Şimdi Ara

'İngilizce hazırlık sınıfı kayıt için 500 tl alıyoruz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_95960101/f_//tm.htm#95961074 burdaki konuya cevap gelmeyince okulu tekrar aradım bu sefer birisine ulaştım. TElefondaki adam bana hazırlık sınıfına kayıt yaptıracağım sırada 500 tl kayıt ücreti alınacagını söyledi.Bana biraz fazla geldi açıkçası.internettede hazırlık sınıfı ücretleri diye arama yaptım hiç birşey çıkmadı. Birde siz değerli dh üyelerine sormak istedim ;

hazırlık sınıfına kayıt esnasında ücret ödüyormuyuz.?

• Ben de hazırlık okuyacağım galiba ama yeterlilik sınavını olmadığımız için kesin değil siz oldunuz mu ki para istediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır olmadım. Sınav okullar açıldıktan 2 3 gün sonra olucak
  • Genelde hazırlığı atlama sınavından önce Üniversite kurs yapıyor.Bu para muhtemelen onun içindir yoksa ikinci öğretim değilsen hazırlıkta okuyacaksın diye para vermen gerekmiyor.Ikinci öğretimsen de zaten harç yatırıyorsun yine bu şekilde bi para verme durumu yok bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sanırım öyle. internettede bu konu hakkında hiç birşey yazılmamış.
  • varmı başka bilgisi olan ?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne parası lan,öyle şey mi olur?Kurs içindir o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 17 Ağustos 2014; 1:18:42 >
  • Bende öyle düşünüyorum kurs içindir heralde.
  • Arkadaşlar Kurs ücreti değilmiş. Üniversitenin size yıl içinde verdiği kitapların ücreti. Yapılan açıklamada hazırlık sürecinde başka hiçbir masraf yapmanız gerekmeyecek deniyor.

Açıklama burda buyrun:http://www.ogrsl.sakarya.edu.tr/duyurular/HazDuyuru.pdf
  • Bende bu sene sakarya üni. hazırlık okuyacam bu sene haberim yoktu böyle bişeyden kayıt sırasında mı ödeyez ? bide hem hazırlığa kayıt olurken ayrıyetten belge götürmemiz gerek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorbaçoov -- 17 Ağustos 2014; 21:10:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gorbaçoov G kullanıcısına yanıt
    kayıt sırasında değil dersler başladıktan birkaç gün sonra ödeme yapıcakmışız. kayıt olmadan önce ön kayıt yapmak gerek. ösym sonuç çıktısı.ön kayıt formunun çıktısı. gerekiyor.sakarya üniversitesi duyurular kısmına bak orda yazıyor. atladığım şeyler olmuş olabilir.
  • Ben hazırlık okudum 1 sene kayıt olurken kuruş para vermedim.
  • 500 de çok ya :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorbaçoov G kullanıcısına yanıt
    aynen . yapıcak bişey yok vericez.
  • Hazırlık okurken bizden de 320 almışlardı kitaplar için. Oxford Yayınları'nı kullanmıştık.
    500 lira biraz fazla sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.