Şimdi Ara

Ingilizce manga okuma/indirme sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncel one piece takip etmek istiyorum anime baydı. Manga konusunda yeniyim site tavsiyesi verebilirseniz sevinirim.
    Edit: ingilizce olarak İndirebilecrğim güzel bi site buldumhttps://w12.mangafreak.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 23 Ağustos 2021; 15:54:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İngilizce Manga Okumak İçin En İyi Siteler

Manga hayranları için, en son ve popüler manga serilerini İngilizce okumak çeşitli siteler mevcuttur. İster yeni bir manga okuyucusu olun, ister deneyimli bir hayran olun, bu platformlar manga tutkunuzu gidermenin mükemmel bir yoludur.

En İyi İngilizce Manga Okuma Siteleri

• MangaDex: Geniş bir manga koleksiyonuna sahip kapsamlı bir manga okuma sitesi.
    • Crunchyroll Manga: Anime akış hizmetinin manga bölümü, popüler seriler ve özel yayınlar sunar.
    • Yen Press: Yen Press'in kendi web sitesi, en son İngilizce manga sürümlerine erişim sağlar.
    • Seven Seas Entertainment: Seven Seas Entertainment'ın web sitesi, çok çeşitli türlerde manga içerir.
    • Kodansha Comics: Kodansha'nın manga imprentinin sitesi, popüler shonen ve shoujo serilerini İngilizce sunar.

İngilizce Manga Okumak İçin İpuçları

• Anahtar kelimeleri kullanarak "İngilizce manga oku" veya "Manga İngilizce oku" gibi aramalar yapın.
    • Okumak istediğiniz türleri belirleyin ve bu türlere odaklanan siteleri arayın.
    • Lisanslı çevirileri destekleyen yasal siteleri tercih edin.
    • Okumaya başlamadan önce sitelerin yorumlarını kontrol edin.

İngilizce Manga Okuma Sitelerini Kullanmanın Faydaları

• Geniş bir manga yelpazesine erişim sağlar.
    • En son sürümleri ve özel yayınları okuma imkanı sunar.
    • Kolay gezinme ve mobil uyumluluk sayesinde okumanızı keyifli hale getirir.
    • Manga kültürüne erişmenizi ve toplulukla bağlantı kurmanızı sağlar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mangadenizi

• Ingilizce sormuştum hocam. Türkçe buradakiler

• thegreatestfriend kullanıcısına yanıt
    ingilizce belirtmesi olmadığı için türkçe önerdim. ingilizce için mangapanda'ya bakabilirsin

• Başlıkta hocam (:
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 22 Ağustos 2021; 0:22:47 >
    evet hocam, yeni farkettim. burada yeniyim benim acemiliğim olsun kb
    rica ederim

• Sorun değil. D ben de yeniyim sayılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film İndirme Sitesi
    6 ay önce açıldı
    Okuma için siteler (Türkçe)
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam manga panda yazınca bir sürü site çıkıyordu hangisi olduğuna karar veremeyince biraz daha baktım düzgün bir yer buldum. Yeni mangalar en erken bu siteye geliyormuş söylenene göre. Editledim ana mesaja bakabilirsiniz (:

genelde manga denizinden takip ediyordum türkçe diye, mangapanda'ya arada bakıyordum. güncel takip ettiğim yoktu. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. bu arada hangi mangayı takip ediyorsunuz?

• Şimdilik one piece. Animede güncele geldiğim için ve açıkçası anime izlemekten sıkıldığım için (çok uzatıyorlar, anime klişeleri mide bulandırmaya başladı) mangadan devam etmeye karar verdim. Siz neyi takip ediyorsunuz hocam?

hocam ben izlemenin verdiği tadı mangalarda alamıyorum açıkçası çok merak ettiğim olursa bakıyorum şimdi 1. sezonu yeni bitirdim neredeyse the seven deadly sins bakıyorum

• En başlarda biraz öyle oluyor da sonra çizime alışıyorsun , animedeki en son bölüm 1 sene önceki manga sayısında geçiyor dolayısıyla hikayeyi yok yere 1 sene geriden takip etmiş oluyorum.Hatta unutuyorum birçok şeyi de maalesef dolayısıyla mangadan bakıyorum. Animeyi de çıktıkça hızlandırıp izlerim ama (:
    O seriyi biliyorum ama takip etmemiştim. Zamanım olursa bakarım belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 23 Ağustos 2021; 16:20:53 >
  • hakuneko
    jojodl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 23 Ağustos 2021; 16:32:35 >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Bunları da inceleyeyim teşekkürler

güncelse dediğin gibi yapılması daha olası son bölümlerde + merak duygusunu bırakıp uzun bir süre sonra çıkacaksa anime manga > anime olabilir.

izlediğim kadarıyla akıcı bir anime

• telefondan okuyacaksanız tachiyomi indirip istediğiniz siteden okuyabilirsiniz.

bilgisayardan ise mangakatana, mangadex veya manganelo, mangabat gibi siteler olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.