Şimdi Ara

İngilizce Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlıktayım. Daha doğrusu tekrar bu. Geçen sene sürekli intiharı düşünüyordum kesin yaparım gözüyle baktım ama olmadı, yapamadım. Haliyle çalışmadım, depresyon falan derken sürekli yattım, müzik dinledim hep. Şimdi yine aynı intihar düşünceleri olsa da çalışmak istiyorum. Hazırlığı geçenler nasıl geçtiniz? Nasıl çalışmalıyım? Okula gitmiyorum bu arada. A seviyesinde başlamıştım şimdi B seviyesinden başlatmışlar. Speaking, Writing’te çok sıkıntı var. Sizden birde çalışmak için kitap önerileri bekliyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• "...Okula gitmiyorum bu arada..."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yanlış anlama da düzenli derslere gidip çalışmaktan başka bir yolu mu var bu öğrenmenin ve hazırlıktan geçmenin? Burda milletin ne demesini bekliyorsun ? 1-) “Kardeş bir iğne var, vuruyorsun direk native speakers seviyesine geliyorsun”, 2-) Kardeş günde 4 kere sabah,öğle,akşam ve gece yatmadan önce amuda kalkıp eminem rap god şarkısını açıp dinliyorsun, 2 ay sonra toefl dan 120 üzerinden 120 rahat alırsın, 3-) Kardeş gece yatmadan önce ingilizce şarkı listesi yapıyorsun, uykunda onu dinliyorsun 1 aya native speakers seviyesindesin. Böyle tavsiyeler falan mı bekliyorsun ? Kendin yazıyorsun konunda “ÇALIŞMADIM” kendi cevabını kendin veriyorsun, kusura bakma ama öyle olduğun yerde yat, müzik dinle, okula gitme sonra neden kaldım diye sorgula, garip. Ha yine de söyleyeyim, bence bunu biliyorsun, zaten cevabı belli; derslere gidiceksin çalışacaksın maximum seviyede, kelime öğreneceksin bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 22 Ekim 2019; 17:45:48 >
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    Dediniğizde haklısınız hocam. Yüzüm sivilcelerle dolu bir yandan çıkmaya utanıyorum, bir yandan o içimdeki depresyon ayağa bile kaldırmıyor. Ama evimde gene de çalışma yapıyorum. Bol bol kelime ezberliyorum her gün. Gramer ağırlıklı çalışma yapıyorum. Writing ve speakingte çok sıkıntı var. Bunları kendi başıma halletmek istiyorum.

• Hazırlıkta hocalar full ingilizce konuştuğu için bir artı bu, hergün 10 kelime öğren ayda eder 300 kelime, zaten bütün zamanları hoca öğretiyor üstüne bide full ingilizce konuşuluyor, hata yapmaktan korkma hocayla konuşmaya çalış, öğrenmeye çalış. Yüzümde sivilce var diye de kendini kapatma, kabuğunu kır ve git, ha çok utanıyorsun okey ama emin ol gidersen 1 gün utanırsın 2 gün, 3. günde özgüvenin yerine gelmeye başlar, ha kendini beğenmiyor musun ? Git bide spor salonuna yazıl ve düzenli git, sadece 2 ay sonra bile bir ton yol katedersin ve emin ol adam gibi çalışırsan ingilizceni ileri seviyeye kadar çok rahat taşırsın. Bak söylediklerinin çözümü sende bitiyor. Kanser veya ölümcül bir hastalığın yokki, elin kolun ayağın aklın herşeyin yerinde, Allah yeterli zenginliği vermiş sana işte gerisi sana kalmış ne kadar ilerlemek istersen o kadar ilerlersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni ingilizce zormu????
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.