Şimdi Ara

İngilizce hazırlığı geçemek için ne yapmalıyım :,(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangoro -- 21 Mart 2021; 0:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi okul olduğu önemli değil hazırlık sınavları ingilizce yeterliliğini test etmek için yapılan sınavlar seviyesi ve ele aldığı konular değişse bile genel amacı aynıdır
    Grammar üzerinde daha fazla dumanın daha iyi olduğunu dusunmekteyim herhangi bir yorumda bulunmak için İngilizce seviyenizi geçmişinizi vs belirtirseniz daha iyi olur ve sınav test mi hangi skill leri ele alıyor speaking writing reading listening gibi mi

Özet olarak geçecek olursam öncelikle sağlam bir grammar bilginiz olup sürekli kendinizi geliştirip pratik yapmanız gerekmekte eksik oldugunuz konular neler Nerede takiliyorsunuz bakıp o yönleri geliştirmek iyi olacaktır daha sonra sınav soruları üzerinden pratik yapıp devam etmek en iyisi olacaktır

• Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Sınav test writing listening olucak, grameri halletim sayılır ama mesela benim yapamadığım testlerdi yani zaman uyumu falan nasıl olucak anlamadaım çünkü youtube da bir hoca sürekli zman uyumu falan filan diyor , her gün kelime ezberliyorum ama testlerde aklıma gelmiyor birde ben b1 ama okulda eğitim çok kötüydü bana göre çoğu arkadaşım hem fikir tam olarak b1 değilde a2 gibi bence

• Cümleyi iyi anlayıp kavramaniz gerekiyor
    Oncelikle listening için düzenli dinleme yapmanız gerekiyor ne kadar pratik o kadar iyi birçok kaynak var online sürekli dinleyin her gün boş zamanınızda anlamaya çalışın daha sonra transcript i ile kontrol edin ve düzenli çalışın kulağınızda olsun bir iş yaparken bile kısa sürede büyük aşama kaydetmek zordur ama elinizden geleni yaparsanız eminim rahatça gelisecektir

Writing için de aynı şey geçerli düzenli pratik yapmanız sürekli yazmanız gerek ama writing aynı zamanda grammar vs bilgilerini de barındırıyor yaratıcılık grammar kuralları ve daha birçok şey önemli şu anda yazmaya başlayın düzenli her gün belirli konular hakkında zaten birçok örnek bulabilirsiniz atarım isterseniz de gün geçtikçe diğer calismalariniz ile writing de gelisecektir farkedersiniz

Test kısmına gelince öncelikle nerelerde eksik olduğunuzu bulun grammar olarak 3 günde hallettim diyorsunuz fakat zaman uyumu gibi bir konuda eksiğiniz var ondan dolayi detaylı eksikleri bulup üzerinde daha fazla çalışın bol bol test pratik yapın ve yapamadiginiz sorularin hangi konu altında olduğunu değerlendirip tekrar göz atın o konuya

En iyi sonucu alabilmek için kendinize özel bir program ve çalışma şekli düzenlemenin en doğru olduğunu dusunmekteyim şunu şunu yaparsan geçersin gibi bir şey söz konusu değil dil bilgisi bu
    Kelime kısmında da tam olarak öğrenebilmek için çok kullanmak ve ogrenmeye çalışmak gerek belirli yöntemlerle ezberlemek pek ise yaradığı söylenemez

• Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Listening için YouTube da ingilizce videolar izliyordum kulağım biraz alıştı eskisi gibi değilim , writingtede çok tıkanıyorum gerçekten hiç bir şey üretemiyorum yarından itibaren başlıyım onada bu arada konuları atarsanız çok mutlu olurum :)) , grammerede youtube da hocalardan video izlicem bol bol artık kelime de ezberlemeye çalışıcam ayrıca çok teşekkürler yazılarınız için :)

• İngilizce videolar olabilir diziler olabilir istediğiniz sevdiğiniz konuda dinlemek daha iyi olur ama aynı zamanda ielts listening gibi alıştırmalar da yapmanızı tavsiye ederim ieltslisteningtest adlı bir youtube kanalı oldukça güzel listening aktiviteleri paylaşıyor

Writing geliştirmek birçok şeye bağlı olduğu için aynı anda diğer kısımları gelistirirken pratik yapmanız en iyisi
    Türkçe üzerinden dersler veren çoğu hocayi ben kendi fikrimce hiçbir şekilde beğenmiyorum sizin tercihiniz yine ama onun yerine ingilizce bir kaynaktan kitap veya pdf ten öğrenmeniz daha yararlı ve doğru olacaktır yine de sizin tercihiniz
    Kelime öğrenmek için de kendinize özel bir program yöntem hazirlamanizi tavsiye ederim ihtiyacınız olursa yardım edebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.