Şimdi Ara

[?] İngilizce Hazırlık & Kastamonu Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce hazırlık okuyanlar arkadaşlar, görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
    Eğitim nasıl yeterli mi, hangi seviyeye kadar gelebiliriz?

Birde Kastamonu Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlar, üniversiteden biraz bahsedebilir misiniz ? Hocaları, ulaşımı, imkanları nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okula dair bilgim yok sadece turkiyede en iyi 3 okul disinda hazirlik okunmaz demeye geldim.

• Ques22 Q kullanıcısına yanıt
    Niye böyle düşünüyorsun?

• birkaç okul dışında kimse ingilizce öğretmeyi bilmiyor, öğretecek insan gücüne de sahip değiller. Hele anadolu universitelerinde durum daha da kotu. 1 yılınızı boşa harcamayın derim. Dizi izleyerek, internetten tavsiyelerle program oluşturarak bi yilda veremedikleri seviyeye 2 ayda gelebilirsiniz. Eger beklentiniz akici konusabilmek yazabilmek anlayabilmekse bunlari vermez o egitim size. Ama bi yil rahat edeyim acelem yok, bos bi senem olsun diyorsaniz o zaman okunabilir sadece.

• Ben okulda verilen eğitim ve kendimin biraz gayret etmesi ile İngilizcemin iyi bir yere gelebileceğini düşünüyorum
    Başka İngilizce hazırlık okuyan arkadaşlar var mı, fikirlerinizi alabilir miyim ?
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: cqolador.

Ben okulda verilen eğitim ve kendimin biraz gayret etmesi ile İngilizcemin iyi bir yere gelebileceğini düşünüyorum
    Başka İngilizce hazırlık okuyan arkadaşlar var mı, fikirlerinizi alabilir miyim ?
    .
    Gereken özeni gösterirseniz en kötü hazırlık bile olsa 1 senede iyi bir seviyeye gelebilirsiniz. En iyi hazırlıkta bile kimse zorla ingilizce öğretemez.

Okuma-Dinleme-Yazma-Konuşma

Şimdi konuşma sürekli olarak bir pratik gerektirdiğinden o konuda çok iyi seviyeye gelemeyebilirsiniz ancak;

Bolca ilgilendiğiniz konuda okuma yaparsanız,

Düzenli podcast vs. dinleme alıştırması yaparsanız zaten evde de öğrenirsiniz.

Fakat hocaya ihtiyacınız olan en önemli kısım yazma. Bol bol essay yazıp hocanın peşinden ayrılmadan sürekli beraber okuyup yanlışları görmeli ve düzeltmelisiniz, ta ki yanlışsız yazana kadar. Zaten Okuma-dinleme'den sonra yazmayı da hallederseniz konuşma da belirli bir seviyeye gelir. Yavaş konuşursunuz, aksan kapamazsınız ama konuşursunuz.

• Kastamonuda bile üniversite mi varmış üniversite mezunu işsizler ordusu nasıl türedi diyoruz bir de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA ALMANCA İŞLETME
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkürler.

• quote:

Yorumun için çok teşekkürler.
    Rica ederim, hocam. İngilizceye ağırlık verin, dil çok önemli. Düzenli çalıştıktan sonra evde de öğrenirsiniz ama bir hazırlık programına dahil olmak daha iyi olur. Yoksa ODTÜ hazırlığı ikinci senesinde zor geçen ve ingilizcesi iyi olmayıp bölümünde zorlanane arkadaşım var. Mesele tamamen kişide. Yoğun emek verin, öğrenirsiniz.
    İnşallah hocam, gayret etmeye çalışacağız elimizden geldiğince. Tekrar teşekkürler.

Bilkent’te iki yıl hazırlıkta kalıp okuldan atılmış 2 tanıdığım var dediğin gibi olay kişinin kendisinde bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnşallah hocam, gayret etmeye çalışacağız elimizden geldiğince. Tekrar teşekkürler.
    Rica ederim hocam, başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4yilmezun

Bilkent’te iki yıl hazırlıkta kalıp okuldan atılmış 2 tanıdığım var dediğin gibi olay kişinin kendisinde bitiyor
    Aynen öyle hocam. Aslında ingilizceyi kafada bu kadar büyütmemek lazım, kimseye zorla öğretilemiyor. Gerçekten uğraşıpta öğrenemeyen yok.
  • Konuyu açmışken hazır; ingilizce için önerebileceğiniz ğiniz uygulama, video, kaynak var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.