Şimdi Ara

İngilizce geliştirmek için LOST dizisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıldır arkadaşlar?Bir konuda en çok öğrenebilinen kelimeler bu dizide varmış diyordu.İngilizce alt yazı ile izlemeyi düşünüyorum(daha önce hiç İngilizce alt yazı deneyimim olmadı hep Türkçe).Bir de ben böyle play/pause yaparak kelime anlamı istemiyorum sıkıcı oluyor.Bu alt yazıları topluca metin belgesi olarak bulabileceğim yer var mı?

• altyazı dosyasını birlikte aç > notdefteri yaparsan metin şeklinde görülür
    ancak ben bu konulardan tam anlamam, zannedersem saniyeleri falan da gösteriyor
    o yüzden biraz karmaşık gibi görünebilir ancak başka yolu yok gibi
  • Keyif alabileceğin diziyi izlemeni tavsiye ederim, bu konuya çok takılma seversen daha iyi olur, Lost elbette anlaşılabilirlik olarak en iyilerden biri gibi görünüyor aşırı hızlı konuşanda yok vs...Sevdiğin diziyse izle..
  • The Office şiddetle öneririm her bölüm 20 dk'dan oluşuyor hem eğlenceli hem de oyuncular gayet akıcı konuşuyorlar sıkılmadan izlersin. 9 sezon seni götürür. Sonra İngiliz yapımı Sherlock var fena değil ama uzun her bölüm 90 dk sürüyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77098888/f_//tm.htm#77098888

Profesör araştırmasıdır ilgileler okuyabilir fikir benim dediğil profesörlerindir, ancak defalarca benzer şeyleri konularda görünce başarısı ortada....

Bu arada game of thrones nasıldır ? izleyen bilgisi olan var mı gerek konusu gerekse ingilizce anlaşılırlığı hakkında ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.