemediğim sözcükleri kağıda yazıyorum lostun ilk bölümünde 20 ye yakın kelime çıktı. Sizce ingilizce için iyi diziler seçmiş miyim ya da yöntemim doğrumu ?

Hocam gelismeleti yazar misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizcede temeliniz yoksa ve kelime bilginiz az ise ilk önce Türkçe altyazi ile izleyin, zaten Ingilizcesi kötü olan biri Ing altyazi ile izlerse birsey anlamaz.

Yani belli bir seviyeye gelip ondan sonra Ingilizce altyazi ile izlemeyi öneririm.

• Hocam ingilizcen şu an ne durumda ? Ve de İng. altyazılı izlemenin ne kadar faydası oldu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 2 altyazı kullanmak en iyisi üste türkçe alta ingilizce koyacaksın takıldığında türkçeye bakacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merlin bunun için harika bir seçim olur şiddetle tavsiye ederim. Net, yavaş telaffuzlar ve ağır olmayan bir dil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de breaking badi ingilizce altyazıyla izlemeye başladım anlıyorum ama ne kadar bilmediğim şey var diye düşünüp bunalıyorum bazen çünkü jessenin kullandığı sokak ağzı saul'un kullandığı deyimler bazen hiç duymadığım şeyler oluyor.Friendse de baktım ama çok hızlı geldi :D İzlediklerim arasında en kolayı avatar bence kendinize güvenmiyosanız avatarla başlayın derim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.