Nasıldır arkadaşlar?Bir konuda en çok öğrenebilinen kelimeler bu dizide varmış diyordu.İngilizce alt yazı ile izlemeyi düşünüyorum(daha önce hiç İngilizce alt yazı deneyimim olmadı hep Türkçe).Bir de ben böyle play/pause yaparak kelime anlamı istemiyorum sıkıcı oluyor.Bu alt yazıları topluca metin belgesi olarak bulabileceğim yer var mı?
altyazı dosyasını birlikte aç > notdefteri yaparsan metin şeklinde görülür ancak ben bu konulardan tam anlamam, zannedersem saniyeleri falan da gösteriyor o yüzden biraz karmaşık gibi görünebilir ancak başka yolu yok gibi
Keyif alabileceğin diziyi izlemeni tavsiye ederim, bu konuya çok takılma seversen daha iyi olur, Lost elbette anlaşılabilirlik olarak en iyilerden biri gibi görünüyor aşırı hızlı konuşanda yok vs...Sevdiğin diziyse izle..
The Office şiddetle öneririm her bölüm 20 dk'dan oluşuyor hem eğlenceli hem de oyuncular gayet akıcı konuşuyorlar sıkılmadan izlersin. 9 sezon seni götürür. Sonra İngiliz yapımı Sherlock var fena değil ama uzun her bölüm 90 dk sürüyor.
Profesör araştırmasıdır ilgileler okuyabilir fikir benim dediğil profesörlerindir, ancak defalarca benzer şeyleri konularda görünce başarısı ortada....
Bu arada game of thrones nasıldır ? izleyen bilgisi olan var mı gerek konusu gerekse ingilizce anlaşılırlığı hakkında ?