Her türlü tavsiyeye açığım. Çok pahalı olmadığı sürece abzürt fiyatlar dışında. Online daha uygun olduğundan olabilir. TTNet Prog'a baktım fena değil gibi ama internetteki videolarla aynı şey gibi.
İzmir'de oturmaktayım. Normal kurs da olabilir. Sitede araştırdım bir çok yazı var ama İzmir'le ilgili bulamadım.
Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Hazırlıkta İngilizce öğrendim fakat yeterli değildi tabi. Bu yüzden tamamen öğrenmek istiyorum. Böyle bir sorunum var tavsiyesi olan ?
Yeni nesil ingilizce eğitim setleri var belki işinize yarayabilir. Mesela bunlardan bazıları skype ingilizce olarak da verilen online ingilizce kurslarını kapsamaktadır. İngilizce geliştirme yollarınıdan en etkili olanları bloğumuzda bulabilirsiniz. Fakat en çok geliştirici etkiyi ingilizce hikaye okumak ve ya ingilizce roman okumak sağlamaktadır.
kadirhas üniverstesi hazırlık öğrencisiydimhttp://www.globaldilakademisi.com.tr/ bu kurs sayesinde hızlı bi şekilde hallettim şiddetle tavsiye ederim çok iyiler alanlarında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme