Şimdi Ara

İngilizce bilmemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    %100 çevirmesi beklenemez zaten başarı oranı gayet yüksek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tüm dünya dillerini öğrenemezsin ama ingilizcenin dünya çapında ortak dil olarak ele alındığını biliyorsundur herhalde. bu şu demek dünya çapında nereye gidersen git ingilizce konuşarak lisan sorununu büyük ölçüde çözebilir muhattap bulabilirsin. afrikada yapamazsın ehe falan deme şimdi, büyük ölçüde çözer diyorum, çocuğa anlatır gibi hangi dilin evrensel dil olduğunu anlatıyorum burda şaka gibi anla işte olayı

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

Hahahaha ben de diyorum ki ispanyolca bilerek güney amerikada çince bilerek doğu asyada fransızca bilerek afrikada kat kat iyi anlaşırsın diyorum. Anlamada sorun mu var?

Bitmedi şu ezik aşağılık kompleksiniz. Evet en yaygın dil ingilizce ama bu demek değil ki insanlık ingilizce öğrenmek zorunda. İNsanların beynini yıkamayı bırakın. Kim hangi dili isterse onu öğrenir.

• insanlık ingilizce öğrenmek zorunda ne zaman dedim ya? anlamada sorun mu var diyen kişiye bakar mısın. ağla bu arada göz yaşlarından besleniyorum güzel çocuk

• Günümüzde dünyasında 2. sınıf insan olmak.

• İnsanlarla konuşmak açısından degil de bir çok kaynağın İngilizce çevirisi olması, Google translatein İngilizceye çevirirken mükemmele yakın çevirmesi vb. nedenlerle mutlaka öğrenilmesi taraftarıyım.

https://furkantasdelen.com/neden-ingilizce-ogrenmelisiniz/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.