< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiggit -- 26 Kasım 2021; 13:3:12 > |
Ingilizce Konuşma Programı - Nasıl İngilizce Öğrendim?
-
-
11 subat son tarih arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiggit -- 11 Ocak 2022; 16:56:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorumunuz çok cezbetti ve bende EnglishCentral'a kayıt oldum.
Normal de istanbul da ingilizce kursuna gidiyorum grammer falan eyvallah ama iş speakinge gelince gelişemediğimi hissettim. Englishcentral'a da bu nedenle kayıt oldum. Fakat sürekli hoca değiştirmek durumunda kalıyorum istediğimiz hocalar genelde full oluyor. Bu kötü bir deneyim.
Birde genellikel hangi konu ile ilgili sohbet ediyorsunuz hocam siz. Ben random basıyorum da derste de hocana bana soruyor ne konusalım diye. Birde çoğu hoca açıyor internette soruları öyle ilerletme çalışıyor. Speakingler için nasıl yönlendiriyorsunuz hocayı
-
Merhabalar,
Bu konu hakkında bir güncelleme daha yapacağım yakın zamanda ancak ben şuanda 3 adet hocayla devam ediyorum, müsaitlik durumlarına göre ders alıyorum ancak ilk 1 aylık süreçte genelde hocaları değiştirip günlük konular üzerinden ilerlemeye çalışıyordum. Mesela neler yaptın bugün diyordum sinemaya gittim diyordu 30 dakika sinemalardan konuşuyorduk ancak tabiki bir süre sonra konu tıkanıklığı bende de başladı. Şuanda IELTS'e hazırlandığım için direkt ielts yönelik çalışma yapıyorum. Konunun ilk mesajında verdiğim iki linke ilaveten
https://ieltstrainingonline.com
bu siteleride incelerseniz gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Düzenli aldığınız bir hocaya bu linkleri atıp bana burdan speaking bölümünden soru sorabilir misin derseniz geniş çaplı konu içeriği sayesinde 2-3 ay içinde kendinizi çok farklı alanlarda ifade edebileceğinize inanıyorum. Aklınıza takılan başka bir soru olursa yardımcı olmak isterim
İyi çalışmalar
ek olarak : aslında hocalar normalde full olmuyorlardı. filipinlerde son zamanda yaşanan tayfundan dolayı hocaların bir kısmı internetsiz veya evsiz kalmış durumda, sorunun kısa zamanda giderileceğini söylüyorlar ancak tahminlerime göre 1-2 hafta içersinde eski düzenine döner diye düşünüyorum. normalde istediğiniz zaman 1 saat sonrasında bile ders alınabiliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiggit -- 26 Aralık 2021; 17:41:33 >
-
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Açıkçası ilk dersime göre epey rahat konuşuyorum ama tabiki sadece burda hocalarla konuşmak yeterli değil.Bunun dışında okuma,dinleme ve cümle kalıplarını çalışmak gerekli.Bu çalıştığımız cümle kalıplarını ders esnasında kullanmak çok etkili oluyo.
Uygulamayla ilgili fikirlerime gelirsek daha önceki yorumlarda da okuduğunuz üzere sadece 1 tane ders rezervasyonu yapabiliyorsunuz.Ders bitmeden başka ders rezerve edemiyosunuz ilk başlarda bundan çok muzdariptim.Çünkü takvime baktigimda en erken 2 3 gün sonrasına rezervasyon yapabiliyordum bu da ay içerisinde çok az ders yapabilmenize sebep oluyo ama şu an onun yolunu öğrendim siz de aynı hataya düşmeyin benim gibi.şimdi ara ara girip takvimi kontrol ederseniz bazı hocalar ders aciyo ben artık özellikle aynı gün ders açılana kadar bakıyorum ve illaki denk geliyo hatta bazen günde 2 3 ders bile açabiliyorum.Sizin de aklınızda olsun çünkü herkes bundan muzdaripti yorumları okuduğumda.Sadece tek eleştirim istediğiniz hocadan randevu alamamak hiç denk gelmedi mesela bana aynı hoca.Ama ben farklı kişilerle konuşmaktan memnunum.25 ders falan yapmışımdır sadece 2 3 hocadan memnun kalmadım diğerlerinden memnunum.
Aşağıya bi link bırakıyorum belki benim linkim üzerinden üye olursanız 3 5 gün uzatiyorlar benim üyeliğimi de.Hiç kimsenin yönlendirmesiyle yapmasınız da indirim aynı ama neden birbirimize faydamız olmasın dimi.Ben de bu forumdan birinin üzerinden üye ulmuştum belki siz de benim linkim üzerinden üye olup beni mutlu edersiniz 🙏😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X