"Corrosion test types modify relative distribution of different kinds of pits, being aged condition the most affected" yardım ederseniz memnun olurum. teşekkürler...
Valla çok karışık bi cümle , nerdeyse cümlelerin %70ini anlamadım nerden buldunuz bunu Korozyon tipleri, çukurların farklı türlerinin göreli dağıtmasını değiştirir, bunu en çok eskimek etkiler çevirebildim kadar
Çukurların farklı türlerinin ilgili dağıtımlarını değiştiren test tipi korozyondur Çağın şartları çok etkilidir.
Korozyon test tipleri farklı şekillerde göreceli dağılımlar yaparlar, eskime durumu en çok etkilenendir
teşekkürler. "Korozyon test tipleri farklı çukur çeşitlerinin ilgili dağılımlarını değiştirir; en etkilisi ise yaşlandırma durumudur." bunda karar kıldım...
quote:Orjinalden alıntı: adigehalil teşekkürler. "Korozyon test tipleri farklı çukur çeşitlerinin ilgili dağılımlarını değiştirir; en etkilisi ise yaşlandırma durumudur." bunda karar kıldım... mantıklı gibi duruyor ama konuya tam hakim olmayınca çeviri yapma işi cidden çok zorlaşıyor benim için.