Şimdi Ara

İngilizce Konusulan Metin2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaslar, ingilizce konusulan metin2 ariyorum.
    Us ta basladim 10 pazar ya var ya yoktu.
    ingiltere sunucusundada az para yaptım 1 level +9 kilic satan bile yok. ufak levellerin baslayacaği bir server değil ikiside bitik durumda.
    En Ve Us cok bos swler bunlar haricinde olsun. Yalniz pvp istemiyorum.

Pazarlar çok olsun ingilizce konuşulsun

• Singapur var ama max 100 online orda 105 lvl olsan ne yazar :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedpasa

Singapur var ama max 100 online orda 105 lvl olsan ne yazar :/

kardeşim ben Bu metin2 oyununa 1 kuruş türk lirası harcamam bu yüzden dolu server arıyorum ki pazarlar olsun. :(
    şuanda gene bir boşluktayım. her boşluğa düştükçe metin2 oynamaya başlıyorumki vakit geçsin. :(
  • Aynı kafadan olmak hoşuma gitti pc harddisk tamir şu an telden girdiğim için kısıtlı bilgim car gelince daha net konuşabiliriz fakat metin 2 sg yani Singapur gameforge nin bulamadığı ender severlerden o bile yeter

• quote:

Aynı kafadan olmak hoşuma gitti pc harddisk tamir şu an telden girdiğim için kısıtlı bilgim car gelince daha net konuşabiliriz fakat metin 2 sg yani Singapur gameforge nin bulamadığı ender severlerden o bile yeter

anladım.
    kardeşim yanlış anlamada orasıda pvp gibi duruyor şimdi baktım. normal metin2 arıyorum ben :(

bari şu ingiltere amerika gibi ülkeleri birleştirselerdi. sanırım böyle dahada çok para kazanacaklar.

-----

(Başka Oyun bakacamda metin2 oynadığım zamanlar çoğu kötü geçtiysede, iyi anılarımda vardı, Mesela Ben kırmızılarda oynarken Mavilerdede bir pazar çarım vardı içerisinde 3 m vardı. Sandık eventi yeni başlamıştı Botlar ch3 e sandık dolu pazar kurmuşlardı ve kimse görmüyordu. 10 dakikada Ch3 e geç 3 m den sandık al ch1 e geç 5 e hemen sat yapa yapa 3 m paramı 350 m ye çıkarttığım olmuştu oynayan bilir 3 m iken 350 m olduğu zaman oyuna 3 ay bağlar adamı :( )

almanya serverlerinde ingilizce konuşan varmıdır ? yada çin falan ? japonya falan ?
    Hepsini tek tek indirip bakmak istemiyorum. 1 gb - 1 gb zor oluyor. 1 saatte zor yüklüyor 2 saattede update yapıp oyuna zor giriyor :(

Edit
    şu metin2 resmi sitesinden baktım china japonya gibi birşey yazmıyor googleda aradım Metin2 China adı altında Türk pvp serverleri çıkıyor :S bu çinin falan metin2 si yokmudur pvp olmayan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 23 Temmuz 2014; 0:37:20 >

• -anıların güzelmiş :)
    -Metin2 Singapore Pvp gibi durmasının sebebi ne? Özel bonuslarsa mesele onlar 1 haftalık.
    - metin2 çin ile bir bilgim hiç olmadı maalesef.
    - metin2.de yani almanya versiyonunda videolara bakarsan almanca ağırlıklı maalesef.
    - bide metin2 ro var bide ona bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Sırıtan Adam -- 23 Temmuz 2014; 3:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man55

quote:

Aynı kafadan olmak hoşuma gitti pc harddisk tamir şu an telden girdiğim için kısıtlı bilgim car gelince daha net konuşabiliriz fakat metin 2 sg yani Singapur gameforge nin bulamadığı ender severlerden o bile yeter

anladım.
    kardeşim yanlış anlamada orasıda pvp gibi duruyor şimdi baktım. normal metin2 arıyorum ben :(

bari şu ingiltere amerika gibi ülkeleri birleştirselerdi. sanırım böyle dahada çok para kazanacaklar.

-----

(Başka Oyun bakacamda metin2 oynadığım zamanlar çoğu kötü geçtiysede, iyi anılarımda vardı, Mesela Ben kırmızılarda oynarken Mavilerdede bir pazar çarım vardı içerisinde 3 m vardı. Sandık eventi yeni başlamıştı Botlar ch3 e sandık dolu pazar kurmuşlardı ve kimse görmüyordu. 10 dakikada Ch3 e geç 3 m den sandık al ch1 e geç 5 e hemen sat yapa yapa 3 m paramı 350 m ye çıkarttığım olmuştu oynayan bilir 3 m iken 350 m olduğu zaman oyuna 3 ay bağlar adamı :( )

almanya serverlerinde ingilizce konuşan varmıdır ? yada çin falan ? japonya falan ?
    Hepsini tek tek indirip bakmak istemiyorum. 1 gb - 1 gb zor oluyor. 1 saatte zor yüklüyor 2 saattede update yapıp oyuna zor giriyor :(

Edit
    şu metin2 resmi sitesinden baktım china japonya gibi birşey yazmıyor googleda aradım Metin2 China adı altında Türk pvp serverleri çıkıyor :S bu çinin falan metin2 si yokmudur pvp olmayan ?

Singapur sunucusu şu an oynanabilecek belki de tek sunucu. Pvp server değil. Yalnızca ilk hesap açısında bir haftalık item düşürme, otomatik para toplama gibi özellikleri bedava alıyorsun ki, yeni başlayan birine kolaylık olması açısından çok güzel. Efsunlar biraz farklı ama pvp server gibi degil. Yani max hp, yarı insan, sersemletme falan hep TR'deki değerler ile aynı. Farklı olarak karakterlere karşı güçlü ve karakterlere karşı savunma efsunları gelebiliyor. Yani suralara karşı güçlü %10 ya da sura savunma %15 gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Rusça Dil Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İngilizce poker terimleri?
    11 yıl önce açıldı
    İngilizce
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.