Şimdi Ara

ingilizce hazırlıkta kaldığında başka üniye yerleştirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
49.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arladaslar ne zaman aciklanacak bu ya bilgisi olan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuçlar açıklandı arkadaşlar. 1. tercihim istanbul üni endüstri müh yerleştim. herkes yazsın bakalım nereye yerleştiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 14 Kasım 2013; 11:35:57 >
  • Hacettepe yazmistim tek. Yerlesemedim puanim azdi belki ondandir.

• Konuyu canlandıralım bilgisi olan arkadaslar yardımcı olsunlar ne olur :(
    Ben Yıldız teknık istatistik kazandım ve bu sene ing hazırlık okdum 16 Haziranda sınavım var ve yüzde 90 kalıcam sonra agustosta bır sınav hakkım var ve eminimki ondanda kalıcam
    Çaresizim bu konudakı bılgılerı gecen sene bu konu altında yazılan yorumlardan yorumlayamıyorum hocalara ulaşmak istiyorum arayıp konusmak istiyorum bana ulaşabılır mı bu konulara hakım bir abi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcemkobala -- 3 Haziran 2014; 20:57:00 >
  • 2 şansın var ya ösym nin ekim gibi açıkladığı ingilizce hazırlıktan kalanların türkçe bölüme yerleştirildiği sisteme başvurucaksın
    yada
    yökün daha bu sene çıkardığı bir geçiş hakkı var öss puanının yettiği herhangi bir bölüme başvurabiliyorsun bende hazırlığı verememiştim bu şekilde geçiş yapıtm

şu konudan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_82073060/f_//tm.htm#82073060
  • onurcemkobala O kullanıcısına yanıt
    2 şansın var ya ösym nin ekim gibi açıkladığı ingilizce hazırlıktan kalanların türkçe bölüme yerleştirildiği sisteme başvurucaksın
    yada
    yökün daha bu sene çıkardığı bir geçiş hakkı var öss puanının yettiği herhangi bir bölüme başvurabiliyorsun bende hazırlığı verememiştim bu şekilde geçiş yapıtm

şu konudan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_82073060/f_//tm.htm#82073060
  • Arkadaşlar bazı okullarda türkçe bölüm yazıyor fakat %30 ingilizce var okulu arayıp öğrenmemiz mi lazım yoksa tercih klavuzundan mı oğrenicez
  • Ozel universitede okuyorum bu sene hazirliktan kaldim turkce bolume gecis yapacam ayni bolumun %50 burslusuna basvurabiliyomuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartaluslu K kullanıcısına yanıt
    tercih klavuzuna bak yanlış haıtrlamıyorsam 15 ve 17 maddeleri hazırlığın zorunlu olduğunu belirtliyor onlara yerleşemezsiniz
  • grejuva6 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederiö @grejuva6
  • grejuva6 kullanıcısına yanıt
    2 şansınız var demişsiniz 2. şansımızdakinde sadece 1 tercih hakkımız mı var yoksa sınırsız mı istediğimiz yere dilekçe verip tercih yapabiliyor muyuz
  • alikaanbiyik A kullanıcısına yanıt
    istediğin kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Birde dilekçe örneği var mı internette ben bir türlü bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

2 şansın var ya ösym nin ekim gibi açıkladığı ingilizce hazırlıktan kalanların türkçe bölüme yerleştirildiği sisteme başvurucaksın
    yada

Hocam ben hazırlıkta 2 yıl kaldım.2 tane üniversiteye merkezi puan ile yatay geçiş için başvurdum.Bu 2 üniversitede çıkmazsa ekimde ösymye başvurup türkçe bölüme geçiş için başvurabiliyor muyum?Yoksa boşta mı kalıyorum.

• bende bilmiyorum sizden farkım yok bu işlerde ama sorun olucağını zannetmiyorum
    son çıkan yönetmeliği bul internetten oku aykırı birşey yoksa sorun olmaz heralde
  • http://odb.kocaeli.edu.tr/dosyalar/kouogris_7471.pdf

şu linkte 5.maddede bahsetmişler ona göre yorumla
  • EVET ARKADAŞLAR BENDE HAZIRLIKDA KALDIM 2 SENE HEMDE ŞİMDİ BAŞKA BİR ÜNİVERSİTEYE GEÇİCEM HAZIRLIKDA KALMAK İNSANIN PSİKOLİJİSİNİ BAYA BOZUYOR ŞAHSEN BEN ARTIK YARDIM ALIYORUM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM VE BU ÜNİVERSİTEDE HOCALAR İSTEDİĞİ ÖĞRENCİYİ GEÇİRİP İSTEDİĞİNİ GEÇİRMİYOLAR. VE EGER KONTEJEN YOKSA OKULDA SİZ SINAVDA BAŞIRILI OLSANIZDA GEÇİRMİYOLAR FF NOTUYLA KALIYOSUNUZ NOTUNUZUDA SÖYLEMİYOLAR ANCAK TARTIŞIP KAVGA ÇIKARMANIZ GEREKİYOR VE KALIYOSUNUZ. VE ÜSTLERİNE GİTTİĞİNİZ ZAMANDA HAKARET VE AZAR LAR BAĞIRMALAR ÇAĞIRMALAR İŞİTİYOSUNUZ. EĞER YÜZDE 30 LUK BÖLÜMLERİNİZ VARSA KAFANIZDA KESİNLİKLE GİTMEYİN DİLİ ÖĞRENİN AMA HAZIRLIK OKULUNDA DEĞİL. VE İSTANBUL ÜBİVERSİTESİ YABANCI DİLLER FAKÜLTEİSİNİN ÖNÜNDEN ASLA GEÇMEYİN. İKİ ÜÇ HOCA DIŞINDA GENELİ SİZİ BAŞINDAN KOVARLAR İLGİLENMEZLER. ÖĞRENCİ İŞLERİNİN KAPISI İÇERDEN KİTLENİR ARASINIZ YÜZÜNÜZE KAPATIRLAR AÇMAZLAR VS...

• hazırlıkta geçen sene devamsızlıktan kaldım muafiyete girdim veremedim ben bu sene ösym nin türkçe programa yerleştirme klavuzundan yararlanabilir miyim yardımcı olursan çok sevininrim siz galiba böyle bir geçiş yapmışsınız @gogolag90
  • takip
  • Ben şuan hazırlik okuyorum 2. dönem yüzde yüz türkçe olan bir bölume geçebilirmiyim.Konu hakkinda bir bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.