Şimdi Ara

İNGİLİZCE MUAFIYET SINAVI 2014(ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum hepimizin farklı bir derdi var kimimiz yurt arıyor kimimiz burs araştırıyor vs. Ama hepimizin unuttuğu bir nokta var ki oda hazırlık sınavı ben kendimce ne kadar zor olabilirki çalışmadan bile geçerim derken geçmiş senelerin sınav örneklerine baktığımda şok oldum çünkü sınavlar hakikaten çok zordu(googledan bakabilirsiniz örneklere)+(özellerinkide ayrı bir zormuş) bu yüzden bu konuda birbirimize tavsiyeler verebiliriz diye düşündüm çünkü bu sınavı geçemediğimiz taktirde 1 senemiz elden gidecek ve üniversiteye 1-0 yenik başlayacağız.Evet arkadaşlar önümüzde yaklaşık 1.5 ay gibi bir süre var gerek üniversiteye yeni başlayacak gereksede geçen sene bu sınava giren arkadaşlardan kurs kitap çalışma stili gibi tavsiyeler bekliyorum ve son olarak sizden ricam bu sınavı hafife almamanız şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1 ay özel ders alacağım, soruları yazdırıp hocaya vereceğim; sorulara göre de hazırlanacağım.

Hadi %100 bölümün dili ingilizce olsa tamam da, %30 ingilizce- hazırlık eğitimini de herkes kötülüyor. Cidden 1 yıl boşuna gidecek.

• Sırf üniversite hayatımı uzatmak için hazırlık okuycam bu zamanlar bidaha gelmez

• Arkadaşlar bir kaç yerden öğrendiğime göre cesur Öztürk adlı birinin building skills for proficiency adlı bir kitabı varmış bu sene 41. baskısını yapmış galiba birde odtüde herkeste mutlaka bulunduğu için kitaba kutsal kitap lakabını vermişler siz bu kitabı biliyorsanız tavsiye eder misiniz???

• Orta seviye üniversitelerde baktığım kadarıyla sınavlar hep aynı. Sakaryanın kini çözdüm mesela şu an ucu ucuna geçiyorum. Selçuk a baktım aynı gibi sorular . Yani benzer üniversitelerin sorularını çözüp soru tiplerini anlarsak sorun kalmaz

Bu arada gramer lere en son lise 2 de falan bakmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purpleswag -- 30 Temmuz 2014; 11:16:25 >
  • takipteyim. Bende geçmek istiyorum bu hazırlığı. zaten bölümde birinci sınıfın dersleri de dandik gibi duruyor ne bileyim, bi sene dinlencez cart curt için hazırlık okumak gereksiz birde hazırlıktan geçemezsek zaten uzun olan okul iyice uzayacak. İnşallah ben ve tum hazırlık geçmek isteyenler geçer :)))
  • Gençler sırf üniversite hayatını daha fazla yaşamak için sınıfta kalan adamlar var

Bu zamanlar bi daha eline geçmeyecek
  • proficiency atlamış arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz
  • ben de hazırlanıyorum essay kasıyorum bugun basladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.