Şimdi Ara

İNGİLİZCE KURSU Wall Street Institute YARDIM LÜTFEN ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
20.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wall Street Institute hakkında düşünceleriniz çok önemli arkadaşlar ben şuanda tam bir sınır çizgisindeyim iyi bir ingilizce eğitimi almak istiyorum karşıma iso 9001 kalite ödüllü Wall Street Institute çıktı internette bakıyorum hakkında çok şikayet var fakat hiç eğitimi tamamlayıpta yorum yapan yok böylesine büyük bir firma taşören firma olamaz diyorum içimden bukadar dünyaca üne sahip olan bir firma olmasına rahmen niçin böyle yorumlar yapılmış anlamıyorum..
    Ben çok iyi bir ingilizceye altyapıya sahip değilim fakat 0'da değilim bu firma hakkında benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim beni yöneltmiş olursunuz! LÜTFEN......
    Ayrıca bu kursa gidipte eğitimi almış olan bir şahıs yorumlarsa ayrıca çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaşırsanız bu kardeşinize hiç unutamayacağı bir hediye vermiş olacaksınız çünkü gerçekten boşa atacak bir param yok çok zor şartlarda kazanılmış bir parayı harcıycam,, Hebaa edilmesini istemiyorum ŞUANDA Bursada ingilizceyi iyi bir eğitim veren başka bir firma biliyorsanızda bana yardımcı olabilirsiniz ama en büyük firma şuan wsi gözüküyor kalite ödülü onlarda tabbii dünyaca üne sahip olmalarıyla beraber DÜŞÜNCELERİNİZİ SABIRSIZLIKLA TAKİP EDİCEM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

aYRICA
    BİDE ARKADAŞLAR 7 SEVİYEYE KADAR VERDİKLERİ SERTİFİKA KENDİ BÜNYESİNDEKİ SERTİFİKA ! BİLENİNİZ VARMIDIR BİLMİYORUM BU BANA NEKADAR YETERLİ GELECEKTİR ÇÜNKÜ KENDİLERİNE GELİŞEN SEKTÖRDE KENDİMİ DAHA ÖN PLANA ÇIKARABİLMEK İÇİN ALMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM ŞUANDA AÇIKÖĞRETİM 4.SINIF ÖĞRENCİSİM İKTİSAT BÖLÜMÜ SİZCE NE KADAR FARK YARATABİLİRİM HANGİ İŞ ALANLARI BENİ DAHA TERCİH EDER BU SERTİFİKAYLA ! BU ARADA SERTİFİKANIN TAM AÇILIMLI ADINI BİLEN VAR İSE YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM EN AZINDAN KAYIT OLMADAN ARAŞTIRMA İMKANIM OLUR" ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserbey -- 12 Kasım 2008; 23:11:22 >

• Öncelikle dil kurslarından fazla birşey bekleme derim. Büyük heveslerle başlanıp sonu getirilemeyen, sonu getirilse bile fazla işe yaramayan, belki hiç ingilizce bilmeyenler için ingilizceyi belirli bir seviyeye kadar öğretebilecek ancak orta seviyenin üstü için fazla birşey beklenmemesi gereken kurumlar. Bu kurslarda verilen belgelerde şirketlerce kesinlikle itibar edilmez. Senin ingilizce bilgini gösterebilmek için toefl ve ielts başta olmak üzere ingilizce sınavlarına girerek başarı göstermen gerekir. Bunların dışında wall street bu konuda ayrı bir devrime imze atmış ve öğrencilerin haftada birkaç kez hocayı görebildiği bunun dışında bilgisayarda test çözmeye ve film izlemeye dayalı bir program yaratmıştır. Tabi öğrencilere de haliyle bu programa bu kadar para vereceğime alırdım bir tell me more seti herşeyi öğrenirdim de dedirtmiştir. Sözün özü yurt dışından quality english dil okullarından birinde asgari 36 hafta ders görmeksizin bu işi öğrenmek imkansız boşuna vakit ve para kaybetmek gereksizdir. Ama tabi karar yine de senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 12 Kasım 2008; 23:54:27 >

• mrhabar ilkönce zamanınızı ayırarak bilginiizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim...
    Şuan için evet sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra biraz fikirlerim değişti demek istediğiniz özel firmaların verdiği sertifikalar bir işe yaramadığı banka olsun özel sektör olsun! bu yazdığınız sınavlar toefl ve ielts açıkçası toefl ile toeic araştırmıştım biraz fakat benim aklıma toeic daha fazla yattı ben pek ayrımlarını yapamıyorum bir sitede şöyle yazılmış :

alıntı:---------------------------------------------------------------------------

1. TOEIC ve TOEFL sınavları arasındaki farklar nelerdir?
    TOEIC ve TOEFL testleri ETS tarafından farklı amaçlarla geliştirilmiş testlerdir. Bundan dolayı, iki testin şekilleri, içerikleri, ve baremleri farklıdır. TOEFL, üniversitede öğrenim görmek isteyen yabancı öğrencilerin Akademik İngilizce seviyelerini ölçmek amacındadır. İş dünyasında başarılı olabilmek, CV’nizi güçlendirmek amacıyla İngilizce seviyenizi objektif ve güvenilir olarak göstermek istiyorsanız TOEIC sınavı İş İngilizcesi seviyesini ölçmek amacıyla geliştirildiği için daha uygun bir sınavdır.

alıntı.---------------------------------------------------------------------------

bu yüzden toeic daha yatkın geldi fakat ielts si duymamıştım anladığım kadarıyla en azından wall street kurumuna 3,800 vermektense daha farklı bir kuruma en azından bu sınavlara kendimi hazırlatırsam daha kazançlı olurum dimi hocam en azından bu şekildemi yapmam gerekir sizce sektörlerde biraz ön plana çıkabilmemi sağlayacaktır heralde... sizz ne düşünüyorsunuz özellik le toeic mi toefl mi almalıyım ? CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ELİNİZE SAĞLIK ŞİMDİDEN ! TEŞEKKÜRLER

• AYRICA HOCAM BİDE SÖYLLE ANLATAYIM İSTERSENİZ DAHA AÇIK OLUR ! DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM BEN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM 4.SINIF İKTİSAT ÖĞRENCİSİYİM BU SENENİN SONUNDA YANİ 2009 SONU MUHTEMELEN ARALIK GİBİ ASKERLİĞİME GİDECEĞİM ASKERDEN GELMEM MUHTEMELEN KISA DÖNEM OLACAKTIR ALLAH KISMET EDERSE MAYIS 2010 GİBİ DÖNÜCEM BU YÜZDEN EN AZINDAN ASKERE GİTMEDEN SİZCE TOEFL, TOEIC VEYA IELTS HANGİSİNE HAZIRLANIRSAM VEYA ALIRSAM İNGİLİZCEMİ DAHA ÖN PLANA ÇIKARTIRIM BANKALAR VE ULUSLAR ARASI ÖZEL SEKTÖRLER OLSUN BENİ TERCİH ETMELERİ İÇİN EN AZINDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM ASKERDEN GELDİĞİMDE İŞE GİRDİKTEN SONRA DİĞER SERTİFİKALARIN SINAVLARIN'(TOEFL, TOEIC VEYA IELTS) DEVAMINIDA GETİREBİLİRİM FAKAT EN ÖNCE ASKERDEN SONRA BENİ TERCİH ETMELERİNİ SAĞLAYACAK O SİHİRLİ SINAVI BİLMEM LAZIM YANİ TERCİH ETMEM LAZIM! UMARIM KENDİMİ İFADE EDEBİLMİŞİMDİR... BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM HOCAM TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN

• 3800 ytl ben olsam bu parayı kursa vermem.Aof işletme 3. sınıftayım dokuz eylül üniversitesi hızlandırılmış ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum 800 lira civarı mayıs ayına kadar sürüyor.3800 lira!! vay be bu kurslar soygun yeri olmuş geçenlerde tvde izledim 4000 liraya maltada dil eğitimi veriyorlardı.Ben olsam oraya giderim hem farklı bir yer görmüş olurum hem de ingilizceyi doğru dürüst öğrenirim.

• BERLITZ ISTANBUL
    Detaylar ve irtibat için:www.berlitz.com.tr

Merhabalar,

Etkinliği İspatlanmış Berlitz Metodu® : Dil öğretme konusundaki uzmanlığımız 130 yıllık deneyimiyle ispatlanmıştır. Öğrencilerimiz yabancı dillerini zevkle etkin ve hızlı bir şekilde öğrenirler. Öğretmeninizle ilk önce tanışmayla başlayacak programda, sadece yeni diliniz konuşulur. Ağırlık konuşmada uzmanlaşmaya verilir.

Öğrenciler önce konuşmayı, anlamayı, daha sonra öğrendiklerini okumayı ve yazmayı öğrenirler. Berlitzöğrencileri yeni dillerinde düşünmeyi ve grameri doğal yolla konuşarak öğrenirler, çeviri yapmazlar.

Berlitz Metodu® ile yeni dilinizi ana dilinizi öğrendiğiniz gibi dinleyerek, görerek, tekrar ederek ve konuşarak kısa sürede öğreneceksiniz. Yeni dilinizde düşünecek tercüme etmeden anında cevap verecek, hemen kullanabileceksiniz.

Ayrıcalıklı Dil Öğretmenleri: Özel Berlitz Metodunda® eğitilmiş öğretmenler, sadece kendi dillerinde eğitim verebilirler. Öğretmenlerimiz, üniversite mezunu Amerikalı, Kanadalı ve İngiliz öğretmenlerin bir araya geldiği konularında uzman bir kadrodan oluşturulmuştur. Öğretmenlerimiz eğitim verdikleri dillerin, doğru telaffuz ve gramer bilgisinin yanında bu ülkelerin özel kültürlerini de öğrettiklerinden öğrencilerimiz, diğer ülkelerdeki kişilerle yaptıkları konuşmaları kolaylıkla anlayabilir ve rahatça iletişim kurabilirler.

Konuşma Ağırlıklı Ders: Öncelikle konuşma üzerine olan derste, her öğrenciyle özel olarak ilgilenilmesi Berlitz Metodu®nun esasını oluşturur. Bu eğitimle birlikte Teknoloji Destekli Eğitim verilmekte, sınıfta alınan eğitimi güçlendirmek için uygun kaset, video, CD-Rom ve diğer modern öğrenim teknolojileri kullanılmaktadır.Başarı için Multi-Medya araçları: Sizin dinleme, konuşma, dinlediğinizi anlama ve telaffuz yeteneğinizi arttırıp uygulama yeteneğinizi geliştirmek için;Alıştırma kitapları, kasetler, video, CD-Rom ve diğer Bilgisayar destekli programlar hizmetinize sunulmuştur.

Merkezi Kalite Kontrol: Merkezi Kalite Kontrol: Berlitz yönteminin dünyanın her yerinde aynı şekilde uygulanması için Denetleyiciler zaman zaman derslere girerek öğretmenlerin eğitimlerini izler ve Berlitz Metodunun® 128 yıllık kaliteli eğitim hizmetinin en iyi şekilde uygulanmasını sağlarlar. Merkezimizde her zaman Berlitz kalitesinin güvencesi altındasınız.

Amerikan Eğitimi Konsey Onayı: Berlitz Amerika'da Amerikan Eğitim Konseyi tarafından eğitimi akredite edilen, ve öğrencilerin aldıkları eğitimi üniversitelerde ders kredisi olarak saydırabilecekleri tek dil eğitim kurumudur.

En Uygun Eğitim Programları: Size Özel bir Eğitim. İstediğiniz saatlerde ihtiyaç duyduğunuz eğitime göre düzenlenen esnek, özel eğitim programları

Hızlı: Tam Gün ve Yoğun kurslar. Yurtdışında öğrenme olanakları. Çok yoğun, iş veya genel ingilizceden oluşan kategoriler. Küçük gruplara etkin eğitim olanağı.

Grup Öğretimi: Eğlenceli ve başarılı öğrenme, Haftada 2-3 kere gündüz, akşam ya da hafta sonu:2-3, 4-6 yada 7-9 katılımcı ile düzenlenen eğitimler.

Başarılı Kariyer için iş ile ilgili Dil Kurallarları

Profesyoneller için Özel Programlar: Yöneticilere, bankacılık ve finans sektörüne, pazarlama ve reklamcılık sektörüne, insan kaynakları sektörüne, avukatlara, mühendislere, IT mühendislerine, turizm ve otelcilik sektörüne, polislere özel hazırlanmış ingilizce programları.

İşinizdeki Değişik Görevler için Özel Programlar: Telefon konuşması, yazışma, sunuş ve görüşme gibi.

Testlere Hazırlık Kursları: TOEFL, TOEIC, TUS, GMAT, GRE, UDS, KPDS. Sizin başarınız bizim başarımızdır. Sizin için açık ve ulaşılabilir hedefler saptamak üzere her zaman hazırız.Bizimle geçireceğiniz 30 dakika, sizin için çok iyi bir yatırım olacaktır.

• Kursların tek amacı var sizin cebinizdeki parayı çekmek.Peki kursa gitmeden ingilizce nasıl öğreneceğiz.?

1-İnigilizecede kullanılan 2500 kelimeyi ezberleyeceksin. (başta fiiller + phrasal verb)

2-Daylight eğitim seti Evren hoca mükemmel anlatıyor. Ben kursa gidiyorum ama bırakacam.

Tabi bu arada internette bol bol öğrendiğin konularla ilgili alıştırma yapacaksın.

Ben eğitmen falan değilim, kendi izlenimlerimi paylaştım. Varsa daha mantıklı fikir sunacak buyursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Kursların tek amacı var sizin cebinizdeki parayı çekmek.Peki kursa gitmeden ingilizce nasıl öğreneceğiz.?

1-İnigilizecede kullanılan 2500 kelimeyi ezberleyeceksin. (başta fiiller + phrasal verb)

2-Daylight eğitim seti Evren hoca mükemmel anlatıyor. Ben kursa gidiyorum ama bırakacam.

Tabi bu arada internette bol bol öğrendiğin konularla ilgili alıştırma yapacaksın.

Ben eğitmen falan değilim, kendi izlenimlerimi paylaştım. Varsa daha mantıklı fikir sunacak buyursun.

aynı düşüncedeyim.Kurs insanın kafasına ingilizceyi sokmuyor ki zaten.yine öğrenecek olan sensin.Hiçbirşey bilmiyorsan önce arkadaşın dediği gibi ingilizcede çok kullanılan 7000 kelime diye int de dolanan şeyler var.Onları indirip ezberlersin.Daha sonra can could vs. kalıpları öğrenirsin.Evren okuşluğ oldukça basit anlatıyor ve herkesin anlıyabileceği ölçüde.Belki daha sonra tell me more a bakabilirsin.İngilizce zor bir dil değil bence.

• quote:

Kursların tek amacı var sizin cebinizdeki parayı çekmek.Peki kursa gitmeden ingilizce nasıl öğreneceğiz.?

arkadaşlar saçmalamayın lütfen,CD'lerden nasıl bir verim alabilirsin?O kadar kelime bilen bir insan zaten işin %50 sini başarmış demektir.Gerisi cümle yapısı ve konuşma.Bu iş bilgisayar karşısında olmaz!Y adam gibi yaz okuluna gidersin yurtdışına,yada yabancı hoca eğitimi veren dil kurslarına.

• quote:

Orjinalden alıntı: vires

Öncelikle dil kurslarından fazla birşey bekleme derim. Büyük heveslerle başlanıp sonu getirilemeyen, sonu getirilse bile fazla işe yaramayan, belki hiç ingilizce bilmeyenler için ingilizceyi belirli bir seviyeye kadar öğretebilecek ancak orta seviyenin üstü için fazla birşey beklenmemesi gereken kurumlar. Bu kurslarda verilen belgelerde şirketlerce kesinlikle itibar edilmez. Senin ingilizce bilgini gösterebilmek için toefl ve ielts başta olmak üzere ingilizce sınavlarına girerek başarı göstermen gerekir. Bunların dışında wall street bu konuda ayrı bir devrime imze atmış ve öğrencilerin haftada birkaç kez hocayı görebildiği bunun dışında bilgisayarda test çözmeye ve film izlemeye dayalı bir program yaratmıştır. Tabi öğrencilere de haliyle bu programa bu kadar para vereceğime alırdım bir tell me more seti herşeyi öğrenirdim de dedirtmiştir. Sözün özü yurt dışından quality english dil okullarından birinde asgari 36 hafta ders görmeksizin bu işi öğrenmek imkansız boşuna vakit ve para kaybetmek gereksizdir. Ama tabi karar yine de senin

Arkadaş yazmış olay bu

• quote:

Orjinalden alıntı: KubiPala

quote:

arkadaşlar saçmalamayın lütfen,CD'lerden nasıl bir verim alabilirsin?O kadar kelime bilen bir insan zaten işin %50 sini başarmış demektir.Gerisi cümle yapısı ve konuşma.Bu iş bilgisayar karşısında olmaz!Y adam gibi yaz okuluna gidersin yurtdışına,yada yabancı hoca eğitimi veren dil kurslarına.

Sen Evren hocayı dinle sonra bana bu hocadan daha iyi ders anlatan şu hocayı tanıyorum de. Ben ondan özel ders alacam.

Ben kursa gidiyorum diyorum sen öyle böyle diyorsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

quote:

Evet kursa gitmeden şu an orta seviye ingilizcem var. Ama akıcı konuşamıyorum bunun için yurt dışına gidip pratik yapmak lazım.

İnternet büyük nimet kurs sana hiçbir şey kazandırmaz.

• İngilizce öğrenmek uğraş gerektirir. Dili yaşayarak, hayatınıza sokarak öğrenebilirsiniz ezberleyerek değil. Wall Street size bu imkanı sunuyor. Bol bol pratik yaparak İngilizce öğrenme imkanınız var. Bir dili öğrenmede konuşmak çok önemli. Ben birçok kursta eğitim aldım fakat beni bu kadar motive eden ve öğrenmeye teşvik eden başka bir kurum tanımıyorum. İngilizce öğrenmek için ille de yurtdışına çıkmaya gerek yok. Bunun canlı kanıtıdır Wall Street; çünkü içeri girdiğiniz an zaten sadece İngilizce konuşuln bir ortama girmiş oluyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Kendi arkadaşlarıma da tavsiye ettim ve Wall Street’te eğitim alan birçok arkadaşım var. İngilizceyi kökten halletmek istiyorsanız Wall Street gidebileceğiniz tek yer.
  • İngilizce kursuna gidin ilk etap 15 kişi başlarsınız kurun sonunda 5 kişi kalır. Buda kursun faydası
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkara

İngilizce öğrenmek uğraş gerektirir. Dili yaşayarak, hayatınıza sokarak öğrenebilirsiniz ezberleyerek değil. Wall Street size bu imkanı sunuyor. Bol bol pratik yaparak İngilizce öğrenme imkanınız var. Bir dili öğrenmede konuşmak çok önemli. Ben birçok kursta eğitim aldım fakat beni bu kadar motive eden ve öğrenmeye teşvik eden başka bir kurum tanımıyorum. İngilizce öğrenmek için ille de yurtdışına çıkmaya gerek yok. Bunun canlı kanıtıdır Wall Street; çünkü içeri girdiğiniz an zaten sadece İngilizce konuşuln bir ortama girmiş oluyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Kendi arkadaşlarıma da tavsiye ettim ve Wall Street’te eğitim alan birçok arkadaşım var. İngilizceyi kökten halletmek istiyorsanız Wall Street gidebileceğiniz tek yer.

Bu şahıs gibi 0 mesajla kurum metheden kişilere itibar etmeyiniz!

• ingilizce ögrenmeyi ne için istediğinize göre değerlendiebilirizç. eğer kpds vb sınavlar için istiyorsanız bencede daylight gerçekten çok iyi bir set. sınava yönelik çok iyi anlatıyorlar. orta seviyeye kaarda çok güzel bir şekilde ögrenebilirsiniz. ama konuşabilmek için istiyorsanız bu sadece pratik gerektiren bir şey. ben 6 ay amerikada bulundum ondan önce ingilizcem çok basit seviyedeydi. döndğümde çok rahatlıkla akıcı bir şekilde konuşabiliyordum. eğer konuşmak içinde yurtdışında bir kursa gidin 3.800 az para değil boşa gitme olasılığıda varda. ingilterede ve amerikada çok iyi kurslar var. dönüşte kesinlikle öğrenirsiniz pratik anlamda. grammar ezberdir zaten o sizin ne kadar yogun çalıştığınızla alakalı. daylightı keninlikle öneririyorum ben.
  • Bir arkadaşım wall street institue kursuna gitmişti 6,500 TL ye kayıt olmuştu İlk iki hafta hoca gelip ders işlenmiş ancak daha sonra bir bilgisayar kabininde bilgisayar başında bir ingilizce bilgisayar programından kalan kurs tamamlamış. Yani bir bilgisayar programından yararlanmak için bu kadar para ödüyor insanlar tabi ki böyle olduğu kayıtta söylenmiyor birebir dersler oluduğu söyleniyor . Evet dersler birebir doğru söylüyorlar ama Dersi veren bilgisayar. Şaka gibi dolandırıcılıktan şikayet konusu bile yaplabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.