< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 13:45:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 13:45:21 > |
Daha da komik olan %100 İngilizce bölümde Türkçe dersler var + İngilizce gözüken ders Türkçe işlenebiliyor... Her öğrenci kendi İngilizce seviyesinden asılır Speaking her şey, onda da önceden hazırlanıp değil doğaçlama/spontane konuşabilmek önemli. Kalemin keskin olacak |
ingilizcenin allahi olarak anlam veremedigim seydir, bolumde bi sikinti var ki ingilizce bilmeyen eleman okuyabiliyor demektir |
Bilkentin hazırlık eğitiminin ne kadar boka sardığını gösterir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 16:9:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen sınavda hocam even ve odd number neydi dedim hangisi tek hangisi çift die. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 16:8:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
c1 ingilizce |
benim türkçe bile c1 değil |
Mezun olduktan sonra iş bulamayınca pişman olma da |
b1 |
evrakta sahtecilik |
Yok girip aldım o sınavda hile yapmak çok zor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |