Şimdi Ara

Ingilizce ceviri arkadaslar(Son teslim yarin olan odev)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle uzun gelebilir, cevirmek istemeyebilirsiniz caniniz sagolsun . Zor durumda olmasam boyle bisey istemezdim. Yarin arkadasim sunum yapicak , benden rica etti bende sizden rica ediyorum ;

Konuya genel bir giriş yaparsak: 1757 yılındayız, bakir toprakları ele geçirip sömürme üzerine savaş var Amerika’da. Fransızlar ve İngilizler savaşırken, kıtanın yerlileri de herhangi bir tarafın yanında savaşmanın ya da savaşa müdâhil olmamanın muhasebesi içindeler. Bilindiği gibi Kızılderililer tek bir devletin himayesinde yaşayan yerleşik bir hayat sürmüyorlar. Fazla sayıda –şimdi tabii sayılı kaldı- ve birbirleriyle savaşan kabilelere bölünmüşler. Ana karakterlerimiz Mohikan; herhangi bir taraf adına savaşmayı reddeden Hawkeye, Chingachgook ve Uncas.
    Bu üçlü ve yolları kesişen İngiliz albayının iki kızı Cora ile Alice, Huron kabilesinden Magua ve yine İngiliz ordusundan Duncan, hikayemizdeki öne çıkan karakterler.
    Bu karakterler etrafında dönen kahramanlık, aşk ve intikam üzerine bir anlatım diyebiliriz.

Simdiden cok tesekkurler

• son gune niye biraktinki?[:D

in 1757
    There is a conflict with the colonial settlement in North America.

While French and British are in war, the Native Americans are indecisive about joining the war.
    As you know Native Americans were unsettled , and not living under a Federal Government.

Highly populated (they are minorities nowadays) they were conflict with each other.

Our main characters, Hawkeye, Chigachook, and Uncas, are Mohicans who refuse to fight for either side
    .

These three , and the British colonel ’s daughters Cora, Alica, Magva from Huran Tribe , and also Duncan from British army who lead the story.

It is a story about bravery , love , and revenge among these characters.

hadi yine iyisin

• iyisin cidden turconj konudan konuya yardıma koşuyor sürekli.
    turconj yardimlarin icin cok sagol valla katkin buyuk oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetnothing -- 14 Kasım 2013; 23:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sweetnothing kullanıcısına yanıt
    birsey degil , bende bir zamanlar ogrenirken anlamaz sinir olurdum kendime soz vermistin bir ogreniyim su ingilizceyi herkese yardim edicem diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: turconj

birsey degil , bende bir zamanlar ogrenirken anlamaz sinir olurdum kendime soz vermistin bir ogreniyim su ingilizceyi herkese yardim edicem diye

Oncelikle gercekten cok tesekkur ederim hocam, dedigim gibi benim degil arkadasimindi oda rica edince sansimi denedim. Bende suan hazirlik ogrencisiyim ama en alt kurdayim ve benim icin cok asiriya kacardi bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdSauce

quote:

Orijinalden alıntı: turconj

Oncelikle gercekten cok tesekkur ederim hocam, dedigim gibi benim degil arkadasimindi oda rica edince sansimi denedim. Bende suan hazirlik ogrencisiyim ama en alt kurdayim ve benim icin cok asiriya kacardi bu :)

Ek olarak arkadasa ben linki verdim takip etsin diye ama faydalanmak nasip olmamis yinede cok sagol hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.