1.can you trade d sableye and a normal sablete which has the highest exp of all sableye for supreme legendry dialga
2.Hello if I give u my password, will u use the cheat code and give me all the legendary pokemon? If no I will report u to pokemoncrater.com. Email me back.
3.u used a cheat code to make duplicates of legendary pokemon. I will give u my password and u do that for me please. Email me back.
3. yü 2. yi yollayan yolladı yardım ederseniz çok sevinirim
2.Merhaba, eğer ben, sana benim parolamı verirsem, sen, hile kodunu kullanacak mısın, ve bana bütün efsanevi pokemonu verecek misin? Eğer hayırsa, ben, pokemoncratere seni anlatacağım. Com. Beni arkada epostayla gönder.
3.Sen bir hile kodu, efsanevi pokemonun kopyalarını yapardın. Ben, sana benim parolamı vereceğim, ve sen, lütfen benim için ona yaparsın. Beni arkada epostayla gönder.
sanırım 1.de de d sableye ile normal sableyeyi trade etmek istiyor
onu anldım da iki ve üçteki ama cını anlamadım
Ya sen senin çift legenderyleri başka bi accountuna at seni şikayet edicem filan diyo bende öle bişi yok ki de geç ;)
yani bana şantaj mı yapıyo 2. ye 2 efsane almayı anlatmassam beni pokemoncratere mi anlatcakmış banane anlatırsa anlatsın
Öyle deme char ına bişi yaparlarsa yanarsın. Bence git çift pokemonlarını başka bi char a aktar farklı bi adı olsun sonrada cevap verme.
çift efsaneleri sattım bişi yapabilirmi
pardon başka chara attım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme