Şimdi Ara

İNGİLİZCE BİLENLER YARDIM LÜTFENNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • In what ways is your standard of living different from that of your parents or grandparents when they were your age?

TÜRKÇESİ NEDİR ARKDAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Yunus -- 29 Eylül 2008; 0:24:32 >

• ingilizce çeviri sitesiwww.ingilizce.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birol Çakır -- 29 Eylül 2008; 0:27:22 >
  • Yaşam standardınız anne-babalarınızın ya da dedelerinizin-ninelerinizin sizlerin yaşında olduğu zamandan hangi yönleriyle farklı?
  • inetnet ve 3g diyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Yunus -- 29 Eylül 2008; 0:30:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Yaşam standardınız anne-babalarınızın ya da dedelerinizin-ninelerinizin sizlerin yaşında olduğu zamandan hangi yönleriyle farklı?

Çevirdim arkadaşım. İşte cümle.
  • Bir de ben deneyim:

Yaşama standardınız hangi yönlerden ebeveyininiz ya da büyükanne/büyükbabanız sizin yaşınızda olduğundakinden farklıdır.
  • workbook falan mı dolduruyosun. vay be özledim ha zamanında ödevleri yapmamak iin bir suru numara yapardık ama hazırlık gibisi de yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Yaşam standardınız anne-babalarınızın ya da dedelerinizin-ninelerinizin sizlerin yaşında olduğu zamandan hangi yönleriyle farklı?

aynen bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.