Şimdi Ara

ingilizce konuşamamak ve www.444ingilizce.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ingilizce konuşmak isteyen çok büyük topluluğa mensup fertlerden birisiyim :) İngilizce öğrenip, sonra unutan, sonra ise ben ne yapacağım diye kara kara düşünenlerden benim gibi olmamanızı temenni ederim. Bir zamanlar ne güzel üniversite hazırlıkta geçmek mecburiyeti olduğundan ipe ipe ingilizce öğrenmek zorunda kalan ben. Sonra ise gel zaman git zaman, işe başladık, evlendik, farklı dertlerimiz oldu vs derken bir de bakmışız ingilizce elden uçup gitmiş. Bu kadar kolay olmamalı, ben birşeyler biliyorum diye düşünürken, gerçekten birşeyler bildiğimi ama bunun öğrendiklerimin en fazla %10 un a tekabül ettiğini acı bir tecrübe yaşarak öğrenmiş oldum. İNşallah benim gibi bu acı tecrübeyi yaşan şansız kardeşlerim yoktur bu civarda :)

Şimdi ise ağlama sızlanma bize birşey kazandırmaz. Bizler az çok mürekkep yalamış insanlarız. Bunun da üzerinden gelebiliriz evelallah. Yaş ilerledi, kafa biraz kalınlaştı ancak yine de azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz felsefesi ile yaşamımızı idame ettiriyoruz. Yaş bu arada 30 u devirdi kısa bir süre önce. Hanım dırdırı ise başka bir sıkıntı :) Zamanının en azimli ingilizce öğrenen öğrencisinin içine düştüğü şu acınası duruma kıs kıs gülmeyin, keza bu durum sizin de başınıza gelebilir. Ee ne demişler. Dülme komşuna gelir başına. Demek istediğim sizler önceden önleminizi alın, ingilizce nankör dili, sizie kendini unutturmadan, sizler gerekli çalışmaları yapın ve bu dili hayatınızdan çıkarmayın. Aksi halde sizler de benim gibi forum köşelerine düşer, ne yapacağım diye fellik fellik aranırsınız. İnşallah bir çözüm bulabilirim.

Sevgi ve sağgıdeğer forumdaşlarım. O kadar laf kalabalığı yaptım ancak son paragrafı yazarken sadede gelebiliyorum. Geçenlerde ben bu ingilizcemi nasıl geri getireceğim diye nette debelenirken, www.444ingilizce.com/ diye bir internet sitesi gördüm. Online ingilizce eğitimleri veriyormuş. Bunu ise konuşarak öğretiyormuş. Her dersin ise bir eğitim videosu varmış. Uzaktan gelen trenin sesi gibi kulağa hoş geldi ancak, siz muhteremlerin fikirlerini almak için bu satırları kaleme döktüm. İki kelam eden arkadaşların engin hazinelerine başvuralım. Saygılarımla efenim.

• sates52 S kullanıcısına yanıt
    Reklam.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.