Bildirim
İngilizce Müzik Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam şimdi İngilizce diyince bir sürü tür işin içine giriyor. Herhangi bir tür söylede ona göre öneriler yapalım -
-
http://www.youtube.com/watch?v=4A3poKE6qnM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_Northeaster -- 25 Kasım 2012; 15:33:24 > -
Hocam ben müzik önerisi derken sizin dinlediğiniz müzikleri kastettim tek şart İngilizce olması ben ordan kendime göre birşeyler bulurum şimdilik genel takılıyorum =) -
Adele - Skyfall , Set Fire to The Rain , Metallica Nothing Else Matters , Kelly Clarkson Because of You -
Katy Perry Last Friday Night
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçeye geri döndüm beyler =) -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FenoMachine
quote:
Orijinalden alıntı: TheStriker.
Türkçeye geri döndüm beyler =)
Şunu dinledikten sonra geri dönseydin iyi olurdu ama
Şarkıyı yutupten dinle lyricse bak sonra anlamlarınada bak.
Adam Pink Floyd atmış. Konu kapanabilir dağılın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheStriker.
Hocam ben müzik önerisi derken sizin dinlediğiniz müzikleri kastettim tek şart İngilizce olması ben ordan kendime göre birşeyler bulurum şimdilik genel takılıyorum =)
Imzamdaki resimli şarkıya ve kullandığım sarkilar linkine bakabilirsin beğendigin çıkarsa söylersin ona göre baska öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Lenka'nın çoğu şarkısı güzel. Dene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X