Şimdi Ara

ingilizce kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu döneme hukuk 2. Sınıf olacağım İngilizce kursuna yazılmayı düşündüm English time a ama sonra kafam karıştı fiyat olarak oldukça yüksek o kadar para verip karşılığını alabilecek miyim beni şüphelendirdi bizim seneye hukuk dersleri de çok ağır olacak hem dersleri hem kursu zorlayıp bir şekilde idare edebilirim ama verdiğim emeğin karşılığını kurstan alabilecek miyim bilemiyorum sizce kursa gitmek mantıklı mı bir kaç kişi de bana ODTÜ nün reader at work kitaplarını alıp ilerleyebileceğimi falan söyledi ben istiyorum ki yeterli seviyede iyi bir İngilizcem olsun sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz

• Kursu iyi araştırmak lazım yoksa paran çöp olabilir. Fiyatları hiç bilmiyorum ama 4-5 aylık ortalama 1-2kur ilerleyeceğin kurslar 30k flndır herhalde. Onun yerine saati 500-600tlden fena olmayan bir hocayla 1e1 calısabilirsin. Hafta 1-2 gün bence fena olmayabilir. En önemlisi seçeceğin hocanın sana ders dışı sağlam materyal sağlaması ve bireysel çalışmanı desteklemesi bana kalırsa.
    Yada maddi durumun iyiyse seneye yaz veya lisans sonrası yurtdısı kursu çok daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Readter at workler çok sağlam kursa önce raw 1 i bitirip gitmek bence daha mantıklı çünkü o en temel seviye kendi cabanla hallolur gayet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FireLordZuko kullanıcısına yanıt

English time 60k civarı olacakmış bu sene diğerleri de 40k civarı 🗿 o hocayı bulmak sıkıntı olabilir bir de özel dersle daha çok tutmaz mı

• çeka1 kullanıcısına yanıt

Mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    ingilizce kursu önerisi
    9 ay önce açıldı
    Teol dil kursu fiyat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.