Şimdi Ara

İngilizce Eğitim Setleri ile Evde İngilizce Öğrenmek Mümkün mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce eğitim setleri ile evde ingilizce öğrenmek mümkün mü ?

Kursa gitmek şart mı ?

Ne kadar sürede ingilizce öğrenebilirim ?

Hangi eğitim seti ile çalışmalıyım ?

Hangi eğitim seti bana ne öğretecek ?

Gramer için ayrı kelime için ayrı bir eğitim seti mi kullanmalıyım ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşkolik. -- 10 Ağustos 2018; 15:21:45 >

• https://forum.donanimhaber.com/6-adimda-ingilizce-ogren--120127902

Zaman ayırıp okursanız çoğu sorunun cevabını bulabilirsiniz hocam.
  • bagcesmeli41 B kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu açmakta ki amacım bu konu hakkında bir çok sorunun olması hangi eğitim setinin içeriği ne,nasıl çalışılıyor ne sonuç alınıyor faydalı mı yoksa işe yaramıyor mu bunları tespit etmek, bunun için de bu başlık altında yazılan bütün eğitim setlerini satın alıp hepsini deneyeceğim ve eğitim setlerini satın aldıktan sonra her biri için ayrı ayrı nasıl çalıştığımı ne kadar faydalı olduğunu neler öğrendiğimi her hafta yazıp sizleri de bilgilendireceğim.
  • -Mümkünwa
    -Şart değil.
    -Ortalama 8-9 ayda ileri düzeye gelebilirsiniz.Günlük en az 3 saat çalışarak
    -İstediğin set ile başlayabilirsin fakat ücretsiz çok kaynak var.
    -Tüm eğitim setleri size İngilizce ÖĞRETMEZ.Sadece temel İngilizce bilgileri anlatır.Sonrasında siz okuma,dinleme,yazma,konuşma becerilerinde tek tek çalışmalar yaparak geliştirmeniz gerekir.Dünyanın en pahalı setini alsanız da bunları yapmadan İngilizce gelişmez.
    -Bütünleşik setler var ama fiyatları çok pahalı.Gramer kitabı almak yeterli.Kelime için sete gerek yok.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes günün 3 saatini ayıramıyor. Bu süreci kolaylaştırmak için varlar zaten eğitim setleri öyle değil mi ?

Kelime konusuna gelince siz kelimeleri klasik yöntemle mi öğrenmeyi tavsiye ediyorsunuz ? sayfalarca yazmak gibi

Size göre ileri düzey ingilizce için ne kadar kelime bilgisi, ne kadar gramer bilgisine sahip olunmalı ?
  • elit İngilizce eğitim seti
  • Davinci Metodunu bir araştırmanı tavsiye ediyorum.
  • Rosetta Stone English
  • İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Kısacası günlük biraz süre ayırmak gerekir.1-2 saat çalışarak ilerleme kaydetmez daha da zorlaşır.Deneyince göreceksiniz.
    Eğitim setlerinin çalışma süresiyle hiç ilgisi yoktur.Hepsi ayrı ayrı süreler öneriyor.

Kelime konusunda asıl yapılması gereken okuma çalışmasıdır.Amaç kelime öğrenmek değil bir metni anlayabilmek için kelime öğrenmektir.Öncelik okuma becerisidir.Bunu geliştirirken kelime,deyimsel fiil vs öğrenilir.Kelimeler cümle içinde görerek öğrenilir.Telaffuzları öğrenmek gerekir.Sayfalarca liste yapıp ezberlemek hiçbir işe yaramaz.

Bana göre değil bu işin bir standart listesi var zaten CEFR.İleri düzeyde 3000'i geçmek gerek rahatlıkla.
    Basit gibi görünen orta düzeyde bile çok kelime istiyorlar.
    İleri düzey gramer advanced seviyesidir.İmzamdaki konuda kelime,gramer vs.detaylar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Kısacası günlük biraz süre ayırmak gerekir.1-2 saat çalışarak ilerleme kaydetmez daha da zorlaşır.Deneyince göreceksiniz.
    Eğitim setlerinin çalışma süresiyle hiç ilgisi yoktur.Hepsi ayrı ayrı süreler öneriyor.

Kelime konusunda asıl yapılması gereken okuma çalışmasıdır.Amaç kelime öğrenmek değil bir metni anlayabilmek için kelime öğrenmektir.Öncelik okuma becerisidir.Bunu geliştirirken kelime,deyimsel fiil vs öğrenilir.Kelimeler cümle içinde görerek öğrenilir.Telaffuzları öğrenmek gerekir.Sayfalarca liste yapıp ezberlemek hiçbir işe yaramaz.

Bana göre değil bu işin bir standart listesi var zaten CEFR.İleri düzeyde 3000'i geçmek gerek rahatlıkla.
    Basit gibi görünen orta düzeyde bile çok kelime istiyorlar.
    İleri düzey gramer advanced seviyesidir.İmzamdaki konuda kelime,gramer vs.detaylar var.
    Teşekkür Ederim Hocam. Ama bu yazıdaki amacım piyasadaki bütün eğitimleri deneyip forum kullanıcılarını veya eğitim seti araştıranları bilgilendirmek.

Mesela ; Rosetta stone, Elit ingilizce , lingusta vs. gibi setleri araştıran birinin setin içeriğinde ne olduğu sizi ne kadar ileri götürdüğü alınıp alınmaması konularına değineceğim.

Takdir edersiniz ki herkes aynı şekilde öğrenemiyor, ben sizin yöntemlerinize baktım yazılarınızı okudum.Bana biraz fazla meşakkatli geldi.
    İşimi kolaylaştıracak eğitim setleri varken neden zor yoldan gideyim ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İşkolik. -- 14 Ağustos 2018; 9:13:36 >

• İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Tabiki çalışma konusunda karar sizin.Ben sadece önemli gördüğüm detayları yazıyorum.
    Bu arada Türkçe olmayan yöntemlerin çok büyük kısmını satın alıp denedim.Örneğin Rosetta Stone'u 3 dilde satın alıp kullandım.
    Bu arada açtığım konudaki yöntem benim sayılmaz.Tüm dünyada standart yöntem bu.Gramer ve 4 beceride çalışma yaparsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.